Lugn dag idag med hundträning och hundbus

Hostan jag har gör mig mer än galen. Det är bra i mellan åt, och helt plötsligt får jag en sådan host attack så att jag knappt kan andas.
Dagen har varit relativt lung. För det mästa har jag nog varit trött och gnällig, och vara ute och röja är ingen idee när man har feber.
Men det har i allfall blivit hundträning idag. Känns skönt att jag har fått licensen bestäld, så jag kan komma ut och tävla.
Men iallfall med grimm blev det fot possition träning. Då vi inte har tränat på ett bra taga så såg det för det mesta halvdant ut. Finns en massa som vi måste jobba på. Han måste har mer enegie att ge, fast han ändå har en massa. Men han halkar gärna efter. Men annars ser det helt OK ut. Men det är det vi får jobba på.
Körde även lite sitt och ligg. Grimm har fått in i sitt lilla huvud något dumt och det är att skälla när han lägger sig och när han sätter sig. Och det stör mig barra så mycket. Så det måste vi också jobba bort. Galna hund säger jag bara.
Så klart blev det ju även lite freestyle som han ju älskar över allt annat. Så det blev ett nytt moment rulla och så blev det att stå på framtassarna. Han är bara så söt lille grimm när han är mer än galen hehe..

Nej nu ska jag göra vid semlorna sedan ska vi bort och äta semla hos mina föräldrar.

Ha det NiCe


Man kan kissa samtidigt som man leker med bollen







Tävlingslicens, malmö internationella, RIP Staysy

Denna veckan har det hänt mycket. Mondagen började med på jobbet till lunch att jag fick ett sms från min vän johanna ring mig.
Då jag jobbade skrev jag det och fick bara en liten stund efter ett sms tillbaka. Staysy är riktigt dålig har bokat tid idag. Jag hamnade i schok och bara satt och tittade rakt fram, efter en liten stund ringde jag henne.
Jag var i sådan schok när jag pratade med henne och kom med alla lösningar som fanns. Jag tror inte igentligen vad jag sa.
Så sista passet på jobbet stod jag mäst och tittade rakt fram. Efter att både jag och kagge var hem komna begav vi oss mot malmö då vi skulle in och handla photopearls. Innan dess körde vi till revinge för att rasta hundarna och då skickade johanna till mig nu sover lilla staysy.
Då sprack det för mig och tårarna kom i massor. Så under den lilla promenaden med hundarna så grät jag hela tiden. Och tänkte på johanna och Staysy hela tiden.  

Efter promenaden körde vi in till malmö och jag fick mitt photopaerl. Men det var inte lätt att hitta värken packeringsplats eller affären. Efter malmö turen blev det hem och midda sedan somnade vi tidigt.

Åter till staysy.
Staysy var den specielaste hund jag har träffat. Kom i håg alldra första dagen uppe i värmland där det var johanna jag och eike som fick ha med våra hundar på introlägret då vi inte hade tillgång till att ta oss hem och hämta hundarna senare.
Kom ihåg att Staysy var så jäkla duktig då hon satt tyst i bilburen medans acke skrek som en galning.
Till en början umgicks inte johanna och jag så mycket men efter ett taga började vi umgås mer och det var då jag lärde känna den underbara tiken. Det sa med en gång klick mellan acke och staysy och de hade så jäkla roligt ihoppa. Att dra i ackes öron var det speciella mellan de två det kvittade om vi var på promenad i koppel eller att de var lösa för helt plötsligt klapp hon tag i ackes öra och drog lite.
Johanna och jag hade också knasiga saker för oss som att klä ut dem samt göra film på dem då de skulle hoppa ut genom fönstret eller bara sitta i soffan och dricka mjölk och äta foder. Ja bara hel tosiga saker som jag och johanna kunde komma på.
När man pratade med henne så vred hon på huvudet på sitt speciella sätt och hennes kloka ögon när man pratade med henne och tittade på henne.
Det finns bara en och det var du staysy. Det finns inga ord att beskriva dig, du var bara helt underbar.
Varje gång man var där så kom hon i full karriär vrålade som schäfrar gör och hoppade på en, ja ibland hände det att hon nockade till en ordentligt eller naffsade till en i örat. Men vad gör det :)

Vi kommer alltid att sakna dig Staysy. och acke hälsar en massa pussar till dig....

