Sista inlägget

Ja detta blir det sista in lägget på ett taga nu. Kommer inte ha internet förens det har koplats in på det andra stället, som vi ska bo på nu under tiden innan vi flyttar till huset. Ett massa flyttande nu är det. Men vi har bara tagit dit det nödvändigaste till huset vi ska nu. Så kläder och annat kommer inte att packas upp något större.

Nu är det verkligen inte mycket kvar här. Det är jag, hundarna och kaninerna och lite annat smått. Som får typ plats i ett bil last. Så i morgon blir det att köra resterande och sedan var detta ett avslutat kapitel.

Sitter just nu och väntar på att Joakim ska komma hem med mat, har blivt en del snabb mat nu på senaste. Så det har man völl för ätit sig på. Så nu när vi kommer till det andra huset så blir det att laga mat igen

Jobbigt att man inte har något internet, ett av mina stora syselsättningar. Men men vad gör man. Har serier som jag kan titta på sedan har jag alla hundarna och kaninerna att pyssla med.

Har ju fått fogglossning. och det gör verkligen så förrbannat ont så jag kan inte beskriva det med ord. Jag har gått med smärta innan till och med jobbat med det så att min arbetsledare tvingade mig att åka in till akuten då jag inte kunde stå rät upp stående. Men detta går inte att beskriva med ord. visa rörelser kan jag inte göra och man blir verkligen helt matt i kroppen när man har hållit på en hel dag, som vi nu gör med att packa och flytta.

Acke är bara för underbar. Han är min ängel över allt annat. Han satt i buren medans vi hade dörrarna öppnade här. Och så var jag i köket och ifrån kket kan man se buren. Och han satt där och kacklade som han brukar göra när han har fått vara där inne. Men så la jag mig rak lång på golv mattan för jag hade så ont och från att han satt och kacklade så gick han upp i ordentligt skall och nästan rev buren. Vet ej vad som snurrade i huvudet på han om han trodde att jag hade säckat i hoppa eller vad han hade trodde. Min underbara Acke, fattar inte. Ett liv utan han det fungerar verkligen inte. Den dagen när den kommer säger jag bara FY FAN jag kommer blir dumm i huvudet.

Annars ås tar väll resterande av hundarna det lungt med att vi flyttar, de springer ju runder, men lille Acke är ju speciell, han ska ju inte äta när det är för mycket igång. SÅ det åter står bara att se varje dag om han ska ha frukost och middag eller om han ska vara utan det.

Med lillen är det annars bara bra, det är full action där inne på kvällen, men nu när jag håller på som jag har gjort så värker magen. och det gör mig verkligen skit rädd. Men annars så är det en livlig liten krabat där inne. Igår fick jag mig två ordentliga sparkar på handen. Och då sa jag till Joakim att han skulle hålla handen och trycka lite och där fick han sig också en smack. Härligt att se hans min när den lille gjorde det. Han lös upp liksom i hela ansiktet. Det är så skoj för joakim sa det en kväll jag fattar inte hur det känns, Jag kommer ju alldrig att vara gravid. Så jag fick ju förklara så gott jag kunde med hur det känns och hur det känns i magen.
Han sa även till mig att han fattar inte hur jag orkar med alla krämperna. Då svarar jag bara. Det är verkligen värt det, för i slut ändan kommer vår lille ängel och detta är ju inget gemt i mot att föda. Jag vet att jag inte ska säga något, men jag kan ju bara tänka mig hur det kan kännas att krysta ut en handboll, det måste ju göra ont.

Annars har jag väll inte så mycket mer att skriva. Kommer inte på något precis nu. Så nästa gång jag skriver kommer det vara en ny blogg på G. Kanske lösenords skyddar den. Så man vet vilka som läser den för nu har jag inte en aning om vem som följer min blogg.

Ha det Nice så hörs och syns vi om ett taga.

Blogg Pausen :)

Jag ska ha försökt skriva här ett par gånger men har blivit avbruten eller så har det hela inte fungerat.

Men som sagt så skulle det vara en blogg paus. men kände ändå att jag ville skriva ett par rader. Kanske finns de som läser.
Som sagt har jag ju lovat att de ska komma upp en ny blogg. Men vet igentligen inte hur jag ska göra med det.
Men en ny blogg ska det komma men känner att det är ingen idee att starta upp någon då vi har det lite upp och ner här.

