Idag!!

Idag är det torsdag och äntligen dags att åka ner till skåne. Så fort älsklingen har kommit hem så ska jag göra i ordning mackor till han sedan efter han har ätit så blir det att lämna hundar och sedan bär det av neråt.
Ska bli så sjukt skoj :)

Var och handlade till mina systrar igår. Då de också är tokiga i hundar så har jag handlat varsit gosse djurs hund till dem. En sankt bernnad och en rottweiler. Sedan varsin pyssel bok med tushpennor till och varsin stor godis påse. Älskar att skämma bort mina syskon. ^^
A det blev en aning dyrt när vi var inne i skövde och handlade, men skoj var det. Ångrade mig att jag inte skuttade in på Sko punkten och handlade mig ett par nya skor. De jag har är en aning slitna sedan måste jag slänga ett par eller två par i tvätt maskinen då någon hund kissar på dem.

Annars idag har det varit lungt. Har inte packat ett ända dugg än. SUCK för mig, jag får alldrig tummen loss ^^
Men jag har i allfall gjort en lång lista på vad jag ska ha med mig ner. Så det är ju en bra början. Men det är inte så mycket som ska med nere. Typ allt som följer med ner ska med upp igen.

Sedan när man kommer tillbaka från skåne turen så blir det mycket. Sep är fullt känns det som nej men det är lite mer att göra än vad jag har haft att göra nu i aug.
Massa med arbetsförmedlingen. Någon mte redan nu på mondag som jag ska på. Så bilen måste göras vi annars vet jag ej hur jag ska ta mig in. Gå kanske. hehe.. Asa med alla hundarna så kan de sitta utanför. En lagom promenad hehe..
Ska börja jobba med hemsidan också nu i sep. Så lovar att en ny hemsida kommer att komma upp nu i sep ^^

Nej nu får jag ta och göra något.


det var ju tur

Nu har jag i ett par dagar, planerat att åka ner till arbetsförmedlingen med mina papper, men det var ju tur att jag ringde dem nu innan, det visade sig att jag inte alls skulle ge dem de papper som jag har.

Utan de skall till min A kassa i stället. SUCK sägger jag bara. Blir bara så trött. Tänk om jag nu hade tagit mig ner där och lag papperna där det hade ju varit riktigt snyggt.

Annars idag har jag varit ute med hundarna på morgon promenad, sedan blev det frukost till alla hundarna. Och efter det blev det frukost till mig. Älskar min bulle på morgonen med ost och gurka så jäkla gott.

Förr åt jag alldrig frukost men har vant kroppen nu vi det. Och det känns fasktist som att man har lite mer energie än vad man brukar men nu jobbar jag ju inte. Och jag kanske är konstig men jag jobbar bättre på tom mage än med full mage med mat.

Så nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart. Så ska jag dricka det, sedan ska jag slänga in tvätt i tvätt maskinen och ser om lagningen som älsklingen gjorde igår kväll fungerar. Fattar inte varför slangen hade spruckit, men det hade i allfall sprutat vatten över allt i tvätt stugan.

Sedan tänkte jag att jag skulle göra i ordning en lista vad som ska med ner så att man inte glömmer något.

Det viktigaste som ska ner med är nog allt ritningarna på huset. De lyckades följa med upp i packningen ^^

Sedan blir det att åka och hämta en massa hö till kaninerna  idag, ska bli skönt att få hem ett lass hö. Alldeles för dyrt att handla i affären eller i djuraffären sedan tycker jag att hö i affären är mycket sämre, höet  är så fruktansvärt torrt.

Nu ska jag sätta igång.


Apportering och spår träning



Igår egnades dagen åt hundarna. det var apportering med Lotus och Sigge och så blev det blod spår till De andra hundarna.
Det började med apporterings träning Först med Lotus, tror att jocke var nöjd med träningen. Där efter blev det med Sigge som alldrig har gjort det och han sköte sig bra. vi gör det bara för skoj skull och för aktivering. Men han sköte sig bra.