Annars under denna veckan har jag hostat och det har bara blivit värre och värre så igår blev jag hemma från jobbet. Klockan 14,15 hade jag tid hos doktorn. Jag hade en infektion i kroppen och bronkit men annars kry. Jag sa ett fler talgånger att jag har verkligen inte tid att vara sjuk.
Så jag fick min polmikort igen och en flaska hostmedecin som både dempar hostan och är slämlösande.
Så idag blev jag hemma också då jag har knappt sovit. Varranan timme har jag varit uppe då jag har haft sådana host attacker och var tvungen att dricka.
Så när jag ändå var hemma så passade jag på att städa till alla djuren.
Så nu innan när älskligne kom hem körde vi ut till revinge med hundarna så att de fick springa av sig.

Så nu innan har jag anmält acke till malmö internationella och beställt tävlings licenskort till grimm. Best att göra det nu innan jag har blivit arbetslös.
Acke ska bli stäld i mars och grimm ska tävla i april så två tävlingar har jag i allfall i framsikte nu.

Men nu ska jag ta fram bestick då älsklignen är och hämtar mat. Pizza blir det ikväll. Annars blir det lungt och bara tittande på tv och en kopp te. Handlade ju så klart en stor godis påse innan som också ska smaskas upp.
Längtar så tills jag har blivit frisk så jag kan komma ingång och träna med både hundarna och med mig själv.

Ha det NiCe



Beroende av semlor



Det är jag i allfall.
Helgen har varit lugn som vanligt. I fredags efter jag hade slutet blev det hem och laga middag. En god lassangete gjorde älsklingen på älgfärsen och vitlöksbröd till det.
Kvällen tillbringade vi en stund borta hos mina föräldrar med att äta kakor och ta en kopp kaffe. Där efter blev det hem och så tittade vi på film. Och som alla andra fredagar somnade vi på soffan och vaknade inte förrens klockan 4 på morgonen. Efter att vi hade förrflyttat oss till sängen sov vi till kl halv tolv. Så deprimerande när man gör det, hela dagen liksom förrsvinner.
Efter att vi tillsist hade kommit upp på lördags förrmiddagen så blev det revinge med våra galna tre hundar. Och som vanligt sprang de som galningar. Dock är sigge och grimm extre tråkiga då de jämt måste bråka om en pinne och till 90% under rundan springer och kivar om den. Acke där i mot han springer och sköter sig själv, lite hit lite dit och sedan tillbaka till mig förr att norpa åt sig en godis.
Efter promenaden blev det hem och så kokade jag tee och till teet blev det semla ^^ Även en bra film sattes igång.
Efter filmen satte jag igång och laga middag och jag måste säga att jag hatar potatis. Fick förr mig att jag skulle göra hasselbaks potatis. Men det ska ju precis som förra gången ta sådan lång tid så att allt det andra han bli klart innan. Dock trodde jag precis som i receptet att det bara skulle ta 45 minuter men det tog över en timme.
Under tiden jag höll på ed maten stack älsklingen och handlade varsin semmla till. Och efter middagen och allt bar det av bort till mina föräldrar för att äta semla igen och en kopp kaffe.
Passade även på att klippa klorna på pappy och när jag ändå var igång klippte jag kaninens också. Pappy har blivit jätte duktig sänn förra gången. Då skrek han och sprallade, men denna gången var han helt stilla nästan.

Efter kloklippning och semla mm så blev det hem igen så tittade vi på wallander. Shit, blev lite ledsen över att han ena dog i den, trodde man inte att han skulle göra.