Vi håller på att flytta. Så det är mycket med hus nu, vi ska flytta till ett ställe tilfäligt så kommer förmodligen inte ha något internet. Och det suger verkligen.

Har försökt att göra en ny layoute också men då datan bara hänger upp sig så tappar man suget att fixa med bilder. Så tror att hela min dator behöver en ny upp start. Den börjar bli ordentligt seg.

Så det kommer att komma en ny blogg men när den kommer det vet jag inte. Längre fram. Och som sagt ska den handla om mig och Jocke hundarna och bäbisen.

Hur är det annars med mig och magen och bäbisen. Kanske någon som undrar.
Det är bara bra med oss. Har bara haft ordentligt ont i magen ett par dagar men det är inget farligt alls. Det är bara jag som har varit otroligt dålig på att äta innan jag blev gravid. Ibland åt jag ingenting på en hel dag eller mer och nu shokar jag kroppen med att äta frukost, lunch och middag. Min magen är inte alls van vid att få mat om man säger så.

Med bäbisen är det bara bra. Så fort jag sitter hukad framåt som när jag sitter med datan vid tv eller på kvällarna, känner jag rörelse och det känns kanon mysigt. Det är precis som bobblor inne i magen. Ibland trycker jag också med handen på magen och några gåner har jag fått en tutch på handen. Joakim har också känt rörelse. :)

Så nu har jag inte ett ända par byxer som passar mig. Så jag måste verkligen handla ett par brallor.
Några snygga blusar eller något i den stilen måste jag också skaffa in, inte för att det andra inte passar men de börjar bli gammalt.

Vad har in handlats till den lille
En bok MIN FÖRSTA TID -- Joakim och jag
BÄBIS KLÄDER - Joakims mamma
NAPP - Casandras Mamma

Bäbisk kläderna är så kanon söta så det finns inte att beskriva med ord. Var och tittade på dem hemma hos jokims föräldrar i helgen. Nappen är riktigt tuff, måste lägga upp bild på den så dort jag har fått upp den till mig.

Annars så är det bra med alla hundarna okså. Hundträningen ligger på is förtillfället. När vi ska nu flytta har jag ingen lust alls till att träna, men det kommer tillbaka så fort vi har kommit till ordning.

Men men

Kanske blir någon uppdatering till innan man blir internet lös.

Blogg Paus

Tror att det allt blir en blogg Paus för min del.
Känner att jag har inte tid att skriva nu och inget större att skriva om.
Vill fixa till mig en ny blogg och komma igång med allt annat innan jag känner att jag ha ro att sätta mig ner och blogga.

Så inom kort ska det komma en ny blogg som ska handla om oss, hundarna och bäbisen.

Kommer att lägga ut bloggen så fort den är klar.


Lördag

Idag är det lördag, och det är inte så mycket som har hänt idag.
Vaknade vid tio tiden och väkte vist Jocke också. Gick ut med alla hundarna sedan satte vi oss och åt frukost. Verkligen super mysigt när det ligger snö ute, ja tro det eller ej men här snöade det igår kväll.
Så nu när man var ute med hundarna så la det mästa av trädes löv på marken. Hundarna får verkligen toss av att springa i löv. :)

Efer frukosten fick jag fruktansvärt ont i magen. och har det än fast inte så farligt som innan, viste inte om jag skulle stå eller sitta. Rätt ut sagt en fruktansvärd smärta.

Så jag fick stanna hemma nu när Jocke körde och hämtade älg kött, jag som har sätt fram imot att komma ut lite. Men vågar inte göra något, utan stannar här hemma tills jag känner mig bra igen.

Känns verkligen surt också för att jag hade planerat att gå ut med hundarna på lång promenad idag och släppa dem på fältet med det blir inget med det i helle. Kanske blir senare ikväll i stället. får i allfall vänta till Jocke kommer hem så får han följa med mig ut.

Var sugen som tusan att jobba på ett Freestyle på gram med grimm ockå, iallfall jobba så att han blir lugnare då han är över allt och ingen stanns känns det som i mellan åt.
Men men det är fler dagar.