Efter det stopade vi in de andra hundarna i bilen sedan begav vi oss ut till en stor mark där vi släppte dem en och en så att de fick springa av sig. De som njöt mäst av det var Bozz och Grimm, de skuttade och sprang som galningarna.
Hekla och Acke lunkade mäst runder. Men vi gjorde lite inkallningar och annat med dem.

Efter att vi hade släpt dem begav vi oss hemåt till Jockes föräldrar där vi gjorde i ordning för blod spår. Mäst var det Jocke som fixade med det medans jag stod och snackade.

Efter det begav vi oss ut och jag märkte att vi lägger på olika sätt men jockes sättungerade bra och han förklarade varför och allt under tiden.
Var ett bra taga sedan jag vilt spårade också.

Först la vi ett spår till Bozz efter det till hekla och sedan ett till grimm.
Sedan tog vi en paus innan vi gick med dem.

Vi började med grimm och han sköte sig kanon bra, dock var han en aning för het, men som jocke sa det ska vi ändra på så att han lugnar ner sig. Men han tog första vinkeln kanon bra och försvan ut i skogen och nästa vinkel gick han för bi och strax efter gjorde han en cirkel och gick tillbkaa och kom på spåret igen. Sedan närmande han sig slutet och det är så skoj för att man ser på hela grimm att han vet att han är riktigt närma. för svansen går i ett hela tiden.
En kanon duktig kille som visade upp sin klöv stolt med att skutta runder och kasta den upp i luften.
Efter det gick vi med Bozz som hade fått ett som var mer eller mindre än 700 meter långt. då jag skulle fota i början gick bra, men sedan missade jag han och lotus från skogskanten och blev vilse på var dem var. Så inga slut kort blev det. Bozz hade skött sig kanon bra och tagit spåret fint.

Hekla som bara har spårat en gång tidigare sköte sig ocks åbra jocke fick vissa en henne en gång då hon blev lite vilse på det hela när vinkeln. Men det var en helt annan teräng gemtfört med förra gången.

Så efter att vi var klara med spårning blev det mc donaldsmat i bilen och sedan begav vi oss hemåt då klockan hade blivit väldigt mycket. Så det blev bara att vi tittade genom korten och sedan gick vi och la oss.

Idag funderar jag på att köra lite agility med acke då det inte blev någon spårning för han alls igår. Så tänkte plocka fram slalom pinnarna och några hinder och träna lite kombinationer.
Men får se hur mycket jag hinner då jag måste städa och plocka här hemma också idag och jag har inte kommit igång med något.
Bjuder på lite bilder här under från spårningen och apporteringen






















Hund, hund och hund har det varit i veckan

I denna veckan som har varit har det varit mycket hund. Mer än vad det har varit de andra veckorna.
Men mondagen började i allfall med bock jackt på kvällen.
Riktigt mysigt var det att sitta där ute i skogen och bara titta förutom alla de miljon mygger som attackerade en hela tiden. Då vi hae  viden lite fel där vi satt kom det ingen bock men i stället kom det både en ko och pintjur. Dock lite för mörkt för mig att se med ett vanligt öga.
Så när det hade mörknat begav vi oss hem utan något mer än oss själva och hundarna igen.



Sedan tisdags morgon hade jag fått ett sms från denice som bor i stockholm. Hej din mupp vill du träna hund Och bara kort efter det hade det kommit ett från robin också.
Så jag skickade tillbaka och hon rignde upp och det visade sig att hon var här nere. Helt klart sa jag :).
Så bara ett stund senare kom de hit och det blev kaffe och lite fika innan jocke kom hem. Då satte vi in hundarna i bilarna och så begav vi oss bort till först den ena BK inne i stan som inte alls var bra, hinderna var kassa och det låg precis bredvid tågbanan. NIX sa vi och in igen i bilen. Och så råkade vi köra lite fel och det slutade med att i stället för att det skulle ta 20 min till den andre BK så tog det 40 om inte mer, men det var skoj att få se landskapet :)

Väl frame var det redan en på planen som tränade hund. Men vi tog ut våra hundar och började träna hund. När han hade beget sig så plcokade vi fram agilitybanan och körde agility.
Det blev med alla olika hundar och de skötte sig kanon bra. Som vanligt ger både Grimm och Puma oss ett gott skratt med sina tokig heter men även alice lyckades toka till sig så att vi skrattade åt henne också.