Sedan idag skulle jag igentligen gå upp tidigt men så blev det inte men när jag kom upp blev det dushen, sedan små plockade vi här hemma. Klockan han bli så mycket så att det var dags att förr mig att gå bort till grannen på tuperway och inrednings pary. Inredningsakerna var riktigt roliga, fanns ett par saker som jag skulle vilja ha till mitt hem, men allt sådan får bli sen.
Sedan blev det middag och kagge gjorde hemma gjorda semlor. Så nu innan klämde vi vars två st till varsin kopp tee och kaffe. Jag kan inte dricka kaffe så sen på kvällen för jag får energi kick av det så förr min del får det bli tee, men det går lika bra, och min mage tycker om det bättre.
Så nu innan var jag hemma om hos mina förräldrar och lämnade tre st semle bröd. Hade lille sigge med mig. Pappy blev överlycklig och började direkt våldförra sig på sigges svans och ben, äckliga lilla hund he he ^^ Men sigge mackerad direkt så då slutade han upp och var lugnare. Blir bättre när den lille grisen blir kasstrerad. ^^

Så nu ska jag gå och lägga mig i morgon efter att vi har slutat blir det malmö, måste ha ett sådan photopearls att pyssla med. Dock har jag många pyssel saker i luften nu, håller på med en tavla på sigge som jag tecknar, kommer upp så fort jag är klar, har lite kvar att göra på ackes bild, och när jag är klar med dem ska jag göra en på grimm. Inte bara det, jag ska göra tre st bilder på dem som jag kan sätta in i mina ramar som jag handlade förra månaden. Ush många oviktiga saker igentligen.

Men ni ska jag gå och lägga mig
Ha det NiCe


Photopearls

Värkar riktigt skoj alltså.
För över ett år sedan gav jag mina syskon ett sätt som hete photopearls. Och igår undrade mamma om jag kunde skriva ut två bilder till dem ik med de inte har någon skrivare.

När de kom hit och jag hade installerat skivan så blev jag mer än förvånad.
Shit vad stort det var. En massa papper blev det utskrivit. Jag fick skriva till viket papper som hörde till vilket papper. Det jäkligaste av allt, jag fastnade verkligen förr det. Det värkade ju skit skoj.
Så det fick bara en bild på deras hund pappy som de nu skulle hem och holla på med. Så när de stack tittade jag så klart in på nätet o letade lite mer information om det.

Så ikväll ska jag min skäl beställa ett eget. Tänkte att jag skulle göra en på varje hund här hemma. Kan bli skit snyggt som tavla.
He he fan vad tråkiga min väggar måste vara. De flesta av tavlorna som hänger uppe är på mina hundar. Eller i allfall det finns inte ett ända rum där det inte hänger någon av hundar på väggarna. ^^

Annars har dagen varit lungt och jag har inte gjort något större idag. Det har faktist varit riktigt lungt. Vi gick bort till mamma o eddie och tog en kopp kaffe innan i morse.

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning och sticka och jobba.
Ha det NiCe


Snälla snö kan du inte förrsvinna nu

Jag är så trött på all snö, nu vill jag ha våren här. Det är riktigt tråkigt att man måste bylta på sig 500kg klädder bara för att gå ut.
Idag har jag fått mycket gjort här, dock sa kagge till mig idag att jag stressar fruktan svärt mycket. Men jag vill vara klar med allt till tolv och bara sätta mig ner och koppla av. Så när vi städade till ninnisarna idag så stannade han upp när alla burarna var tömda med att sätta sig ner och dricka kaffe, jag skuttade fram och tillbaka hela tiden. hehe..
Så nu är vi precis hem komna från revinge med en lång promenad med hundarna. Gud vad jag älskar att se mina hundar springa som galningar och sträcka ut vart ända muskel i hella kroppen. Och bara se hur lyckliga de är. Dock är Acke en fet knopp och när han väl springer tycker han att han är super snabb. Han springer ungefär 30 meter ifrån mig när jag kallar på sigge eller grimm så kommer han i full karriär och hoppar rakt på en och ska ha godis. På runder heter han inte Acke längre han heter Godis ^^..

