Lärcenter

Dår är man hem kommen från Lärcenter alla hundar rastade, veden in buren maten lagad och upp äten också.
Alla hundarna har fått varsit mergben som de nu ligger och smaskar i sig över allt. Man ser verkligen hur de njuter.
Mindre skoj för mig i morgon, antingen får jag torka hund skit på morgonen eller får jag springa ut en massa gånger med dem i morgon. Men det åter står att se i morgon.

På lärcentert gick det bra satt först i möte i två timmar innan jag kom in till yrkesvägledaren som var en otroligt trevlig och rolig människa. Hon hörde direkt att jag kom ifrån Skåne och när jag sa Sjöbo så sa hon att ja det kunde jag ge mig attan på. Hon hade vänner som hade bott i sjöbo. Ja ibland är Sverige ganska litet när man säger så.
Men vi kom fram till mycket och det känns ordentligt skönt. Nu är det my´cket som jag själv ska ta tag i.
2011 kommer blir ett händelserikt år med massa av saker. Ska bli så jäkla skoj, ser verkligen fram i mot 2011.

För det första så börjar jag läsa nu i feb, har som sagt god tid på mig.
Till hösten ska jag göra högskoleprovet då jag har de poäng som behövs, blev så glad. :)
Till våren 2012 ska jag vara klar med ämnen som jag nu kommer att studera
Sommaren 2012 söker jag in till skara djursjukvårdsutbildning. Och hoppas på allt att jag kommer in.
freestyleinstruktörsutbildning till sommaren
Tränings läger med hund i sommar i skåne.
Johanna min ängel kommer hit och hjälper mig att bygga upp de resterande hinderna i Agility
En massa mys och projekt med älsklingen och huset.

Kan det bli underbarare, jag kan inte mer än säga att jag ser fram i mot ett år 2011. Massa massa hund. Och nu ska jag verkligen göra allt.

Efter att jag hade varit på Lärcenter så ringde jag till Joakim för att han skulle hämta upp mig men då var han på väg till firman i Floby. Jaha sa jag och började promera till affären som ligger i andra änden av stan..
När jag hade kommit en bit ångrade jag mig, kissinödig och kallt var det. Trodde jag skulle frysa sönder ås skickade till han att han skulle sno sig. tack och lov ringer han en kort stund efter och undrar var jag är, och då visade det sig att han var bakom mig. Så att jag fick hoppa in i en varm go bil igen.
Efter det blev det affären och sedan efter det hem.
Så nu sitter vi här och är sociala med varandra eller inte. Vi bruakr kalla oss själva IT familjen. Sitter med datorerna bredvid varandra.

Så nu väntar jag på att min disk ska bli ledig så att jag kan pröva ladda upp min bild fungerar den inte nu får jag ett vredesutbrott och då blir det att jag sätter upp en annan lyoute på den andra pogrammet som jag tog ner.

Hoppas verkligen på att jag är trött i natt så att jag får sova. Orkar verkligen inte med en natt till att bara ligga och vrida och vända på mig.

Kanske kommer upp en ny blogg ikväll annars kommer det upp en i morgon

Ha det NiCe


Fick även baggen softbelt reflex idag, då den får allt provas i morgon på promenad

Ingen sömn

Det har inte blivit många timmars sömna i natt. Började med att det var en aning varmt i sov rummet när vi la oss och sedan var jag nog inte allt så trött.
Låg och vred och vände på mig och trodde att jag skulle koka upp. Där efter vaknar jag mitt i natten med halsbränna och varma fötter. Så jag går upp tar halsbränne tabbleter och sticker fötterna i snön sedan la jag mig igen. Vaknar vi halv sju att älsklingen är vaken och på klädd och berättar att han inte börjar förrens klockan 8. så han undrade om det gick bra om han tittade lite på datorn och drack kaffe medans jag la bredvid. Klart sa jag. Så hansatt där och jag la där och möss. Han höll handen på magen och fick känna de sega rörelserna som nu den lille har börjat med. Tror att det var en rumpa eller huvud som trycktes ut.

Sedan nu har jag äntligen kommit upp, halvt medvetslös känns det som men hundarna är rastade och matade och jag själv har fått mat i magen och sitter här med min goda kaffe kopp i handen.

Så fort jag har myst klart här vid datorn ska jag kopiera upp mina betyg och fixa lite med papper innan älsklingen kommer och hämtar mig för att köra mig till Lärcenter som jag sedan ska sitta halva dagen på. Kanske har turen att jag får gå tidigare. Hoppas verkligen de.

Måste verkligen ta tag i papperna här hemma, nu är de verkligen över allt och ingen stanns, hela ovanvåningens golv består av pappor och pärmar nu då jag letade efter ett litet vesit kort. Men det la inte änns där jag trodde jag hade lagt det. Måste kolla igenom alla de andra låderna som står upp brutna med om där är något som vi behöver annars kan man bara slå ihoppa dem och slänga in dem i gadrobben. Men alla papperna är verkligen AO.

Satt och läste om djurskötareutbildningen i Skara som jag ska börja läsa förmodligen 2012 lånt tid framåt. fan vad skoj det värkar. Kan knappt bärjar mig, men har ju två ämnen som behövs fixas till för att kunna läsa det. Men längtar tok mycket. Sedan nu i Juni är det ju Freestyle utbildningen took längtar tills det med. 2011 har många saker som man ser framitmot. Mäst är det i MARS då våra liv kommer förändras en aning :) UNDERBART.