Sedan blir det att plocka här i veckan men annars lugn, ska skicka ett par papper och sånt också.
Blev föresten helt förvånad igår när jag fick höra att malmö mässhallar ska rivas och att malmö valp och malmö internationella inte kommer att vara mer tills de hittar någon ny stanns att ha det. Malmö utställningarna som var så roliga att gå på. tur att jag lyckades både få med Sigge på malmö valp en gång och ställa Acke på malmö internationella innan detta nu hände. tror att det finns många som är rätt förbannade nu på vad som har hänt.

Får väll försöka göra något annat men vet inte vad, vill bara att det ska släppa i magen nu så att jag känner mig pigg. kan ju i och för sig jobba lite med hemsidan som alldeles snart är klar.

Sitter här förresten med ett leende på läpparna och tittar på grimm. Han verkligen älskar den öppna spisen. Han har legat där hela dagen sedan den tändes och det är ju inte så att han flyttar på sig utan han ligger riktigt nära och njuet.
Måste även plocka fram hundarnas täcke nu, för nu har det blivit ordentligt kallt.


Älg jakt och ultraljud



Igår var det dags för älg jakt igen. Vi blev satta på ett pass som verkligen var kanon mysig ut sikt. Kallt var det, vet verkligen inte hur många grader det var, men med kaffe i väskan så värmde man sig snabbt för en stund, under den tiden vi satt så kom det inte en ända älg, men det var härligt att bara sitta och njuta.

Efter en liten paus så blev det klappjakt och då gick jocke och jag. Men det var inte en längre bit vi gick. Där efter var det samling igen och efter det blev vi satta på pass. De som gick fick fram en stor 4 taggare som med en enorm fart skuttade över vägen bara ett tio tal meter ifrån oss.

En kviga blev på skjuten så det blev efter sök lite senare, och klockan tickade iväg så att jag fick åka med till hundarna som var hemma.

Sedan idag torsdag har varit en otroligt spännande dag som man har längtat enormt mycket till. Jag kan verkligen säga att det har varit otroligt svårt att hålla tyst om det, så det är bara ett få tal som har vetat om det. Men idag blev det ofentligt, för idag har vi varit och tittat på vårt lilla underverk.
det började med att vi var en aning försenade då det var skit mycket trafik på vägaran och Skövde sjukhus är ju helt otroligt stort, man går ju vilse där inne, men in flög vi igenom dörren och vi fick komma in på rummet direkt.
sköterksan gick igenom lite snabbt sedan så la jag mig på britsen.

Frutkansvärt spännande var det och driekt fick hon fram en bild på den lille.
Till en början kunde man inte fatta att det var sant, att det lilla livet är i ens mage. Den lille krabaten där inne är riktigt livilig och far runder med armarna och benen, sedan ville sköterskan mäta huvudet på den men det ville ju inte den, den gömde sitt lilla huvud hela tiden, men efter att bråkat lite med den så kom hon åt att kuna mäta.
Fick 3 kort på den lille men har bara lagt upp två då det är de två som man ser bäst på.

Den känslan man hade går verkligen inte att beskriva när man tittade på den lille. Otroligt spännande var det. Det var som jag sa till sköterskan man skulle ha en sådan maskin hemma så att man kunde titta på den lille varje dag.

Så här har vi en liten förklaring till varför jag har mått som jag har gjort under den senaste tiden. Jag kan ju säga under ett par veckor har jag kalvat som gris. Har knappt få behålla något men det har försvunnet nu.
Nu mår jag betydligt bättre.

Så nu snart ska det komma upp en ny blogg. Så denna kommer att läggas ner hela tiden. Hoppas att det kommer vara mer rörelse i den andra bloggen. Och där kommer jag berätta liter mer från början, sedan kan ni följa oss och hur det går för oss fram till det är dags att föda, hur det går med hundarna och hur vi har det ja med andra ord lite allt möjligt men den kommer nog mäst handla om den lille och hundarna :)

Bjuder på bild här unde från ultraljudet idag.


Älg jakt & förkylning

Igår morse klockan 4 ringde klockan och det var bara att skutta upp. En skada sedan innan är att jag är pigg vid den tiden att stiga upp det är inte förrens närmare 8 mina ögon brukar gå i kors, sedan jag jobbade och gick upp vid den tiden varje dag.