Efter närmare två timmar på Bk så stack vi hem till oss igen och åt midda som pojkarna hade varit och handlat tidigare under dagen. DUKTIGA ^^

På onsdag var det samma nästan. Fick ett sms på morgonen men då jag är en riktigt trötter som sover länge svarade jag ganska sent. Men det stod att vi tittar förbi senare med fika. MUmms och jippi ^^
Så när klockan var närmare halv två som de. Då robin stack iväg efter en stund för att fixa med något så satt jag och denice och snackar som vi brukar. Ja allt mellan himmel och jord.
Jocke kom hem senare den dagen och det var spårning och sedan skjutning på schemat. Och acke som jag hade planerat att spåra med, men som är skot rädd, sa jag att vi kan inte åka till skjut banan efter det.
Så det blev att robin och han åkte och sköt och där efter spårade med hundarna medans denice och jag bestämde oss för att sticka till BK igen, fast denna gången själva :).
Vi tyckte att vi kom ihåg vägen bra, men efter att vi både hade kört för långt och kört tillbaka och gjort ett par runder runt så hittade vi slutligen till BK. Blev en massa träning både i det ena och det andra. och en massa kort som jag tänkte bjuda på här under. Riktigt bra kort blev det.

Efter Träningen stack vi till affären och handlade kvälls mat, blev mackor med en massa på lägg. Så de av slutade vi kvällen med att äta och efter det tittade vi på bilderna som hade blivit tagna under dagen.

Säger tusen tack både till denice och robin förr dessa två underbara dagar hade både trevligt och super skoj. Det får absolut inte ta så lång tid till nästa gång.

Torsdagen var en lugn dag, som jag gick och plockade här hemma hela dagen. Utforskade även stan lite gran med att hitta både hit och dit.

Fredagen var också lugn och började med att jag fick kasta mig i bilen och köra in till stan och handla foder till hundarna. Blev även en massa annat gott. Plockade och packade upp en massa låder även denna dagen. Kändes skönt men har dock ett par låder till att packa upp, funderar bara var jag ska trycka in det.
På kvällen kom Rasmus förbi med Tyson som jag ställde igår LÖRDAG.
En väldigt fin och lung kille. Som jag prövade att ställa upp lite här utanför.

Sedan var det lördags morgon. Dock hade jag planerat att komma upp mycket tidigare ur sängen än vad jag gjorde då jag hade planerat att ta en morgon promenad med hundarna. Men det blev bara stress och stress så tills slut kom vi iväg ändå i bra tid. Resan gick bra dit till utställningen fast jag var fruktansvärt åk sjuk och försökte somna till ett X antal gånger.
Dock hade jag trott att utställningen skule vara mycket större än vad den var. Men det var skoj att se alla jakt hundar. Dock bara en Tysk jackterrier som jag så. Men Slog ett öga hela tiden på Worstarna som är planerna att skffa i framtiden. En massa söta valpar var det också.
Dock var vi allesammans en aning arga då det stod att vi skulel vara där nio men det var inte förrens klockan 11 det började i heklas valpklass ring. Så vi väntade och väntade och väntade i regnet.
Både Jocke och Rasmus var nervösa men jag som skulle ställa dem var inte ett dug gnervös då jag viste hur båda hundarna skulle fungera.

