Morgon blogg!

Klockan är nu 04.50 och jag steg upp för precis 50 minuter sedan. Eller ja det blev ju några minuter extra. Kvittar jag har död tid kvar på morgonen innan jag ska iväg och jobba.
Man kan morgna sig när man sitter här vi datan med morgon kaffet.

Igår kom älsklingen, och det känns fruktansvärt skönt att ha han här. Så det blev en kopp kaffe innan vi begav oss bort till mina föräldrar på ännu en kopp. Sedan byn och handla midda och efter det matlagning.
Efter maten blev det att vi tog hundarna och stack in till PG inne i byn där mamma eddie och barnen var för att äta glass. Vi två som var propp mätta tittade bara på när de åt.

Efter det blev det hem och så ringde Denice som jag inte har snackat med sedan midsommar. Känndes skoj att prata med henne igen.
Så det blev ett lång samtal och klockan sprang iväg. Så har nog fått tre och en halv timmes sömn i natt.
Och jag som började min sista vecka med att vara ut vilad. ^^
4 Arbetsdagar kvar efter denna dag sedan i morgon är det bara tre och då ska jag och två till från jobbet bjuda på frukost.
Det är ju bullar på jobbet.. ^^

Sedan har min bil börjat klydda med mig igen. Inte förvånad alls. Så trött på den så att det står mig upp i halsen. Nu låter hjulena, jocke sa att det var något men kom inte ihåg vad det var. Men det låter som att den är 100 år gammal och rullar fram som bil som man har vevat igång från 1800 frös ihjäl :)

Ja vad händer idag. Ja när jag har slutat jobb tänkte jag dra med jocke till ystad för att handla transportburar till mina flickor. Sedan tänkte jag kasta ner alla hundböcker och säng kläder i lådan. Så att det är klart. Kanske hinner med att töma badrummet också. Så det är väll dagens planer. Tiden springer iväg så fruktansvärt snabbt när man jobbar för middag.

Nu får jag nog allt plocka i hoppa och sedan sticka och jobba.

Ha det NiCe



Fult ös medvetlös

Jag var ju ganska seg i morse, och med tre koppar kaffe kändes det ju inte bättre. Hade ju så fruktansvärt mycket energi så i stället blev jag irriterad än glad. Sorry alla säger jag bara.
Men i allfall blev det ett tränings pass med hundarna inom hus.
Fick igång riktigt bra musik så då åkte tränings godiset fram och musiken på hög volym. Blev Grimm som jag tränade med. Det blev träning att stå på bakbenen på distans. Duktig pojke, lite svårt har han att bli kvar där han ställer sig för att han vill gärna skutta fram till mig på bakbenen. Men det är bara att jobba vidare på.

Stack bort och åt lite hos mamma, sedan skulle eddie hit och klydda lite med värme pumpen så att jag hängde på. Och helt plötsligt fick jag sådan lust att göra klart i garaget. Och med släpet som står så passande utanför så åkte där in en massa.
Så nu blev det ett lass till. Men nu är det bara att borsta över så är garaget klart och det känns skönt. plcokade även ihoppa agility sakerna så nu står de in till väggen. Känns bra det med.

Så i morgon kör eddie med det till tippen medans jag jobbar och när jag kommer hem efter jobbet, blir det att lasta in ett nytt gäng saker innefrån som inte är till någon använing.
Så i morgon kommer det garanterat att eka i lilla huset.
Aja kanske inte många som ska ha saker här så det är inte så mycket som jag ska kasta. Skönt att det kommer till använing för att vissa saker är verkligen synd att kasta.

Har bara lite funderingar över när älsklingen kommer om han behöver åka upp tidigt. För att jag kan inte åka förrens till helgen. Och det är både kaniner och burar och alls som ska upp. SUCK säger jag för att jag inte har något drag på min bil. Men måste till ÖB i veckan också och köpa två transportburar. Sedan måste jag även kolla upp vad det kostar att hyra ett släp.

hade ju bara tänkt ta en kort paus och skriva lite med detta blogg inlägget blev ganska långt ändå.
Nej nu ska jag fortsätta. Tänkte packa ner alla mina hundböcker nu och bära ner det.