Efter att vi hade byltat på oss ett ton med kläder då det var frost när jag kissade hundarna så lastade vi in ett gäng hundar i bilen samt packningen och stack i väg till jakt markerna. Dock var vi kanske några minuter förrsenade då vi hade en sås kopp framför på vägen dit. men väl framme byttade vi bil och blev ut körda till passet. Joakim och jag fick väll kanske inte världens bästa pass men det var ett mysigt pass.
Började med att vi slog upp våra små stolar och satte oss sedan fram med kaffet.
Kan inte beskriva med ord hur mysigt det var att sitta ute i kylan under sol uppgången och dricka det värmande kaffet med sin älskling bredvid och bara lyssna på fåglarna.
Det var inte efter så lång tid förrens vi hörde något smygande bakom oss och försiktigt vred jag på huvudet. En kviga som kom smygande och ställde sig på 60 meters avstånd och tittade på oss. Hon stod bra från där jag satt men där Jocke satt var det en stor kvist som täckte halva henne. Pulsen gick upp till max när man satt och tittade på ett sådant stort vilt djur som tittade på en själv. Dock satt jag väll och väntade på att det skulle smälla till bredvid mig också då jag trodde att jocke hade bättre vinkel, men som han tyvärr inte hade. Kvigan stod säkert där några minuter innan hon travade försiktigt iväg igen. Synd men skoj att få titta på henne.

Helt underbart var det att få vara ute hela dagen och bara njuta, tror att solen tog lite på mig med då kinderna hade blivit lite röda. Vi gick bege oss hem vid 1 tiden igen då vi hade ett gäng hundar som var hemma. Och idag skulle jag igenltigen förlja med. men vaknade och hade riktigt ont i magen. Kände verkligen att jag inte kunde vara med, så efter att hjälp älsklingen att göra mackor och packa till han så gick jag och la mig igen. Och vaknade inte föörens nu vid tio tiden med huvudvärk men att magen kändes värre. Huvudvärken kände jag vart den komi från och det är på grund av att jag var totalt stop i näsan. SUCK.. Men nu känner jag mig mycket bättre efter tv alvedoner och näs spray.

Så imorgon får det kvitta om jag har ont eller är förkyld för ut i skogen ska jag i allfall. Kläderna ligger redo iallfall så det är bara att skutta i dem så fort jag vaknar i morgon bitti.

Sedan måste jag bara berätta att Acke måste vara världens speciellaste hund. Som i förrgår. Då  började jocke och jag packa inför attt åka och jaga. Där efter skulle vi ge dem mat och Acke skulle inte äta. Jag viste direkt att det handlade om att vi hade gått runder och packat och att han viste att det var något på G. Så under natten åt han lite som han sedan på morgon kräkte upp precis innan vi skulle sticka. Inte mer med det jag viste varför han gjorde det. Så satte fram en skål med vatten och mat igen till han. När vi sedan kom hem gjorde han precis som jag sa till jocke under dagen. Han slängde sig på mat skålen och åt upp maten.
Så igår kväll gjorde vi inte lika dant utan vi började med att ge hundarna mat och då åt han maten, sedan nu i morse var det ju inga problem att ge han mat då jag var hemma som vanligt. Min lilla speciella pojke ACKE :)

Nej annars blir det lungt idag, ska lägga in lite tvätt tänkte jag och slänga in lite ny tvätt. Bädda rent i sängen förmodligen också och vänta tills äslklingen kommer hem. För då har jag planeratt att det ska fotas hundar för hela slantan, uppställnings kort och aktivitets kort.

kanske blir att gör hemsidan klar ikväll får se om jag orkar hehe

Bjuder på lite knäpp kort på mig ifrån jakten igår men även andra fina kort

Älsklingen

Normal kort

knäpp

Skogen klockan halv sju på morgonen

älsklingen

Skogen ignen fast på andra hållet runt 9 tiden

två glada hundar :)


Ont

har så förbaskat ont i svans kotan, varje gång jag sätter mig och reser mig värker det till så man vill inte göra något av det. I natt vaknade jag till och med av att jag hade så ont. SUCK säger jag bara.

