Så var det med det. Vad ska man göra nu

Denna veckan har varit precis inte som andra veckor. Det började med att jag fick reda på att kagge och jag skulle börja jobba samma skift tider. Så hela denna veckan har jag varit uppe mellan halv 4 och 4 för att sedan kunna köra och jobba klockan 5. Mondagen var väll helt ok jag var pigg hela dagen men sedan rästen av dagarna har jag varit som en vandrande sombi. har inte orkat något mer än ätit och satt mig i soffan. Igår såg man väldigt snygg ut när man satt och somnade, så det har med gätt att man har haft ont i nacken hela dagen.

Sedan igår blev vi alla kallade till möte. Jobbet som jag jobbar ska flyttas och alla har blivit varslade. Själv har jag haft en vistids anställning så gäller fram till slutet på mars. Sedan är den stora frågan vad ska man hitta på nu.
Dock tycker jag inte alls synd om mig själv eller något sånt, tänker på alla andra i stället. Och det känns verkligen jobbigt att det finns inte så mycket som att man kan göra för att uppmunta dem.

Själv ser jag detta som start på något nytt. Jag kommer nästan helt 100 sätta mig och läsa till något som jag vill göra och vill bli.
Vad det blir har jag inte kommit fram till men jag har några saker som jag bollar med i huvudet. Eller rättare sagt som jag har hunnit funderat på lite grann. Allting känns bara så tungt annars. Och det känns som att det inte är sant, men när man hör det igen så är det verkligen sant, men man kan ändå inte förstå det.
Så denna helgen går att vila upp sig, fundera och åter hämta sig efter allt. Hoppas att man är åter hämtad till mondag och har krafter igen.

Bara för ett taga sedan skrev man att år 2010 skulle bli ett kanon år kändes det som. Men det han inte ta mer än gå 2 veckor. Så blev bennen undan sparkade på en. Hmm ^^

Nu ska jag i allfall lägga mig en stund i soffan och vila en stund, känner mig slut i huvudet. Sedan blir det pizza med älsklingen och fredas mys med hundarna och älsklingen.

Ha det NiCe allesammans..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0