Fredag i morgon, underbart. Måste säga att man är rätt knäpp igentligen. Man längtar till man slutar förr dagen, man längtar till helgen kommer. Men man längtar absolut inte till förretaget läggs ner. HALLÅ säger jag bara.. Man är ju riktigt knäpp och jag är inte den ände som tänker så.

Annars har jag en massa planer som snurrar i huvudet på mig. Så många så att jag vill bara sätta alla i värk, men det är lite svårt då jag måste vänta lite med allt.
Det gäller både hundarna, mig själv och huset.
Designa kan jag säga att det är en sak som jag har haft i huvudet nu, då jag och min arbetskamrat snackade om det igår. Och jag som älskar att täckna kan ju teckna något riktigt fräkt på väggarna.. Varför har jag inte tänkt på det innan. Så sovrummet har jag redan planerat vad jag ska göra med. Så nu ska jag bara få fram vad jag ska ha och sedan är det färg som gäller och sedan ja tiden att sätta igång med det hela.
Dock vill jag ju inte göra det i varje rum i hela huset, den kan ju blir riktigt lång tråkigt. Men iallfall i några av rummen.
Sedan idag såg jag gud vad både kaninerna och hundaran har pajat här hemma. Men så är det säger jag bara när man har djur. Det får man absolut räckna med att man kan inte ha kliniskt rent och att saker och ting går i sönder. Men nu upptäckte jag i vardags rummet att sigge har dragit av tappet. Inte meningen alls från hans sidan, men när det är dags för mat så hoppar han upp med tassarna på väggen och det har med get att han har dragit av tappet i hörnan. Sedan har jag ju gult så det syns ju så fruktansvärt mycket. Även när det har varit skitigt ute och de kommer int ryster sig så har det blivit bruna fläckar på tappeterna.
Så när jag väll kommer göra vid vardags rummet så kommer det att bli i mörka färg. För att ha det ljust det äringen idee...

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning, segt att man slutar sent i morgon, men när jag har slutat så ska jag göra hasselbakspotatis med bea. Hmmm sedan har jag älg färs, Men jag tycker ju att älg färs kan man ju inte kombinera med bea. Eller hur? Hmm kanske får skita i minna hasselbaks potatis.

Nej ush nu har klockan sprungit iväg...

Ha det NiCe


Mycket som snurrar

Ja idag lyckades man ju ta en lite längre sov morgon och kröp inte upp ur sängen förrens halv elva. Ush vad jag hartar mig själv när jag gör så. För att jag vill gärna vara klar med allt tills klockan är tolv så jag kan ta min kopp kaffe och sätta mig vid datorn och titta runder.
Men efter att jag hade masat mig upp ur sängen så blev det dushen och där efter blev det att dra över med damsugaren medans älsklingen diskade.
Dock skulle han diska och koka mackaroner också så klockan var tjugo över tolv innan han var klar och då satt jag och hoppade på stolen.
Så när han var klar så hoppade vi och hundarna in i bilen och in till byn och handla. Var ju tvungen att hämta ut packetet som jag skickade efter härom dagen. Jul klappen från jobbet.
Kan säga att jag är mer än nöjd med vad jag fick.
Så nu får jag sortera ut lite i skåpen här hemma så jag får plats med det. har ju lite dubbel upp sättning av allt möjligt här hemma.

Så nu har hundarna varit ute i snön och rastat av sig med sitt ägg. Skit bra aktiverings sak. Både acke och Grimm är helt slut efter att lekt med den, sigge tycker inte alls att den är solig att leka med utan han springer runt och runt i stället och skäller.

Annars ser dagen lugn ut idag, ska snart dra till jobbet och jobba. I morgon får jag ta det som jag hade planerat göra idag. Som att städa till kaninerna. Sackarna får stå ut en dag till.
Men i morgon ska jag iallfall inte sova så länge, ska till och med upp tidigare.

nej nu ska jag gå och göra mig i ordning ..