Dimma annars ute som tusan idag, man ser knappt något. Fick ha hundarna kopplade idag på morgon kisserundan för man viste inte vad som kunde dölja sig i dimman. Och inte bara det i heller kallt som tusan också är det. Tur att hundarna gjort snabbt ifrån sig så att man kom in i värmen igen.
Klockan är typ elva nu och det är 3 grader ute, var har värmen tagit vägen, den har verkligen för svunnit.
Det ska inte vara för varmt utan det ska vara lagom varmt. Men sedan är det skönt när det är så kyligt också för det är så gott att kunna värma sig.

Annars idag finns det inga planer. Vet riktigt inte vad jag ska hitta på med. Ta disken och sätta fyr i spisen är ett måste. Ska vänta till Jocke kommer hem så ska jag minskäll ut och träna hund så gott det går med min dåliga rygg.
Har inte så mycket mer att skriva nu.

En väldigt trött lite 6 månaders sigge


De har kommit

Mina böcker ramlade precis ner i brevlådan.

Boken Vinn din hunds förtroende köpte jag i veckan tillsammans med kvällsposten. Men jag bestälde Trygg och säker hund och Valpskolan i förrgår och nu har de precis andländt.

Så nu vet jag vad jag ska dyka ner ikväll. Jag och hundar mm jag vet. Men man blir aldig fullärd inom hund.


FREDAG

ja då är det äntligen fredag, inte för att fredagen är något större speciel för mig längre men för alla andra som jobbar som vet jag sen innan själv att fredagar är heliga, lördagar och söndagar.

Gårdagen tyckte jag bara sprang iväg. Efter att jag hade ätit min frukost så begav Hekla och jag oss till Floby där Jocke jobbar. Bra  träning för lill loppan som kände nöstan alle sammans där och var över lycklig för att få en massa mys. Där efter begav jag och Jocke oss på vårt lilla uppdrag som vi skulle. Och efter det begav jag och hekla oss hemmåt. Men bara en kort stund efter kom jocke också hem så då blev det en härlig prommenad med hundarna innan vi åt kvälls mat och tog det lungt.

Var en kanon skön kväll igår, regnade inte, blåste inte utan det var till och med lite sol som stack fram. Hur mysigt som helst.

Så idag blir det att bege sig in till stan och handla och göra en massa ärenden. Sedan blir det hem slänga in ved i spisen så det blir vaarmt och gott, sedan dush och fixa i ordning innan älsklingen kommer hem.

Blir att vi smider planer inför helgen också med hundarna. Är sugen på att ett rijält pass med alla hundarna men igen spårning utan lydnad och Freestyle.

ska allt hoppa i kläder nu och drive in till stan.
Bloggar kanske senare idag.


Precis hem komna

Då har vi precis kommit hem. Har precis varit på ett lite äventyr. Mer om det kan jag inte säga vad det var för jag vet inte mycket mer. Men mer om det kommer så snart vi vet mer.

Sitter och mår lite halvt illa på grund av att jag har tryckt i mig en packet hasltabbleter. Så förbaskat goda är de, så därför tryckte jag i mig hela asken.
Min rygg värk sitter fortfarande kvar men så länge jag sätter mig på ena eller andra skinkan så är det lungt.

Hundarna ligger nu slängda över allt förutom Grimm som helst skulle vilja ligga ända in då han älskar den öppna spisen.
Tack och lov har pläden torkat nu efter att jag fick tvätta den efter de hade kissade på den.

Annars ser kvällen lugn ut, ska snart föröka äta något sedan vet jag inte vad som finns på tv ikväll. Får väll kolla tv tablån.


utgifter på hundarna

Satt precis och tänkte över vad vi behöver inhandla till hundarna denna månaden.

90 kg hunfoder denna månaden
5 Packer avmasknings tableter (tittade på det i appoeket igår)
Alla hundar ska vaccineras.

För övrigt skall vi
kastrera 3 hundar Bozz, Grimm, Acke Sigge får behålla sina nåsar.
Höftledsrönka Sigge och Bozz. Sigge för att se hur det ser ut med hans höft, Bozz för att han är stel i mellan åt.
Igentligen Grimm också om jag ska hålla på med WP.
Fixa tänderna på Acke
Kolla upp Lotuz drickande

Så detta får man sprida ut lite fint nu framöver. :) Mer eller mindre viktiga saker men absolut inga akut saker
Men allt för våra älskade hundar.