Så när jag väl kom in i ringen med Hekla så kunde inte dommaren komma fram till henne då hon är fruktans svärt blygg. Och tyckte inte alls om att vara där inne, Men vi fick i allfall ett första pris då hon var den ända ö laikan i sin klass. En fin kretik blev det också. Kunde få ett HP om hon hade hälsat på dommaren. Så en massa miljö träning står det nu på schemat för den unge damen

Innan jag skulle ställa tyson han jag bort och få en kopp kaffe, dock kom jag nästan in i den vita älghundsklassen då dommaren hade misat att det var ett mellan slag.
Men strax där efter kom jag in med han. Han sköte sig kanon bra och den hunden ställer jag gärna fler gånger, jag bara ställde han och sedan stod han där, mendans domaren kände igenom honom tittade i munnen och allt.
Fick en trea på han då han var något hög och då laika klubben vill ha ner dem.
Men jag var ändå nöjd då jag promenerade ut från båda ringarna med fin kritik, en foderpåse ^^ Tokig jag är. ^^
Sedan efter det igår blev det slapp hela dagen då jag var as trött så tittade bara på film hela kvällen .

Sedan idag är det söndag och jag har inte kommit igång med något än men planerna är hundträning då det är riktigt fint väder idag.


Får ta tag i det nu

Nej nu känner jag att det är en massa saker som jag måste börja ta tag i. Har verkligen bara segat nu i två veckor.
Kan man tänka sig. Jag har bott här uppe nu i två veckor. Jag börjar även hitta här inne i stan nu :) Men långt ifrån att hitta till allt.

Ja i lördags blev det att jag har bott här i två veckor. Saknar skåne faktist lite grann. :)

Vad jag menar med att komma igång här hemma så måste jag få ordning på alla gadrober och all tvätt. Har hur mycket tvätt som hälst att tvätta och sedan hur mycket som ska läggas in, men fattar inte hur jag ska få plats med allt.
Sedan måste jag fixa med arbetsförmeddlingen, men det är inte så lätt när man inte hittar dit hehe.. Men ska verkligen kolla vägen idag när vi kör dit :)

Sedan har jag ett par låder att ta tag i som ska gömmas in i en bokhylla. Har sedan en massa hund papper, som jag måste skaffa en pärm till alla de papperna.

Sedan en ny säng är ett måste. Får ont i ryggen av den lille vi har. Ser ut som en 100 år gammal kärring när jag går upp ur den på morgonen :)

Sedan med alla hundarna är det bara bra. Hekla var och hälsade på sin uppfödare igår och han tyckte att hon var jätte fin. Sedan på lördag är det utställnings förr hennes del. får hålla tummarna att det går bra förr henne. Men hon är en liten snygg flicka. Ja en liten Ragata också med andra ord :)

Nej får ta tag och göra saker nu. Latmask jag har varit idag då.

Tjaooo

Morgon seg

Det kan man verkligen säga att jag är idag. Sov ända tills kl tio och kan gå och lägga mig tidigt på kvällen också. ^^ Jag är trött med andra ord he he..

Ja vad har annars hänt idagarna, inte så mycket. fick mitt arbetsintyg igår så ska kopiera det idag sedan skriva i och skicka det så man får sina a kasse pengar. Det kommer bli en jävla massa papper känner jag.
Arbetsförmedlings grejs med andra ord..

Annars är dagarna fulla upp här med hundarna. Ska ju ställa hekla nästa helg så det är utställnings träning varje dag. Jag vet ju inte riktigt hur hon ska stå men till 100 är jag nästan på att hon ska stå som en amstaff o staff alla 4 tassarna rakt i mark. Men sedan har den lilla damen lite svårt att vara stilla. Hon vill gärna hoppa eller sätta sig ner, då hon är van att få en god bit då.
Det är inte bara hekla jag ska ställa utan det är en hane till som jag ska ställa. han känner jag inte alls så får bekanta mig snabbt med han innan jag beger mig in i ringen.
Sedan i slutet av aug ska vi ner till skåne under helgen och gå på bosjökloster mässan.
Ska kolla jakt kläder då de jag har börjar verkligen bli till åren och ett par rijäla stövlar hadei nte skadat samt strumper.

Så dagens schema är att kopiera papperna skriva i det. Sedan städa över huset och finns det tid över så tänker jag baka kanel bullar idag är så sugen på det.