Ha det NiCe


Packetet som jag hämtade idag innehöll detta. Skit gulligt eller hur. I de små kan man ha olika såser och i den stora kan man ha sallad eller annat.

Satt och teckande härom dagen och det blev denna bilden. Är inte riktigt klar med den än, men sedan ska den iallfall upp på vägen ^^

Lugna de har inte smitit. Det är ju inte vanligt att man ser kor så hära. Men i Revinge gör man, tror vi stod i över 5 min innan alla kor hade passerat vägen. ^^

Vilda hundar

Har nog sveriges vildades hundar.
Vi är precis hem kommna från en lång promenad med hundarna på hejden. Springa springa och åter springa är grimms ord. Han springer som en galning över allt. Dock försöker Acke och Sigge hänga med i farten, men de stannar gärna upp och bara ställer sig och tittar på dåren som flygger fram över allt.
Han är bara för söt i sitt täcka, som är lite för stort.

Just nu sitter jag här vid datorn med min kopp kaffe, kagge är iväg och handlar lite, jag bad han att släppa av mig innan då jag gärna vill ha denna lilla studen vid datorn och koppla av innan jag sticker och jobbar.
Har sovit en massa timmar i natt men det känns ändå som jag inte har sovit något. Huvudet har gått i  ett att tänka vad jag ska göra, planer på att köra två fluger i en smäll, en massa frågor som snurrar runder i skallen på en. Sedan att man får kraftiga host attacker hela tiden gör det inte bättre. Hostar så att jag blir rent tår ögd. Hjlp låt bara hostan försvinna.

Måste bara berätta att vi har en självmordsbenägen kanin plus elak.. Nej då hon är hur gullig som hälst. Men hon har tidigare knaprat lite på ljustake sladden och det med gav att när jag skulle trycka undan sladden så fick jag mig en sju jävel stöt av det. Sedan när vi städade i förra veckan till dem så fick hon skutta i köket. Och direkt fick hon ju syn på lamp sladden till fönstret. Helt klart bort där i 190. När jag tittade på henne och sa nej den rör jag inte tittade hon på mig, när jag vände bort blicken var hon snabb att knapra på den, när jag sedan gick bort för att dra ut sladden la hon sig ner rak lång, precis som att jag har inte rört den. Så det var bara att plcoka undan sladden. Sedan igår var hon ute i soffan, och då jag var helt inne i filmen passade hon på att tugga i sönder kagges morgonrocks arm som jag hade på mig. Tur är det inte så stort hål, så om man inte säger något så ser man inte det.

Nej nu ska jag titta vidare på nätet och sedan ska jag gå och göra mig i ordning innan jag sticker. Kagge ska väll även snart komma hem från byn.
Ha en trevlig dag








Tankarna är över allt, Börjar bli trött i huvudet

Tankarna går hela tiden åt vad jag ska hitta på nu. Dock har jag tre månader kvar på jobbet, men då ska jag ha klart för mig vad jag vill göra och vart jag ska ta vägen.
Det är ju en dum tid för det är ju mitt i halvåret och det är ju inte precis mycket som börjas då om man tänker på att börja studera.
Studera har ju jag ju i tankar att göra. Har skrivit upp olika punkter som intresserar mig. Och efter middagen idag har gått åt att hitta så mycket information om det.
Dock har jag kommit på två saker som kan bli ett och det är inom hund. Men får gå och fila lite till på det och höra mig lite om kring.

Har nog inte än fattat det som har hänt på jobbet, men man kommer väll begrippa det snart.
Helgen har spänderats åt att vara förkyld, febrig och hostig. Febern har väll blivit bra men jag hosar fortfarande. Så får se under veckan om det blir bra med det annars får man väll ta och besöka doktorn.