Vet inte hur jag kunde komma på att sitta ner och skriva ner allt detta.

men ett stor sak jag glömde. En massa leksaker till dem :) Jag är knas med att skämma bort hundarna men både leksaker och ben.













Alla vår 6 galna hundar.

Seriöst

Nu har jag haft ont i min mage i två dagar och nu har det släpt. Nej då ska man vakna med huvudvärk idag i sället som inte vill släppa. SUCK
Nu är jag inne på min andra kopp kaffe och hoppas nu verkligen på att det ska släppa.

Tankar och funderingar
Ja jag gick ju och tänkte nu för några dagar sedan att jag skulle göra upp ett tränings pogram för varje hund. Välja ett och samma moment som jag skulle träna med alla hundarna, men lusten förrsvann härom dagen. Men det kommer tillbaka.
Kallt som tusan har det blivit nu ute, jag var nog den ända som gick vinterklädd igår. T-shirt, tröja, flisjacka och sedan jacka på det. Kan man frysa mer eller plus en mössa men det var skönt jag frös inte ett ända dugg och det var jäkligt gött.

Sedan blev det miljö träning med hekla inne i stan igår. Och ho nvar verkligen galen. SÅ det behöver vi verkligen mer av. Nej hon trodde att varje människa skulle komma och ta henne och allt som hördes var bara så läskigt.
Men igentligen skulle hon inte ragerat så, utan jag tror eller vet att det är på grund av att hon snart ska gå in i löp och sedan har hon kommit i 8 månaders spök åldern. Allting är så jäkla skoj samtidigt som det kan vara lika läskigt.
Så vi väntar ett litet taga till sedan gör vi om det igen. Acke fick följa med och Joakim gick med han och det är ju inga problem, tror bara nu att varje stolpe i stan är ner kissade

Annars idag ska jag lägga in lite tvätt och kasta in lite ny tvätt, sedan när hjärtat kommer hem ska vi åka och titta på en sak som jag inte kan berätta och sedan blir det en lugn kväll så mycket jag vet.
Har fått tillbaka mina externahårdiskar nu. Så sa Joakim till mig att jag kan använda den nya nu, ja suck sa jag med de få bilderna jag har att lägga in på den. Gemtimot 29 tusen bilder.

Nu ska jag slänga in ved i spisen och börja röja lite
ha det NiCe

Ont i magen!

Idag har jag haft ont i magen nästan hela dagen. har knappt kunna röra mig så ont jag har haft, men det har blivit bättre nu. Hoppas att det snart går helt över. Fan finns inget värre än när man har så ont i magen.

Annars har dagen varit lugn, robin var här i morse och lämnade några jakt filmer och då passade vi på att bjuda han på kladd kaka. Älsklingen är ju hemma idag då han körde en skruv rakt igenom fingret och har haft on i fingret. Men i morgon tror jag att han ska jobba. Eller han ska det.

Lite surt när man har planerat att träna hund idag att man ska få så jäkla ont i magen. Så det får väll vänta tills i morgon. Är sugen att sätta igång med whigt pullingen med Grimm och då krävs det att man börjar träna nu.
Hade även tänkt fixa med hemsidan idag men det har inte i heller funnit någon ork till det. Så får se om jag har någon ork till att fixa det i kväll.

Sigges film ska också göras vid och komma upp nätet.

Sedan är det planer att ställa i halmstad i okt. Det bli hekla som vi ställer eller jag. Och det är folk som man känner som ska dit. Mycket därfr jag ska dit. Och skit nyttigt för lilla hekla att träffa männiksor också.

Har ingen mat lust idag så ska försökta dricka en varmakoppen till middag, och sedan nu innan gjorde jag i orning grönsaker och dipp som jag tänkte äta ikväll till idol, för ikväll ska det väll vara i allfall är det halv åtta hos mig. Får se vad de hittar på för spännade rätter idag.