Men först ska jag se klart min film mist som jag tittade på igår och sedan blir det att sätta igång med allt.

tjaoo

Gäääsp

Idag är jag trött som fan.
Känns som jag inte har vaknat än. Fattar inte varför jag är så trött. Mycket kan vara för att det regnar och är verkligen jätte tråkigt väder idag.
Alldrig är man nöjd antingen är det för varmt eller är det för kallt och tråkigt väder.

Idag har vi införskaffat bil burar och ska även hämta hem ett vetrin skåp, mer vad som händer idag det vet jag inte.
Ska laga middag idag, men tror inte att jag är klar med det tills han slutar idag. Så blir senare midag idag.
Har ju lite att göra tills han kommer hem idag. Ska damsuga över hela huset och få ett par maskiner tvättade.
Det ända jag har fått gjort är att jag har diskat. Så får väll snart ta tag i räsent.

I helgen har det hänt lite saker i allfall.

Vi var på grävlings jakt i fredags kväll. Jätte mysigt var det. Tror att vi stack vid nio tiden och var framme närmare tio, det hade inte hunnit bli mörkt än. Sedan startade älsklingen grillen och satte igång att grilla medans jag bara satt och mös i mörkret. När det hade blivit riktigt mörkt, satte vi på pailen på boss och sedan begav vi oss ut i skogen. Sur var marken då det har regnat ganska mycket, men när vi höll oss på stigen till en början så var det bra. Men när vi begav oss ut i det ner huggda kände man hur man i mellan åt sjönk ner. Bozz fick upp något och försvann iväg 100 meter, något hade han fått upp, men sedan åter kom han igen.
Vi fick avbryta allt sammans när pann lampan började bråka med oss och blinka och kan säga att det var inte änkelt att ta sig ut ur den svåra terängen med en lampa som bara lös ett par sekunder.
Men vi tog oss ut ur det och bara efter en liten stund  raskt takt var vi tillbaka till bilen.
Kanon mysig kväll var det.

Sedan lördag spenderade jag med att sova nästan hela dagen, måde skit hela dagen. Men vädret var fint.
Klockan blev närmare 5 tiden på kvällen packade vi in grill saker och hundarna i bilen och begav oss iväg till en liten sjö för att fiska kräftor. Det var inte bara vi utan att det var ett par stycken par till. Alla Joakims vänner. Super trevligt var det. alla barnen var hel spidade hela tiden med att töma burarna och de fick turas om.
Även alla paren hade med sig sina hundar, men då det var bara hanar fick mina två gossar sitta kvar i bilen.

Vädret höl i sig och det var super mysigt hela kvällen. Klockan började närma sig sent så vi begav oss hemåt igen.
Tackar alla som var med för en trevlig kväll.

Sedan igår var det lungt hela dagen,. Dagen började med att jockes pappa kom förbi och de var ute och bygde på hungårdarna efter det åkte vi till skjut banan (älgbanan) där Han sköt guldserie för jakt året som kommer. Duktig pojke jag har ^^.
Sedan efter en hel dag där begav vi oss hemåt igen och kvällen slutade med mys i soffan.
Sigge och Hekla var även med på skjut banan och de sköte sig kanon bra. Då vi var ganska nära och smällarna var höga hoppade till först men sedan skötte de sig kanon och brydde sig inte alls om det.

Nej nu ska jag se om jag hittar något roligt att baka för att jag har sådan lust att baka idag.

Tjaooo


Energie knippet här

Ja då har man varit uppe sedan klockan åtta idag. Det var inte bara jag som vaknade då utan jocke med då vi hade 6 kissiga hundar som gnydde så fint, så det blev ut med hela högen och sedan la vi oss igen och tittade på jakt film. Dock somnade jocke om igen men inte jag. Utan morgonen har jag spenderat med att prata i tel med johanna som ringde mig strax efter klockan 10.


Så nu är i allfall hemsidan ner laggd och en ny hemsidan kommer byggas. Tror inte jag börjar med den nu utan jag börjar med den när älsklingen har börjat jobba. Då kan jag hitta på det om dagarna.
Min adress ändring landade även i post lådan idag, så jag ska bara skriva på sedan ska jag skicka in det, sen ska det inte ta många dagar innan det är ändrat.