Grimm gav oss verkligen et gott skratt igår eller vi skrattade så att vi inte fick luft. Han la i ena förtöljen och sov. Snyggare får man bli, ögonen var halv öppna han liknade verkligen en gul grizlybjörn i huvudet, benen ryckte och snarkade gjorde han det med. Tillslut börjar tungan glida ut. Vi försökte verkligen skratta tyst men det var svårt, tillsist vaknar han till och tittar på oss och drar in tungan precis som att oj hur fan såg jag ut, såg ni mig eller. :) Underbara tokiga Amstaff hund :) Finns ingen tokigare ras på denna jord en Amstaff de har allt möjlig konstiga saker för sig.

Är träningen sugen till max men kan ju bara träna sigge ute. Men får göra upp ett litet pogram i lydnad till han som jag kan pilla med. Grimm ska jag börja lära in trix på och Acke är nu pansionnerad. När han var ute i snön i helgen och sprang så lyckades han sträcka bakdelen och skrek som en galning. Lite massage så gick det över men han blev allt stel i enna benet. Så Agility på skoj får det blir för han.
För Lotuz, Bozz och Hekla står det jakt. Mycket eftersöks träning med Bozz, Hekla ska börja jaga och Lotuz ska in till veterinären och kolla upp vad det är för fel på han.
Han har magrat av och vill inte äta riktigt längre. Tror det kan vara socker sjukan eller dolt njurfel då han dricker mycket. Men det har han gjort under hela sitt liv men bäst att kolla det.

Så det blir veterinären för han, Acke och Sigge. Frisk intygg på sigge och Acke och så ska jag kolla vad det börja komma för knuta på hans lår.
Mycket utgifter men vad gör man inte för sina små hjärtan.

Är fortfarande arg på Photoshop då jag inte kan ladda upp min nua logga på bloggen. Skit störrigt. Så får väll försöka idag med. Drygt när man har suttit och gjort så mycket och så fungerar skiten inte. Nej får allt handla in ett photoshops pogram.

Nej nu får jag allt hoppa i klädder, diska och städa över och kopiera papper så det är klart till älsklingen kommer hem, men det blev ett långt blogg inlägg så här på morgonen. Kände mig kanske lite skriv sjuk :)


Blir toookig

blir tokig på photoshop, nu när jag äntligen är klar med en bild ja då går den inte att spara för weben. Så nu har jag försökt tre gånger och alla tre gångerna har den hängt sig så nu sket jag på det.

Ska kolla upp lite andra saker i sället efter att vi har ätit kladd kaka.
Hemsidan har kommit upp nu så det är bara att titta in. www.workingpaws.se

Annars har dagen varit lugn, lagade pannerad julskinka med mackaronstuvning, stekt svamp och lök. riktigt gott blev det, så det blir att vi gör det fler gånger. Första gången jag pannerade och det blev kanon. Eller hade jag bara en riktigt tur. Dock är spisen för bra, den blir varm för snabbt iband så att man bränner men idag lyckades jag nästan med att inte bränna till något förutom svampen.

Ha det NiCe


Morgon kaffe

Finns det något godare på morgonen än kaffe, tror inte det. När man går ut med hundarna och sedan matar dem så snurrar morgon kaffet i huvudet. Det är det kaffe som är godast på hela dagen.
Kommer aldrig att klara mig utan mitt morgon kaffe :) Precis den första klunken som är den godaste.

Jaha då är det måndag idag då, i morgon ska jag ner till Lärcenter och sätta mig och söka jobb samt prata med en studievägledare angående att läsa upp lite ämnen när jag ändå snart kommer att gå hemma. Dagarna kommer bli mer än full späckade här hemma år 2011.

Sitter och leker med foto pogrammet som jag tog ner igår, så får fixa lite med hemsidan också.
bloggar mer sen idag
ha det NiCe


Hatar Photoshop

Nu har jag suttit i två dagar med Photoshop och hålt på med en ny lyoute till bloggen och den är inte klar. vanligt vis brukar det ta en dag om man sitter konstant med det hela tiden. Och nu när jag även börjar komma mot slutet med bilden så är jag inte äns nöjd. Ett stort enormt SUCK..

Joakims lilla syter Denise tipsade om ett pogram som jag tog ner gratis nu innan idag som värkar jätte skoj, jag lyckades i allfall trycka till med att göra mig själv till en knäpp gök :) Så får allt lära mig mer med det pogramet med tror inte att det går att göra en lyoute med det, eller så kanske går det. Får titta på det mer i morgon.

Annars så är det fult ös i magen i kväll, den lille tänjer och sträcker ut magen så att det känns som att jag ska spricka i mellan åt. Älskar min stora gosiga mage.

Snöade gjorde det nu med innan när jag var ute med Sigge och kvälls kissade han. Ush så tråkigt med snö, nu är julen över och då kan snön försvinna. Nu vill vi ha vår.

Nej nu ska jag allt krypa ner och sova så att man inte sover alldels för länge i morgon. Har en del som jag ska fixa med i morgon.

Ha det NiCe


Vad håller jag på med!!

Det kan man verkligen undra. Morgonen började lugn som sagt. När älsklingen hade vaknat så satte han igång och städa pannan innan han hade satte igång den.
Sedan är jag ju riktigt duktig på att fylla låder med saker och när jag skulle hämta en kniv för att kunna knögla upp lådan så sparkar jag knäet rakt in i väggen.. AJJJJJ.. Nu gör det bara ont när jag börjer knäet.

Sedan gick vi här och plockade och donade och det gick bra. Men när jag sedan skulle ta ut acke och kissa han halckar jag rakt utanför dörren och lägger mig rak lång. Allt för att skydda magen slår jag i armen ordentligt.
Får väll titta i spegeln ikväll och se om man har mer blå märken...
Inte alls bra att rammla när man är gravid.