Med alla tre hundarna är det bara bra. Grimm är mer än understimulerad när man har kommit hem från jobbet. Han är ju inte van att vara still så mycket. Så det blir att man akriverar han direkt med att låta han springa loss allt vad han kan. Lite tänk övningar blir det också. De andra två de nöjder sig med promenad och leta godis. Soffpotatisarna nr 1. 
Idag med andra ord blev det hejden för oss alla. Och det var riktigt kallt. Där vi annars brukar gå med dem var det belammrat med kossor. 100 tals kossor. Den första biten vi gick var det ingen fara med med när vi skulle åter vända till bilen så bet kylan verkligen in i kinderna. Men ingen av gossarna brydde sig om det de sprang som galningar över allt ^^

Träningen har jag ej kommit igång med än. Tuvärr.. Men nu i veckan ska jag komma igång på alvar med grimm i LK1 och för ackes del blir det lite uppställnings träning här inne då han ska ställas på malmö internationella.

Nu ska jag sätta mig ner i soffan och titta på tv.
Ha det NiCe

Så var det med det. Vad ska man göra nu

Denna veckan har varit precis inte som andra veckor. Det började med att jag fick reda på att kagge och jag skulle börja jobba samma skift tider. Så hela denna veckan har jag varit uppe mellan halv 4 och 4 för att sedan kunna köra och jobba klockan 5. Mondagen var väll helt ok jag var pigg hela dagen men sedan rästen av dagarna har jag varit som en vandrande sombi. har inte orkat något mer än ätit och satt mig i soffan. Igår såg man väldigt snygg ut när man satt och somnade, så det har med gätt att man har haft ont i nacken hela dagen.

Sedan igår blev vi alla kallade till möte. Jobbet som jag jobbar ska flyttas och alla har blivit varslade. Själv har jag haft en vistids anställning så gäller fram till slutet på mars. Sedan är den stora frågan vad ska man hitta på nu.
Dock tycker jag inte alls synd om mig själv eller något sånt, tänker på alla andra i stället. Och det känns verkligen jobbigt att det finns inte så mycket som att man kan göra för att uppmunta dem.

Själv ser jag detta som start på något nytt. Jag kommer nästan helt 100 sätta mig och läsa till något som jag vill göra och vill bli.
Vad det blir har jag inte kommit fram till men jag har några saker som jag bollar med i huvudet. Eller rättare sagt som jag har hunnit funderat på lite grann. Allting känns bara så tungt annars. Och det känns som att det inte är sant, men när man hör det igen så är det verkligen sant, men man kan ändå inte förstå det.
Så denna helgen går att vila upp sig, fundera och åter hämta sig efter allt. Hoppas att man är åter hämtad till mondag och har krafter igen.

Bara för ett taga sedan skrev man att år 2010 skulle bli ett kanon år kändes det som. Men det han inte ta mer än gå 2 veckor. Så blev bennen undan sparkade på en. Hmm ^^

Nu ska jag i allfall lägga mig en stund i soffan och vila en stund, känner mig slut i huvudet. Sedan blir det pizza med älsklingen och fredas mys med hundarna och älsklingen.

Ha det NiCe allesammans..


Idag har jag varit en vandrande sombi

Trotts det har jag ändå städat här hemma. Vet ejmen jag har kommit in i något stim med att kasta allt. Känns faktist bra, varför spara saker som man inte har bytt sig om på de senaste åren. Kommer säkert inte bry mig om dem i fortsättningen i heller.
Så idag blev det byrån som blev tömd, ja där hade jag en halv sopsäck.

Älsklingen hade varit så snäll och tagit bort steron som jag sa att jag själv skulle ta bort, men det underlättade bar, för den vart rätt tung fick jag höra.
Efter tömningen i byrån blev det att små blocka lite här och där steron hade ståt innan satte jag blommer och en lampa blev faktist snyggt.

Sedan upptäckte jag att toppsi hade lyckats dra in ljustake saldden i sin bur och knaprat på den. Den var inte av helt, men när jag sedan skulle klämma fast den i mellan ellementet så fick jag mig en JÄVLA STÖT. Hoppade verkligen till och det ruskade verkligen till mig ordentligt, kändes som att hjärtat slutade slå, så efter någon minuts åter hämtning så fortsatte jag att plocka.