Även nu är alla hundarna i huset. Igår hämtade Jocke hem Lotus. Och det kanon bra med Sigge, acke och grimm.
Vi släpte ihoppa Acke och Lotus igår. De två gammla gubbarna.
Och man kan inte tro att de var äldst. de lekta fint, eller ja leker och leker. Acke har fått för sig att Lotus är en tik och vill jucka på han jämt. Så lotus blir lite förbannad och murrar till då och då. Men det förrstår man. Men de kommer i allfall fungerar fint tillsammans.

Annars har morgon varit kanon lugn. Har suttit här vid datan och ätit frukos tillsammans med Sigge. det tyckte han var både mysigt och gott. Älsklingen har tagit lite sov morgon som sagt och vanknade nu för en stund sedan.
Vad som händer idag. det blir hundträning.
Om kameran kommer vara med det vet jag ej men alla vovvarna är fulla av energi och när vi ska ha besök ikväll är det skönt om alla hundarna är trötta och ligger och sover.
Så får sticka ut med rullerna med Grimm och Acke. Sedan sigge tänkte jag att jag skulle lära in rutan på, bara för skoj skull.

Nej nu kan jag inte sitta här längre, får ju inget gjort.








Morrning

Då är det onsdag idag. Både jag och älsklingen sitter och bloggar på varsin dator :).
Hund och IT nördar he he..

Igår var en lugn dag, var hemma hela dagen, skulle igentligen tagit tag i låderna på ovanvåningen men så blev det inte. tiden sprang iväg, fast man inte gjorde något.

Jockes kompis Jimmie kom förbi precis när vi var på väg ut med hundarna så han hängde med på en promenad.
Massa prat blev de angående detta nu med kamphundar och de raser som ska förbjudas.
Hoppas över hela mitt hjärta att det inte går igenom, det med att kamphundar och andra raser blir förbjudna. Inför i stället hundkörkort eller liknande så folk som skaffar hund får information om vad de har för ras.
Och förbud mot invandrare att skaffa, eng, amstaff, pitt bull mm. Ja hund över huvud taget när de inte ska ha det mer än till pitt förlängare.
Aja jag blir bara så trött och ledsen.

Annars idag värkar det också lungt, vi ska bort till jockes kompis martin och hjälpa han med en sak. Sedan blir det in till byn och handla. Är så sugen på att baka något idag. Men vet ej vad jag vill baka, tror att det lutar mäst åt att kladdkaka. Hade varit rätt gott till ikväll när vi ska ha vår wiee kväll och tekken 5. ^^
Knasar vi är.

Sitter här annars och tittar runt på hundar. Är grymt sugen på att skaffa en liten valp. Tittar på en massa raser.
skoj bara det att sitta och läsa och skaffa sig mer köt på benen angående raser.

Nej får väll göra något vettigt nu


Min underbara lilla syster sofia sover som en stock :)

En flytt uppdatering

Här kommer då en liten flytt uppdatering.

Älsklingen va hos mig hela förra veckan. Alltså min sista arbetsvecka. Det kändes verkligen konstigt när man räknade ner dagarna och fredagen kändes enormt konstig.
Men underveckans gång blev det att man små packade. Allt fler låder blev det i sängen som jag använde att sammla alla låderna.
På torsdagen kom Emma förbi och hämtade upp mina pojkar Belamir och Tyson som har fått det kanon bra och även en chinchilla kompis.
Inte för att vara taskig eller så men det känns skönt att jag hittade ett nytt hem till dem. Hade verkligen inte tiden förr dem.
Sedan underdagen jag var och jobbade skruvade älsklingen ner hyller mm.