Så när Jockes föräldrar har varit här ska jag fram med spaden och skotta bort snön vid dörren så att man inte slår halft ihjäl oss.

Vi har föresten budat på en sak på tradera och vi fick den.


En baggen orginalhundförarebälte.

Blir ordentligt skönt sedan när man är ute och går med hundarna och så kan man ha den lille i en bärsele på magen. Kanon i jakt också. Så det var skoj med en sådan. :)

Ha det NiCe


Tradera

Tänk nu är jul snart över och om ett par dagar skjuts det nya året in. Mycket som kommer häna det året. Ska bli härligt och riktigt skoj.

Mådde som en stor skit i morse när jag vaknade, hade illa mående som var på max, verkligen inte alls underbart att vakna till. Men stack ut med hundarna och nu har vi alla ätit frukost och nu mår jag mycket bättre.

Tradera är en riktigt rolig sida, där finns verkligen allt mellan himmel och jord. Satt och tittade på en bebis sele igår som man bär den lille i för ett riktigt bra pris och det var ingen som hade budat på den. Var ordentligt sugen på att lägga ett bud på den. Men så blev det inte, kanske ska slå ett öga idag och se om det finns kvar idag.

Annars fixade jag med en ny lyoute till bloggen igår, men där är mycket kvar, tar verkligen en sådan tid med photoshopen. Tur att man hae annat man kunde göra i mellan medans det stod och laddade.

Nej kan inte sitta här mer och skriva, får börja göra något jag också precis som älsklingen som städar pannan. Duktig pojke det :)

Ha det NiCe


Vecka 27

Då har man gått in i vecka 27 idag.
Satt innan och läste vad som händer nu i magen och det är verkligen mycket som händer. Spännande.
Nu är det inte många veckor kvar, kanske ska börja läsa lite om förlossning mm. Shit kommer bara bli skraj :)

Annars har man sovit aldelels för länge idag, vaknade klockan halv tolv och det var inte att ligga kvar och dra sig utan det var bara att skutta upp med en ända gång och springa ut med hundarna.
Så nu är hela bunken rastade och fått frukost.

SJälv har jag också fått frukost efter mycket om och men. Tog två mackor för avanlighetens skull och precis när jag ska ta en tugga så ser jag en liten liten mögel prick så på lägget fick hundarna och mackorna kastade jag.
Tur hade jag bakat små franska häromdagen så det fick bli två  små sådana i stället.

Planerna är att ge sig ut i snön idag på lång promenad. Så får alldelesnart göra det för att klockan springer iväg och det blir ju mörkt tidigt.
Annars är det lungt, kanske ska sätta mig ner och lära in något nytt på grimm idag också, men vad det blir det vet jag inte än :)
Kan ju Kanske sitta med photoshop lite samtidigt som jag gör något annat ik med att det tar sådan tid.
Måste fixa bilder på hundarna till fotoramarna också så att de kommer upp..
Jag får se vad jag göra, har ju en video med sigge när han spårar som jag inte har gjort vid än.

Vi får se vad dagen vidar sig.
ha det Nice så länge

Julafton

Då är vi hem kommna för en bra stund sedan hundarna rasatade och matade.
Har verkligen haft en kanon mysig julafton med familjen Arvidsson. Det bjöds på en massa skratt och bästa var när vi satt allesammans och hittade på namn till den lille i magen. Underbara namn vi kom på :) hehe
Fina julklappar fick vi också, vi fick av Joakims föräldrar koppar och en fin hjärt skål, och en fin handuk av Jonatan som han hade gjort själv, bilder kommer upp i morgon på allt vi har fått.

Nu ligger Grimm och Acke bredvis mig här i soffan då vi inte har eldat på hela dagen så är här riktigt kallt.
Dock var jag lite dum nu när vi kom hem och åt lite chokelad samt en clementin och nu känner jag mig alldeles för mätt. Inte bra alls. Varför kan jag aldrig låte chokelad vara och varför skulle jag ge mig på en clementin.

vad som händer i morgon det vet jag inte. Det blir en lugn dag med hundarna. Har planerat att ge mig ut med hundarna i morgon och tjecka lägget här runt om kring.

Pratade även med min mamma på skype när vi kom hem och mammas syster samt kusinen och så klart mina underbara syskon denise och sofia.. Sofia hade fått små leksaker och denise hade fåt en laptop. Så i morgon blir det att prata med henne på skype.

Nej nu får man allt titta lite på tv innan det är dags att krypa ner i sängen. Ögonen är rätt trötta fast man sov lite förlänge idag... :)

Ha det NiCe


God Jul

Tänkte att jag skulle sitta här lungt och fint och blogga lite innan man sätter igång och fara runder för att göra i ordning sig innan vi åker till Joakims föräldrar och firar jul.

Första gången i hela mitt liv jag inte firar jul tillsammans med mina föräldrar. Det har jag gjort i 23 år.
Morgon för mig började inte kanon bra diekt. Vaknade för det första alldeles för sent, ramlar nästan ute när jag rastar hundarna. Gör frukost till mig själv och lyckad välta kaffe koppen och spilla kaffe över hela bordet.
Då blir man en aning trött på sig själv.

Är lite ledsen på mig själv, har inte in handlat någon jul klapp till hundarna detta året. Det är första gången, men som jag sa  till Joakim så handlar vi det i mellan dagara till dem och då får det bli köttiga märgben som de kan ligga och smaska i sig.