Ha det NiCe


Liten sov morgon

Idag blev det en liten sov morgon. Igentligen skulle jag och hundarna skutta upp redan klockan 9 men jag hade vist lyckats somna om igen och vaknade inte förrens vid tio tiden. Skönt att sova lite längre men ändå inte när man ska försöka lägga sig tidigt idag när man ska upp och jobba tidigt i nästa vecka. De 5 sista arbetsdagarna i mitt liv på biomet :)..

Sista veckan och allt ska verkligen göras. Så måste verkligen göra allt denna veckan. Men har verkligen fått väck en massa. Måste låna mammas o eddies bil i nästa vecka. Så jag får iväg skiten till tippen. Blir nog ett par lass.
Men Johanna och Ante skulle vist titta på något av sakerna. Innan det skulle iväg, eller ja de har kort så. :)

Gårdagen spännderade jag tillsammans med hundarna och Johanna. Tusen tack vännen för en underbar dag.
Jag hade igentligen andra planer igår men när de blev rubbade så beslöt jag mig efter att ha städat till kaninerna att köra in till Johanna i Malmö.
Så först blev det in till affären och så handlade jag med mig en stor räckbomb. Väll framme tryckte vi oss den med en god kopp kaffe till. Smaskigt. ^^
Där efter satt vi och snackade och sedan blev det även att vi satt vid datan och tittade på hundar. Eller ja det började med det sedan slutade det med att vi satt och tittade på folk som video bloggar. Sjuk humor som hon och jag skrattade vi så tårarna rann. Efter det blev det en lång promenad inne i malmö. Men när man ska ut med mina hundar så börjar alltid rundan med att man är glad och när man kommer hem så är man arg, då de jämt ska stressa, men i slutet av runda hade vi fått fin ordning på dem :)

Kvällen avslutade vi med att sticka in till stan med bilen och äta på en pizzeria. Det var verkligen inte världens goaste pizza alldeles för vattning men den gick att äta. Johanna och jag som kan vara riktigt duktiga på att kritssera folk när vi tittade på dem, hade fult upp när vi satt framför fönstret och väntade på maten.

Vi såg även världens sexigaste eller inte det var till och med så att pizza bagarna reagerade. Det var en tjej i 17 års åldern kanske. Ja inte med den minsta figuren om man säger så. Hade höga stövlar upp till knäna med hår på. Ja ni vet typ. Sedan hade hon spets kjol som nåde precis så att trosserna inte syntes plus att över det var det en liten reflex gul spets kjol på det. Sedan ett knall rosa linne till det och håret upp satt i toffsar. Hon kom där med sina föäldrar. Man kunde verkligen inte låta bli att titta och den enna bagarna tittade också med hankan nere på bänken o heregud hon var ju sexig hehe.. Johanna och jag bara vända på huvudena och sa ja eller hur.
Det är ju bra att hon har ett bra själv förtroende men va fan, någon måtta måste det vara. Både johanna och jag sa det hade vi bara fått för oss i den åldern att ta på oss sådan klädder så hade alldrig våra föräldrar gått ut med oss. Då både Johanna och min mamma är mycket lika. ^^

När vi även satt där och snackade kom vi fram till att det var allra sista gången vi träffades själva. För om en vecka flyttar jag och blir sambo och Johanna flyttar snart i hoppa med andreas. Och vi kommer sitta 33 mil ifrån varandra. För nu de andra gångerna vi har träffats så hade vi haft pojkarna med oss.
Men det roliga var denna gången när vi träffades. För hade vi inga problem alls och sitta och bara babbla hela dagen och verkligen göra något. Men igår hade vi båda överskott energi och klarade verkligen inte att sitta stilla hela tiden. Kan det vara våra pojkar som har gjort detta. Nästan så att vi hade lite dåligt samvete för att vi bara satt och snackade. Så därför blev det en lång promenad med hundarna, ja inte bara det. hundarna tyckte det var kanon skönt också.