På fredagen var ju min sista arbetsdag, kändes verkligen konstigt den dagen, man gjorde ju allt för sista dagen. men jag var mycket glad att jag fick vara inne på min cell som jag brukar vara i stället för att vara där ute och göra pistoler. Så ninni och jag jobbade själva tillsammans hela dagen.
Sedan att säga hejdå till alla var små jobbigt, man pratade på så mycket som möjligt för att inte börja tjuta. Men sedan så var jag så mycket uppe i varv så han verkligen inte känna efter utan flytten snurrade runder i huvudet på en hela tiden.
Men efter jobb körde vi och handlade en räkbomb och den tryckte vi i oss när vi kom hem, sedan blev det en sväng bort till mina föräldrar där vi snackade lite och passade även barnen. Jag var helt slut och somnade till på soffan.

Efter att mina föräldrar kom tillbaka efter att ha varit i byn hade de handlat en fotoskrivare till oss, och en annan liten sak som man kan lagra kort i. Fina saker.

Senare på kvällen kom mina syskon till oss. de skulle sova över för sista gången. Jag som var helt slut, fattar inte varför somnade än en gång på soffan i en timme och undertiden spelade jocke och barnen tv spel. skrattade och tjoadde gjorde dem. De är helt galna i han. Där efter blev det mat lagning och efter det kröp vi alla 4 ner i soffan och tittade på film och åt godis. Mys.
När hälften av oss somnade på soffan så betsämde vi oss att gå och lägga oss..

På lördags morgonen var det fint väder kanon skönt att vakna till.
Så jag hoppade i kläder och stack in till byn och handla frukos. Ny bakade bullar och en massa god pålägg. Efter det satt vi vid tv och åt.
Allting var lungt ända tills eddie ringde och sa att jag tippen stänger klockan ett och klockan var elva.
Då blev det fult ös i huset.

En massa saker som skulle till tippen åkte in i släpet. Vi sprang som galningar runt och runt. Sedan ringde Johanna och undrade vad vi hittade på. Ja vi springer runder sa jag.
så de bestämde att de tittade förbi.
Så efter en timme kom de och då var eddie och jocke precis tillbaka från tippen med första laset skit.

Johanna och Andreas hade handlat med sig present.
En skåne flagga, skit fin och en ask chokelad.
Där efter började vi alla fyra springa runder där inne och titta efter vad vi skulle kasta. Och efter att fylt släpet än en gång till så stack pojkarna iväg igen till tippen.
Johanna och jag började packa där inne, men ändå kändes det som att vi bara gick runder och fick inget gjort.
När pojkarna kom tillbaka satte vi oss alla där inne och bara tittade på varandra och undrade på hur och vad vi skulle börja med, vad som skulle mm och vad som gick in i släpet som vi skulle hämta klockan 6 i malmö.
Tillslut kom vi igång igen och efter det blev det en kopp kaffe. Mumms var det. Även då började jag rita upp en plan hur vil skulle göra. SERIÖSA jag ^^ Och den fungerade nästan. i allfall blev det rum för rum och ovanvåningen blev helt tömd och städad. Bara nedanvåningen kvar.
Även då kom johanna och andreas med världens bästa idee, de hjälpte oss med att köra upp med yterligare ett släp, men efter en massa samtal så hade andreas fått tag i en buss. KANON. Så när eddie och jocke var i malmö och hämtade släpet så hämtade han bussen och jag och johanna stack till tomelilla för att lämna saker till Kagge som var kvar.
Det var faktist skönt att komma ifrån flytten.

Tillbaka i röran igen. Underbara andreas hade fylt hela bussen med saker. Kanon bra och efter bara en stund kom eddie och jocke med släpet. SUCK säger jag bara det var as litet. Vilken tur att johanna och andreas hade erbjudit sig med att fixa bussen, för hade vi inte haft dem hade vi verkligen aldrig fått plats med något. Ja mer än 50 procent av sakerna hade fått lämnas kvar.

Så in med stora möbler i det lilla släpet och annat. Även då kom mamma o eddie med tre stora familje pizzor och dricka.
Så vi slog ut filtar på gräsmattan och där satt vi allesammans och åt pizza super mysigt.
Efter maten satte vi igång igen, och då började det närma sig slutet. Ett rum efter ett rum blev klart. Alla låder som skulle med var färdig packade och färdig lastade. Även ett helt las skit till tippen i ett släp var fylt.