Igår höll jag igång hela dagen, städade, plockade bakade små franska och kladd kaka. När sedan älsklingen kom hem hade han jul klapp med sig. En riktigt fin ljushållare bild kommer här under. Där efter blev det att vi gjorde i ordning jul skinkan och älg stekar, kokade potats och där efter kom Merethe, Martin och deras två barn samt pärra hit.
Det blev dog mat och binglotto under kvällen super trevligt verkligen.
Fick även inflyttnings present, en kalender med Oliver jätte fin, en chokelad ask och glas. Vi behövde verkligen glas.
Så det var en mycket trevlig och mysig kväll med en massa bäbis prat :)

Joakim hittade även min sladd mellan mobilen och datorn som jag har letat som en tok efter. Jag hade på något vis lyckats snurrat in den med en annan sladd. Så nu har jag äntligen kunnat lägga över bilderna som jag tagit på datorn.

Nu får jag allt hoppa i kläder och göra mig i ordning så att vi inte står här i sista sekunden .

Ha det Nice
Och en riktigt God jul


Städning, nu får jag lugna ner mig

Kanske inte bra att hålla igång som jag gör, magen känns sten hård så får väll allt varva ner nu.
Men maten är fram tagen ur frysen, ska baka bullar och kladdkaka snart så det är klart innan älsklingen kommer hem. Skulle ju vilja hinna med att hoppa i dushen men får se om man gör det.

Blir så ledsen har gjort av med min sladd mellan mobilen och datan. Har varit av med den sedan vi flyttade ifrån Tunhem och är verkligen inte männsika att hitta den fast att jag har dragit upp nästan alla låder och letat runt.
Hittar jag inte den snart så måste jag handla en ny för att jag jätte många bilder på mobilen som jag snart måste lägga över.

Måste snart hämta hem sy maskinen också. Har värsta bra ideén med att sy hundplädar. Har ju täcke som vi inte använder längre och massa lakan som är dags att göra sig av med. Dock får inte Grimm ha dem då han är helt otrolig med att slita i sönder dem.

Ha det NiCe

Vår lille bock som står och äter utanför huset.




Snart jul

Inte klokt vad detta året har gått fort, i morgon är det julafton och veckan efter är det nyår och sedan är det ett nytt år.
I morse var jag med om något riktigt häftigt, innan har den lille bara sparkat så att magen har hoppat till men i morse när jag låg och tittade på magen så rörde sig den lille sakta. Magen rörde sig sakta uppåt och åt sidan, jag la handen och kände rörelserna. Skit mysigt. :)

Idag blir det att röja runder här, plocka plocka och plocka, vi har snart bott här i två veckor eller ja vi har varit hus ägare nu i två veckor men vi har inte kommit i ordning än. Så idag måste jag verkligen ta tag i saker. För ikväll få vi gäster. Så snart blir det att man sätta igång Jay smith och lyssnar på han medans man går här och plockar.

Tror att jag fortfarande är för kyld för har verkligen ingen smak i munnen allt jag dricker eller äter smakar nothing. SUCK.. Antingen kan skiten bryta ut eller så kan det förrsvinna det behöver inte vara så hära.

Satt och funderade innan på hur man kan locka fler blogg läsare. Jag har ingen aning om hur många som läser min blogg det är liksom inte någon som kommenterar, eller ja ingen någon stanns har jag fått kommentar. Kanske behöver en ny blogg ändå, photoshopen vill ju inte fungera som den ska så det kommer ju ta en jäkla tid för att få fram en bild. Kanske ska lösenordsskydda den också så har man i allfall koll på hur många som läser den.
Ja jag får fundera på det nu under jul och nyår.

jag fick alldrig mina jul kort skickade och jag som har suttit och ritat och fixat med det under tiden vi bodde i det andra huset. Skrivaren vill ju inte som jag. Men tänkte att jag lägger upp bilden på FB i stället.

nej om man skulle sätta igång så att man kommer någon stanns idag.

Skriver kanske senare
Ha det Nice

Acke med världens snyggaste utseende, han tycker sin matte är skit tråkig när hon städar


Får se hur det blir

Riktigt morgon seg var jag idag och jag har inte hunnit blogga förrens nu.
Vaknade i morse men orkade inte gå upp, men skuttade upp en timme senare för att slänga in ny ved i pannan sedan gick jag och la mig och drog mig en halv timme innnan jag skuttade upp igen och ut med hundarna.

Sedan blev det att jag käkade frukost och plockade innan jag gjorde mig i ordning för att åka in till Lärcenter i stan på möte.
Det är ju så att de vill ha ut mig på praktik nu. Vet inte hur jag ska göra då jag har foglossning och vet ej om jag ska sitta, ligga eller stå. Inget av de kan jag göra gör länge. Men pratade med dem på Lärcenter och vi kom fram till att jag förmodligen ska sätta igång att studera. För det är något som jag kan komma överens med läraren hur vi ska lägga upp det samt att det kanske är något jag kan göra sedan när den lille kommer.

Det är ju Skara djursjukvårdsutbildning som jag vill börja med. Men innan var det ett ämne som jag fattades.
Sådan tur satte jag mig ner och började söka lite och då visade det sig att det inte ens heter djursjukvårdsutbildning längre utan det heter djurskötare utbildning och att det nu var vist lite fler ämne som jag fattades.