Tidigt uppe

Då är det söndag idag. Och idag blir det att fixa med golvet, då älsklingen borrade sig sj i fingret så får han ha hjälp av mig idag.
Tänkte vika och lägga in lite tvätt också. Men får se vad som händer idag.
Vi ska även gå spåren med Sigge och Hekla som vi inte fick gjort igår. Ska verkligen bli spännande att se om de tar dem eller hur det går. Blåser gör det också som tusan idag.

Kanske skulle göra klart det sista på hemsidan idag också. Så den kommer upp. :)

Skriver senare idag

Ha det NiCe

Grustaget och spår

Idag började dagen med att jag hade en sådan fruktansvärd huvudvärk. Planerna var att jag skulle komma upp klockan 9 men när jag inte äns kunde lyfta på huvudet var det bara att ligga kvar. Tog mig upp ur sängen vid tio tiden i stället då det kändes bättre i huvudet.

Sedan blev det att kissa hundar och mata dem. Passade på att plocka ut klövar och blod ur frysen och då kom det 4 över glada hundar som körde näsan i påsen och Acke passade även på knycka en. Vadå spår sugna.
Efter det tog det inte lång tid förrens älsklingen kom hem efter att ha varit och jagat idag.
Tiden för att lägga spår var satt klockan 13.00 Så då åkte vi bort till martin och hämtade upp han och sedan begav vi oss ut i skogen.
Vi la ett spår till Sigge och ett till Hekla och där efter begav vi oss till grustaget.
Släppte Grimm och Acke som sprang som galningar, fan vad de tyckte det var skönt var riktigt härligt att se dem springa av sig. Och grimm som vanligt passade på att skita på det högsta stället. Där ligger nu en skit och lyser upp över grus taget.
Älsklingen satte igång med att riva upp golvet på ovanvåningen och mina egna planer var att röja undan lite och få upp gardiner.
Men gav upp lika fort när inte något ville fungera som jag vill och hoppade i dushen i stället.
Efter det han jag precis diska undan innan vi begav oss ut i skogen för att gå spåren.

Tyvärr kunde inte vi gå spåren då det var någon i skogen och jagade med martin kunde gå sitt. Så vi får bege oss ut iskogen i morgon i stället och gå dem. Hoppas inte den hunden har tagit våra klövar.

Sedan nu innan har vi precis stopat mat i oss och jag har gjort i ordning en kladd kaka, som vi snart ska smaska i oss.
Min lilla älskling är otrolig på att skada sig. Härom veckan lyckades han sticka en kniv i handleden och idag körde han en skruv rakt igenom fingret. Stackare så ska snart plostra om han.

Nej har väll inte mer att skriva ska äta kladdkaka i stället.








Mycket seg

Idag känner mig verkligen otroligt seg. Värken glad eller ledsen är jag, jag vet inte vad det är med mig idag. Kanske är för det är en aning kallt här i huset. Men ska göra rent spisen idag innan jag börjar elda sedan måste jag köra in och handla. Och lämna elden och köra och handla det har jag ingen större lust med så att det blir att jag får fixa med spisen så fort jag har kommit hem igen.

Men sedan känner jag inte i heller för att åka och handla. Det är polis kontroller över allt här i stan. Bra de men jag har ingen lust alls med att bli tagen.
Sedan är det inte bara i heller att köra utan jag måste fixa med hundarna innan jag kan köra. Men det har ju alldrig varit så att man kan sätta sig i bilen och bara köra utan att det har ju varit en massa att fixa med innan man har kunnat köra iväg.

Annars så blir det att plocka här hemma, Martin och hans familj var ju här igår och martin och Jocke bar ner grejer från ovanvåningen. Så nu känns det luftigt och bra och till helgen ska det läggas golv. ^^

Så jag fick ner skrivbordet till sovrummet igår och det blev kanon bra, så nu ska skrivaren och annat skit in i det :) så blir man av med det.
Inte klokt vad små saker kan göra stort. Satte två lampor i förnstrena här och oj vad mysigt det blev. ^^ Både jag och Jocke stod och tittade på dem och tyckte det blev bara så bra.

Nej nu har jag nog inte mycket mer att skriva.
Får väll få tummen loss och köra och handla. Men orkar fan inte göra vid mig utan nu ska de få se mig i lodis kläder :) Ha ha

ha det NiCe


RSS 2.0