Annars denna dagen har varit otroligt seg, tror inte jag vaknade i morse. Ögonen har känts som cementblock mer eller mindre, så det blir i sängen tidigt ikväll och sova, kommer säkert somna som en stock..
Men hundarna är det bara bra, Grimms mage har blivit bra nu och nu kommer det entligen hela bajskorvar. Så idag var det sista dagen han fick majs välling och ris. Lyx mat tycker jag med andra ord, men ni kan ge er fan på att det slank ner snabbt.

Nej nu ska jag läsa lite sedan sova

 Ha det NiCe

Gjort en massa

Det har verkligen varit super skönt att vara ledig idag, och alla dagar. jag har nog blivit lite lat av mig nu dessa dagar. Idag när vi vaknade bar det iväg och hälsade på våra före detta grannar i deras nya hus, där blev det lusse katter och kaffe och en massa prat.
Efter att ha varit där ett bra taga bar det av tilol jysk då jag hade sätt att det var väldigt biliga ramar som de sålde ut. Så det blev ett gäng sådana och sedan hem. En aning ras lös kände jag mig när vi kom hem så jag slet ut hela vårt skåp som vi har en massa skit eller rättare sagt där vi har sammlat en massa. Av det blev det en hel sop säck. Ja gud vad jag stopar in där, sist vi gjord det var ett 1,5 år sedan.
Efter det stod jag och tittade på datorn, har länge gått och snackat om att jag skall koppla in förstärkaren och idag blev det, fram med en massa högtale ut med allt, till sist fick jag fram ljud i en högtalare och sedan var det bara att höra vilka som var sprängda och vika jag kunde ha. Ja jag kan säga att det var högtalare över hela golvet och kagge bara skrattade åt mig när jag gick runder lyssnade, kopplade om mm.
Men tillsist fick jag rätt på det i allfall och det blev 4 högtalare.

Så i morgon ska jag fortsätta min tömning här i huset, iallafall i byrorna. Sedan får vi allt se vad klockan blir. Ska ju hinna med både långpromenad med hundarna och annat.
Två dagar sedan är man ledig igen, en riktigt mjuk start. Blir nog malmö i helgen kanske och så våra kära hundar. Blir väll en och en annan lång promenad med dem.

Grimm är bättre skönt nock. I morse fick han majs välling igen med ris och sparris och så blir det ikväll också. Tänkte att han kunde få lite foder ikväll också i maten.

Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på film, och hoppas att man blir trött. Ska upp tidigt i morgon så det måste vara ett måste att var utvilad.

Ha det NiCe

Grimm har blivit dålig

Ja nu är han ju på bättrings vägen, men han varit kass nu i magen i två dagar efter att han åt ett kronhortsben i söndags. Men han är pigg och glad idag, igår var han lite mer hängig. Men idag fick han sparris, majsvälling och en massa ris. Och det var ju inte det godaste med det slank ner på han.
Så nu får han det i två dagar så får vi se hur det blir.

Skit härligt idag när man kom till jobb, för det första började man inte förrens halv sju sedan han jag inte mer än komma in så får jag reda på att vi slutar en timme innan ik med det är röd dag i morgon.
Bullar till frukost och allmänt skönt att börja med en mjuk start..

Städade till ninnisarna idag, halva burarna blev fylda med hö och det kan jag lova att det var uppskattat, man ser inte dem tre nu inne i sina burar, Belamir och Tyson fick också en massa hö och godis gömmt över allt. Så nu har det att göra dem också.

Får se vad som händer i morgon, ska iväg ett taga i morgon men sedan blir det att städa över här hemma och gå och små pilla.

Nu ska jag krypa ner framför en film och vänta på att lille älskligne ksa komma hem, sedan blir det nog en film till innan man kryper ner och sover.