Då jag har mycket erfarenhet med djur i min bakgrund både jobbat, praktiserat så känner jag att det inte är lön att praktiserar igen när jag vet vad det handlar om utan det är ju bättre att sätta sig ner och studera upp de ämne jag behöver för att sedan kunna sätta igång och studera i skara när den lille har blivit större och föräldra ledigheten är slut. Så kvällen har jag till ägnat att maila hit och dit plus att sitta och läsa.
Så nu väntar jag bara på svar.....

annars å var min dag inte efter att jag hade varit på möte, först skulle jag få eld i pannan men det ville inte som jag så det blev ingen eld. Sedan skulle jag dammsuga och då lyckas jag spränga dammsugarepåsen som inte ens var full. och när man har hormoner som flyger över allt så slutade det med att jag satt och grät på en stol i köket. Helt totalt körd i huvudet kände jag mig efter att jag hade tjutit klart :)

Efter det satta jag igång med maten. Gjorde pannbiffar med potatis och älsklingen gjode sås. Första gången jag gjorde pannbiffar och de blev lyckade. Tackar min mamma för receptet. Kanon goda, nu när man har prövat på det en gång kan man göra det föer gånger för nu vågar man vara lite tuffare med kryddor och allt.
Sedan har det blivit tre maskiner tvätt tvättat så det känns bra, nu ska det bara torkas så att man kan styka det lägga in det och så får man det ur vägen.

I morgon blir det städning hela dagen för på kvällen får vi besök. matplaner har jag inte kommit fram till än. vet inte om kräftor och jul mat kommer så bra i hoppa.. Det är Älsklingens planer :) Får se om jag kan komma på något annat som man kan laga. kräftor som för rätt kan man ha men sedan någon midda i stället för jul mat.
Inte klokt att det är julafon redan. Tiden har verkligen sprungit iväg.

Julen firas här uppe tillsammans med Joakims familj. Ska verkligen bli jätte trevligt.
första julen jag inte firar tillsammans med min familj nere i skåne. Så det kommer väll kännas konstigt att inte ha dem runt omkring mig. specielt denise och Sofia.

Men nu ska jag hänga upp den sista maskinen tvätt så att man sedan kan lägga sig.
stackaren Jocke får inte mycket sömn.

Ha det NiCe


Freestyle instruktörsutbildning till sommaren


Fick precis mail ifrån en av dem som ska hålla i instruktörsutbildningen till sommaren.
För det första stod det att det var det mäst utförligaste brev hon hade fått, och under det stod det att det är själv klart att ni kommer med.
Så till sommaren åker jag och Grimm och utbildar oss. Ska verkligen bli skit skoj :)

Det får ju allt vara planering när det nu i mars kommer en liten. Så boende måste fixas under de dagar det är.

Så nu blir det att jobba på med Grimm så att han är i bra form när vi ska börja. Både han och jag har haft lite paus i vår träning. Men nu är jag fruktansvärt taggad på att lära in en massa nytt :)

Nu kommer jag att sova otroligt gott :)

MVC besöket

Då var man hem kommen för länge sedan från MVC.
Skit skoj var det att vara där idag, jag hade en annan barn morska idag då min hade semester. Men nu har jag bokat in tider ända fram till April så att nu ska jag inte behöva jaga runder på min barnmorska.

Jo hur såg det ut idag.

Grav vecka: 26+3
Blod tryck på mig: 115/70
Min vikt: 72 Kg
SFmått: 25
Barnets hjärta: 134

Allting såg verkligen kanon bra ut och det var precis som det skulle. Barn morskan hittade den lille med en ända gång och vi fick höra hjärtat. Både Joakim och jag hade ett stort leende på läpparna, helt fantastiskt var det att höra det lilla hjärtat. Men gud vad det slår fort för att vara en sådan liten person där inne. :)
En massa fråger ploppade upp i huvudet på mig när jag satt där och det var jag riktigt glad för. Det jag var mäst orolig över var att jag har inte gått upp i vikt på två veckor men vad barn morskan sa så ska det vara helt normalt. Så det var skönt att höra.
Var så skoj för att precis innan hon började lyssna på hjärtat så var det lungt i magen, men så fort hon hade satt micen mot magen så blev det full rulle där inne och jag slängde ett öga på magen och såg hur den hoppade.
Hon väckte den lille vildningen där inne.

Så efter MVC besöket så bar det hemmåt igen. så blev det att plocka och dona här hemma. Har inte städat på två dagar så kan säga att det behövdes verkligen dammsugas över.

Så nu har jag precis kommit ur duschen och jag måste verkligen berätta en sak. Grimm slår alla rekord när det gäller värme.
Oki han är redan knäpp med att han älskar att klippa klorna. de måste dock inte vara många hundar som tycker om det. Men när jag står där och duschar och sedan ska tvåla mig, vem kommer inte och ställer sig i strålen och hänger med huvudet och riktigt njuter av det varma vattnet. Knäpp skalla sa jag till han men han fick stå där en liten stund och njuta av värmen hade inte hjärta att dra bort han därifrån :)

Så nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem från jobbet så att jag kan börja med middagen, men kan nog snart redan börja med den. Inte så mycket man behöver göra när man gör fläskpannkaka.

Ha det NiCe

MVC idag!

Sitter här med min kopp kaffe och macka, eller ja mackan är upp äten tillsammans med Grimm. Tog en tugga på mackan och kände ett fruktansvärt illamående. Så det blev att grimm fick mackan i stället.

Vaknade idag när älsklingen skulle köra och jobba men gick och la mig igen, och lyckades somna om ganska hårt också. Så han väkte mig klockan halv nio och berättade att det skulle vara månförmörkelse. Så skuttade ner slängde mer ved i pannan sedan skuttade jag ut med Acke för att se, men vad jag tror så hände allting bakom skogen. Så det blev in igen och sedan ut med resten av hundarna.

Idag ska vi vara på MVC klockan 11. Ska bli spännande och intressant att se vad som händer, det skulle mätas, vägas och höras och så skulle det tas prover. Har fortfarande inte kommit på några fråger. Innan var jag full av dem men nu värkar det som att de försvunna.