Då kommer mamma yterligare en gång till med kaffe och glass tårta som vi allesammans började smascka i oss.
Super duper gott.
Så efter den pausen tog vi det sista och sedan var det klart. Yterligare kom min mamma med muggar och kaffe termos som vi kunde ha när vi körde.
Så när allt var klart. Sällde jag mig i hus öppningen och skrek hejdå huset.
Sedan loste vi dörren. Jocke hoppade in sin bil och körde, johanna och andreas hoppade in i bussen och körde och kvar var jag med bilen lastad, med hela akvariet med fiskar, hundarna och alla tre kaninerna. Pratade med mamma lite innan jag också stack. Stannade till uppe på macken så att andras fick tanka sedan begav vi oss iväg.
Klockan var då halv tolv på natten.
Vi gjorde ett stop och det var på E4 det första mack vi såg.
Blev en kopp kaffe, acke fick vatten och kissade och johanna och jag fick även besöka taoan. Över trötta och galna som vanligt. ^^
Efter det blev det vägen igen och efter att de två andra redan stack så kom jag efter då jag fick sätta igång GPS och klydda lite innan jag kom iväg, men tillsist kom jag också iväg och efter en stund kom jag förbi Andreas och johanna. men ingen jocke såg jag på vägen mörkt så långt ögat kunde nå.

Helt plötsligt kommer det en bil med släp flygande förrbi mig. och då visade det sig att han hade kört fel.
Så vi körde och körde och jag var verkligen as trött.
Precis när vi var i närheten missade jag nästan avfarten och med världens kasaste bromsar så kassade jag as långt, ja johanna och andras undrade nog vad jag höll på med. Skrattade gjorde jag och vaknade till det gjorde jag också.
Tillsist var vi framme, och klockan var då 4. Johanna och andreas hade beslutet sig för att köra hempt igen med en gång. Och efter att vi hade tämt deras buss begav de sig iväg.

Tusen tack ska ni ha johanna och andreas. vi hade alldrig klarat oss utan er. Ni är verkligen världens bästa vänner.
Vi ska göra något förr er och behöver ni hjälp med något så bara hojta till. Det vet ni.

Så nu har vi fått lite ordning här uppe allt är nästan upp packat. allt utan det på ovanvåningen. Där står en massa låder. Fattar inte var jag har fått allt ifrån och var jag ska göra av allt.
Skämt nästan för allt jag har asat med mig, men en andra sortering gör jag nu i allfall..
Och ännu mer ska jag kasta. Nu har vi börjat ett liv tillsammans och vi kommer införskaffa egna saker och då kommer det vi har nu att kastas. Men det är bra att ha något att starta med ^^ he he

Nej så nu ska jag hjälpa han att skruva lite och sådant.
Sedan ikväll vet jag inte vad det blir, snackade lite om att jaga grävling men jag vet inte än hur det blir med det.

Här kommer lite bilder i allfall förre och efter bilder.


Så här såg det ut när allt var inlastat en massa saker över allt.

Efter det har blivit tömt och någer lunda till ordning

Förre (med en liten grimm i soffan)

Efter

Köket innan

Köket efter


Och slutligen ett kort på två glada hundar

Nu är man upp flyttad

Ja då var man upp flyttad nu.
tänkte inte skriva så mycket nu om det hela utan det kommer i nästa blogg inlägg i stället.
Men kände ändå att jag får skriva att jag lever och att man är flyttad uppåt nu.

Har inte riktigt hunnit känna efter hur det känns än då, det är fult med kartoner som ska upp, ja med andra ord saker exakt över allt.

Men nu snart ska jag i allfall in till stan och skriva in mig på arbetsförmedlingen. Första gången i mitt liv som jag är arbetslös kan säga att det kommer kännas konstigt sen när man har kommit till ordning med allt.

Men nu ska jag hoppa i kläder ge hundarna mat och sedan ska vi köra innan de stänger.

Ha det NiCe

Saknar mina systrar


RSS 2.0