Ush måste säga att jag är trött på den jäkla snön nu, nu vill jag att det ska bort och det kan komma sol igen. Hur mcket snö ska det bli och hur länge?

Ha det NiCe

Här kommer vi 2010

Ja det var ett taga sedan jag bloggade sist, ja om man ska vara riktigt rolig så var det ju förra året. Den 22 december.
Julen var kanon, fick en massa julklappar, en tröja eller ja kagge och jag fick lika dana tröjor, ett par skor en väska mm.. Och en massa mat som man tryckte i sig. Ush säger jag bara till all denna jul mat alltså. Så nu underjul har man väll allt lagt på sig ett par kilo.
Dagarna i mellan har varit lugna men stora promenader med hundarna varje dag i revinge.
Men dagens hundägare skrämmer en alltså. Springer bokstavligen och jagar en med sin hund och vill att de skall leka. Sedan att deras hund vissar alla tänder och har svansen så högt det bara går och inte bara det utan av samma kön, ja det är ju en annan femma.

Nyår spänderade vi här hemma själva, vi hade även mammas hund pappy, till en början var han skit jobbig då han skulle vara med alla hundarna, men sedan lugnade han ner sig.
Vid själva 12 slaget så tog sigge det med en nya salt och då det var pappys första nyår så han fick vara tillsammans med sigge. Pappy var inte rädd man han gillade ju inte ljudet, och prang lite runder. 
Sedan var det verkligen härligt att se sigge. Han gick bort till Pappy och puffade på han och bjöd in till lek, precis som att han sa du vännen, lek med mig i stället de smällarna där ute är inget att bry sig om. ^^ Så gulligt.
Acke tar det verkligen bättre och bättre för varje år måste jag säga, man såg på han att han tyckte det var obehagligt, men inte som innan att han har flåsat. Kan en hund bli skott fast efter att ha varit skott rädd? :)

Sedan idag begav jag mig ut på vägarna med sigge. Och jag lovar att jag ångrade mig att jag hade kört en bit, as halt verkligen, kan ju säga att jag var inte populär bland bilarna. på en 100 väg körde jag i 70, men vad gör man när däcken inte är dem bästa som är på. 
Men när jag väl var framme i malmö blev det en baguet hos johanna och en kopp kaffe och så babblade vi en massa. ^^ Var verkligen skit länge sedan vi träffades sist.. Tyvärr blev det inte så länge då jag knappt var där i två timmar innan jag begav mig hemmåt igen innan det blev mörkt och sedan vista jag ju inte hur vädret skulle bli. 

Nu till nyårslöfte och förra året. Vad det bra, dåligt vad gjorde jag

2009
Kan ju säga att 2009 var bara skit alltså, lika dåligt som 2008 då min mormor gick bort. 
Men det finns ju något possetivt som att vi var i tyskland i aug och det var verkligen skoj, en massa god mat, en massa hundar..  Ja ush nej jag vill inte skriva mer om 2009.. Finns inte så mycket skoj om det året, mäst negativa saker. 

2010
Är ett år som det jäklar i det ska bli förändrignar och det ska se ljust ut, jag ser faktist framimot detta år.
löfte har jag ju så klart gätt och mål. 

LK1 -- Med Grimm
Officiell utställning -- med Acke
Spåra vilt spår -- Minst en gång i veckan med Acke och Grimm
Person spår -- Med sigge mellan 2-4 dagar i veckan
Träna --  Minst 3 dagar i veckan

Ja sedan har jag en massa andra uppskrivna. Men mitt mål som sagt är att komma någon stanns med mina gossar detta året inom hundvärlden. 
Så undertiden jag tränar in LK1 så måste jag beställa ett licenskort på grimm så att han kan tävla. 
Officiella utställningen blir malmö internationella utställning. 

Kan ju skriva upp de andra målen en annan dag som jag också har. 

Men nu ska jag killa och göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Dags att jobba i morgon ^^ gäsp ^^

Ha det NiCe



 

RSS 2.0