Får göra som Joakim han var lika tom på fråger igår som jag så förhoppnings vis kommer allt när man väl sitter där.

Efter MVC idag blir det hem och då måste jag verkligen ta ett ryck här hemma. Igår var det absolut inte min dag och det spännderade jag med att sova 3 timmar på soffan. Inget bra alls märkte jag när jag skulle lägga mig på kvällen sedan. Fötterna var varma hela jag var varm så jag la i över 3 timmar och rullade runder i sängen.
Sedan en liten buse i magen som håller på med karate på hög nivå gör det inte bättre när man ska sova, :) men det är verkligen en helt underbar kännsla att känna den lille sparka inne i magen. Kan man inte få behålla det för alltid. ^^

Ska laga fläsk pannkaka till kvälls mat i ikväll till oss. Var ett taga sedan dess. Är så underbart gott för det var verkligen länge sedan man åt lagad mat alltså husmanskost. Blev ju inte så mycket av det när vi bode i det andra huset, då vi hade packat ner all utrustning.

Jag får väll allt hoppa i kläder nu och leta fram lite papper innan pappsen kommer hem och hämtar mig, lillen och Bozz.

Blir en uppdatering senare idag hur det har gått idag.

 

 

Nu är bebisen lite drygt 35 cm lång från topp till tå och väger strax över 760 gram. Ögonen kommer att börja öppnas kring den här tiden och mot slutet av sjunde månaden kommer reaktionerna på ljud att mogna, eftersom hörselnerverna är mer utvecklade då. Bebisen fortsätter att ta små "andetag" som träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.

Nu växer bebisen snabbt och hjärnan utvecklas i intensiv takt. Detta gör att ditt näringsintag är viktigt. Fortsätt äta en välbalanserad kost med mycket grönsaker och fullkornspordukter. Fiberrik mat, som fullkornsprodukter, linser och råris innehåller mycket B-vitaminer och hjälper till att förebygga förstoppning.

Index

Här är en flicka som jag saknar väldigt mycket.

Lärde känna Marianna och Index förra året på hösten då vi gick samma allmänlydnads kur. det sa klick mellan oss alla och efter det har jag passat denna underbara lilla tjej många gånger.

Saknar henne otroligt mycket. Hon och grimm är verkligen så speciella tillsammans och totalt galna.

Här på bildern har hon precis gått in i vecka 8 och vad ultraljudet visade så ska det vara 12 små underbara Index valpar. Finaste och tjockaste flickan på jorden :)

Planerna var/är att jag skall ha en valp ur denna kombinationen. Men när det bästämdes var jag ju själv inte gravid och väntade liten. Så tankarna snurrar massor i huvudet...

Då jag själv rör mig som en dräktig kviga och har fått kraftig foglossning.

Vill ju mer än gärna ha en liten galen Bosse/index kombination med världens underbaraste mentalitet samt nos.

Massa pussar till den underbaraste Tiken på jorden

 


Agria

Har precis suttit i samtal med Agria.
Jag har verkligen varit i mot agria hela tiden och är nöjd med If försäkring på mina hundar.
MEn nu satt jag precis och pratade med en kille på agria och jag stälde verkligen en massa fråger till han.
Så nu ska jag få en hel bonte med papper hem skickade så att jag kan läsa.
Så tänkte att jag skulle göra så här att jag skulle sätta mig ner och gemföra allt med IF om vad som gäller bra och dåligt mm.

Kanske händer att man byttar till agria, men jag ska först ha suttit ner och läst en massa om det.

Nu är jag lite mer männsika än vad jag var innan idag. Har sovit idag och det har varit full fart i magen. Jag har verkligen inte fått något gjort här hemma idag så här är ordentligt skitigt kan jag medela. ^^ Tur ingen ska komma hit.

Hundarna ligger och sover över allt här i huset. Acke och Grimm har jag inte sätt röken av idag.
De har legat inne på toalet på det varma golvet. Grimm som älskar värme över allt annat och skulle mer än gärna ligga inne i en spis älskar golvet. ^^ Tokiga hundar

Har inte satt mig ner och skrivit ner från till MVC i morgon. Dumma mig
Men hoppas på att det studsar uppe en massa fråger när vi väl sitter där.


SUCK!!

Jag är på riktigt dåligt humör idag.
Vaknade med att jag bara grätt och rullade runder. Helt jävla cracy i huvudet. Verkligen super jobbigt.
Måste sätt otroligt rolig ut i morse när jag var ute med hundarna. Var otroligt alvarlig bara för att inte tappa humöret. Det går verklig upp och ner.
Hoppas Joakim orkar stå ut med mig nu när jag är så cracy i huvudet.

I morgon ska vi till MVC och ta prover och mäta mm. Ha ha alla tycker att jag är stor tänk så skulle de upptäcka två i morgon. Då tror jag att jag kommer tuppa av. ^^

Vad som annars händer idag det vet jag inte. Har ingen lust med något idag. Så får se vad dagen visar.

Taget i början på sommaren. Här var man smal skulle inte ens kunna sitta så nu tror jag


Vill ha en ny blogg

Jag vill göra en ny blogg. Men att sitta med Photoshop och det bara segar det går inte. Blir bara arg och irriterad och det slutar med att jag stänger ner allt i stället.

Har precis kommit ur dushen, man är verkligen inte smidig nu.
Så nu ska jag borsta håret och sedan ska jag sätta igång och baka små franskan till middagen idag.

Nu är i allfall Lotuz både klippt och badad, blev även att Bozz åkte in i duschen. Så nu luktar det cocos i huset :)

Magbild Vecka 26+1 lite mörk bild



Morgon

Mycket inponerad av Sigge. Vaknade till i morse och det försa som slog mig var att, fan jag har glömt att sätta in chokelad kartongen i skåpet igen. och sigge som har sovit i rummet.
Jaha hur kan där se ut nu.

Kommer ner och ska sätta igång och rasta hundar så ser jag att lådan står lika fin och orörd på bordet. Väldigt duktigt av han.
Då han ibland kan bita i sönder mjölk packeter eller annat som vi har lämnat på bordet under natten. Men chokelad kartongen hade han allt låtit bli.

Så alla hundar har varit ute och blivit rastade och jag har precis själv fått lite frukost i mig. Har väntat på att Joakim ska ha stigit upp och nu blev jag nästan lite sur och sa nu måste jag äta frukost.
Men när jag vaknade i morse var jag inte alls hungrig nästan mådde lite illa av att jag gick och la mig propp mätt igår.

Vad händer idag då.
Tänkte ta ett lydnads pass med Sigge och grimm där ute. Sedan blir det trimmning, klippning och badning för Lotuz idag. De andra hundarn är ingen idee att göra vid nu. Specielt inte inte acke och grimm som hade frusit ihjäl om de badar.

Annars tänkte jag fixa lite med bilder och sätta dem i ramar så att tavlor kommer upp på väggen. Lovar att fota innan och efter. Tänkte lägga upp några bilder här under på hur det ser ut nu, det var under veckan så lite till har hänt.

Men ska sätta igång nu. Sedan blir det att baka lite idag också. Stryka och lägga in tvätten. Kvällen kommer väll allt avslutas med en skön dush kan jag tänka mig.


Vardags rummet med en sigge som sträcker på sig

Här har vi köket

Försäkringskassan

Suck
Satte mig precis med alla dem papperna och läste igenom. Fattar verkligen nadda.
Fattar verkligen inte varför de ska göra det så komplicerat. Man kunde väll fortsätta med dem gammla som jag skrev i innan men nej då. De gör allt för att man inte ska förstå och skriva i fel.

Så nu harj ag kommit fram till vad min mondag kommer att bestå av.
Ringa försäkringskassan
Ringa banker
Ringa något annat ställe

tråkigt tråkigt med en massa pappers arbete. Ush ush ush

Nej i morgon fixar jag lite med papper sedan får jag ta mondagen till resterande papper som är kvar.
Hatar verkligen pappers saker när jag inte fattar huir jag ska skriva i det.


Hem kommen

Då var vi precis hem kommna efter att ha varit på besök hos Joakims mormor och morfar. Så otroligt rara de är.
de bjöd på en massa gott så både jag Joakim och den lille är mätta och belåtna :)

Så nu håller Joakim på att göra rent pannan medans jag har dammsugat över huset och går och små plockar. Väntar på att varm vattnet ska komma igång så att jag kan diska lite.

Införskaffade oss en hund trimmer idag så hoppas att den är bra.

Annars blir det lungt ikväll, blir nog att vi går här och små plockar. Vi har kommit överens om att vi ska ha söndagar som stor städnings dag då jag behöver hjälp med att städa nu. Dammsugaren kan jag dra runder med, ja det andra kan jag också fixa men det går lite mer sakta än vad det brukar göra.

Skrev ett inlägg tidigare idag, men vårt internet är inte det bästa och lyckas logga ut sig själv.
Men igår var det en full späckad dag. dagen började med arbets förmedlingen kvart i elva, efter det blev det hem rasta hundarna och sedan kom Joakim och hämtade mig igen och så blev det banken, foder handling och vecko handlaning. Så nu är här lager och nu i veckan kan jag baka.

Sedan han vi knappt hem innan Jhon, Angelica och felicia kom med pizza och kebbab tallrik.. Mumms.. Så det blev en mys kväll tillsammans med dem och lille bus ungen felicia som är så goo. Pratar en massa men man förstår knappt hälften sedan ska vi promenerar runt och titta på saker.

Så kvällen avslutade vi med att sitta på internet.

Har väll inte mycker met att skriva nu. Tänkte jag skulle skicka min ansökan till Freestyle utbildnignen som äger rum i vår. Vill verkligen gå den och jag har ju inte haft något internet så har inte kunnat svara på mailet än.
Så nu hoppas jag bara på att jag kommer med. ^^

Ha det Nice

Här kommer en liten uppdatering på vad som har hänt

Ja den första november flyttade vi till ett annat hus så länge. vi hade fåt låne löfte på banken till ett hus och väntade bara på att få till trädde till det. Lite snack var det om att vi skulle få det i Feb 2011 men det ändrades när vi skrev papperna och det visade sig att vi skulle få komma till det redan den 15 december.

så vi har bot ute i en stuga på landet. Tusen tack ska elin och johan ha för att vi fick hyra det och ha tak över huvudet. det är verkligen guld värt.
Internet skulle vi igentligen få ut till huset, men när jag ringde i okt till telia och sa adressen så hade den idioten som jag pratat med skrivit fel och det kom inte. Sedan fick vi ett sms att det dkulle komma internet till huset den 8 december och då hade vi nyligen fått reda på att vi skulle få till träde till huset den 9 december. så det var bara att ringa till telia och flytta det ut till huset som vi har köpt.
De sa att internet skulle komma ut till huset den 9 dec samma dag som vi skrev papperna.. kanon tänkte vi så när vi hade skrivit på papperna och blivit hus ägare så åker vi ut med moden och datorer men det var inget internet som fungerade. SUCk säger vi båda men vi tog en härlig promenad i huset.
Ringde till telia gjorde vi och när jag pratade med dem tidigare underdagen sa tjejen som jag pratade med att internetet skulle komma under dagen.
När vi sedan ringer och säger att det inte fungerar, då säger de till oss att internetet har markulerats på grund av att de ringde och berättade att det var lägre hastighet och vi hade inte ringt tillbaka och meddelat att vi ändå skulle ha internet.

Så nu förra lördagen så började vi flytta in. Joakim stack iväg tidigt på morgonen och hämtade upp sin kompis matin och sin bror som hjälpte att flytta saker som vi hade hemma hos hans föräldrar så längde. När de sedan hade fått allt därifrån så åkte de ut till mig i huset där jag hade spännderat dagen åt att packa ihoppa, städa mm.. fler saker förrsvann och tillsist var det bara 3 kaniner 3 hundar och jag kvar lite små saker som vi kom överens om att vi skulle hämta när vi städade.
Så joakim hämtade mig och sedan körde han och lämnade mig i huset. SKÖNT fast det fanns kartonger över allt i huset. Det var inte mycket plats kan jag säga.
Men efter att Joakim kom hem igen så åt vi sedan började han skruva ihoppa sängen som vi hade fått i inflyttnings present av mina föräldrar.
jag började små plocka på nedanvåningen här och där.
Men kan säga att man stod med en sak i handen och sedan tittade man på en annan sak. Verkligen inte var man skulle börja.
Men ik med jag hade hållit på så mycket under dagen värkte rygg, mage ja allt verkligen..
Så satt på madrassen på golver med acke och tittade på joakim när han skruvade ihoppa sängen.
När den äntligen var klar kröp vi ner.

Söndags morgonen vaknade jag mycket tidigare än jocke och stack ut med hundarna. Åt frukost och sedan så satte jag igång och packa upp. Mer och mer förrsvann sedan stack joakim hem och hämtade sitt vapen skåp som hans pappa och han körde hit.
det blev inte mycket mer gjort den dagen men många kartonger har jag plockat undan. så veckan ha spännderats åt att packa och plocka. tvätta mm...

Trivs verkligen kanon bra här ute och det gör acke med. Hunden som är den suraste av alla våra hundar är nu den gladaste. Härligt att se. Sedan har vi en underbara natur med massa vilt runt om kring oss också. härom dagen hade vi en liten bock som stod och betade ute på infarten och sedan enna dagen hade vi en liten get som stod 10 meter ifrån fönstret. Jätte mysigt...

mer har väll inte hänt. Har mäst väntat på internet gått runt och pysslat och haft mig i huset. Igenltigen har jag haft skit tråkigt. Men jag har fått dagarna att röra sig och nu när man tänker efter känns det verkligen otroligt att tiden har gått så fort.

Så nu håller vi på i vårt nya hus. Joakim har ju inte hunnit känna efter lika mycket som jag då jag går hemma. Men nu är äntligen helgen här så nu får han känna på att vara hemma lite.

Magen växer och det är full rörelse hela tiden. det är så mycket rörelse så att jag inte ibland inte tänker på att den håller på att sparka hela tiden. Jag hari nte vägt mig på över en vecka så vet inte vad min vikt ligger på.

Men Angelica sa till mig att jag var jätte stor. Jag upptcäkte det själv härom kvällen när jag stod i spegelen och tittade magen har verkligen blivit jätte stor. har ju inte haft någon spegel innan att titta in som jag kan se hela mig själv i.

Någon ny blogg vet jag ej om det blir då photshop inte fungerar som det ska. Men hemsidan ska jag nu försöka få klar.
Sedan har vi massor med kartonger att plocka upp saker som ska ställas i ordning och tavlor som ska spikas upp. Sedan ska vi sätta igång med lillens rum också så vi får upp barn tappet där. eller om vi väntar tills den lille har kommit för den kommer ju inte sova där den första tiden... Den kommer nog inte alls sova där. Den lille får sova hos oss :)

Nej nu ska jag allt lägga mig men en ny uppdatering kommer i morgon


TILLBAKA :)

Äntligen är jag tillbaka och har nu äntligen fått tillbaka internetet. Inte lika bra som det var innan men det duger verkligen till att fixa med hemsida blogga titta fb mm.. Fy fan blev verkligen skit glad idag när jag stod och tänkte precis starta om modemet så ser jag att det är fler än två lampor som lysser.
Slängde mig på älsklingen dator och såg att internetet fungerade. Suck nog var jag tvungen att åka tin till stan för att gå på AF men det gick fort så nu är jag äntligen hemma igen.

Har försökt att få eld i pannan men det fungerar inte bra så satte mig här i stället och tänkte att jag måste blogga.

Mycket har som sagt hänt. Vi flyttade tillfälligt till ett stället då vi inte kunde bo kvar där vi bodde. Nu är vi hus ägare och i förra helgen flyttade vi in. Mer om allt tänkte jag skriva sennare idag när jag har tid att sätta mig ner och göra det för att jag har lite som jag måste göra innan Joakim kommer hem. vi ska in till stan igen till banken och fixa med lite saker.

Igentligen skulle det komma en ny blogg men vet je när det gör det för att photoshop fungerar inte som det ska och det tar en fruktansvärd tid. Så får se om jag har lust att sitta och vänta på att det ska fungera. kanske inte har fungerat för att jag inte har haft internet. Vem vet. Allting är så skumt.

men jag bloggar sennare idag för att nu ska jag diska städa över och rasta hundar innan det är dags igen att ge sig iväg.
Ha det så länge tjaooo

RSS 2.0