Johanna och jag kom även fram till världens bästa förslag till det med hundar och hundar som ska förbjudas. Synd bara att ingen lyssnar till det för det var verkligen kanon bra och allt med hund hade gfan blivit mycket bättre.

Ja efter pizzan igår blev det även att vi körde in i stan och bara körde runder. Satt och pratade om gammla saker när vi körde igenom om råden, och om hur vi har det nu. Nydala säger jag bara hade alldrig vågat bo där.

Ja ner det blev ett riktigt långt inlägg idag. Kände verkligen för att skriva idag, tänkte göra det redan igår när jag kom hem men så blev det inte då jag fastnade framför tv och tittade på alien. Idag missar jag alien på tv 6 För måste som sagt lägga mig i tid. SUCK ^^

Nej nu ska jag slänga in ett par maskiner tvätt sedan se om det finns något mer som jag ska packa ner. Sedan ska jag bort och volgästa mina föräldrar och där efter tänkte jag dra med hit mina systrar så att vi kan gå igenom häst lådan som de gärna vill. Ja jag med synd att kasta allt. Hade även dåligt samvete för att jag inte gick bort där igår efter att jag hade kommit hem men ville inte tittade på tv på det de såg och sedan var jag faktist rätt trött.
Men idag ska jag äta middag där så att det blir väll att jag är där rätt mycket idag. Får vara där mycket nu i veckan med och umgås med mina systrar mycket. Kommer att sakna dem så fruktansvärt mycket. Nu är man van att det ibland knackar på dörren och två st står utanför dörren får vi komma in och spela tv spel eller bara tömma mitt gotteskåp på godis.

Nej nu ska jag inte skriva mer utan få saker gjort i stället
HA det NiCe



Sorry!


Älsklingen som har gjort denna!

God morgon allesammans
Varför jag har valt sorry som rubrik är för att jag känner mig irriterad hella tiden. Inte meningen att det ska gå ut över någon.
Jag har väll för mycket som jag står i nu för tiden. Tok längtar till jag alldeles snart är uppe och kan bara njuta av livet tillsammans med snutte.

Var på föddelsedags fest igår hos robert, före detta klass kamrat även arbetskamrat. Trevligt var det och det bjöds både på en massa skratt och god mat.
Allesammans har lika knasig humor.
Var skoj att se alla från skol tiden, vad alla har förändrats sedan dess. ^^
Jag körde dit där så jag inget festande blev det för mig, och när klockan började närma sig halv tolv stack jag hem. Då jag skulle köra saker till tippen idag.
Så det var skönt att komma hem igår, gav hundarna mat och sedan myste vi i soffan en stund och tittade på alien.
Satt och tänkte på det när jag satt där i soffan. Jag kanske är knäpp eller så men fan vad jag känner mig glad, lugn ja allt när jag är tillsammans med hundarna. Bara mysa med dem.
Häldre gör jag det en kväll än är ute och festar ^^ Jag är nog knas, a vist är det skoj att festa, jag hade ju inte tackat nej till det :) hihi

Men i allfall när alien filmen var slut så gick jag och la mig.

Jag skulle få hjälp med att bära ner saker idag från ovanvoningen som de större bänkarna vetrinskåp mm. Men så blev det inte idag. Har ingen som kan hjälpa mig idag i heller med att bära ner det.
Det finns en massa annat som jag kan hitta på idag, som att klippa gräset på baksidan, (Fan vad det lockar) eller inte.
Städa till kaninerna är ett måste idag. Rota igenom någon låda till i garaget, men min systrar vill gärna vara med och rota i häst lådan innan det åkte till tippen. Och mamma skulle titta på något. Så kan ju inte röra de två sakerna.
Så jag funderar skarpt på att lasta alla tre hundarna och sticka till Johanna i malmö och va där hela dagen. Komma väck från hus och allt här. Fan detta hus står mig riktigt högt upp i halsen nu, så trött på det. Bara bekymmer och bekymmer.
Aja känns bara som jag sitter och ältar lite fram och tillbaka nu. Ska ta och städa till mina flickor nu.

Ha det NiCe


Bilder

Tänkte bjuda på lite bilder som jag har tagit med den nya mobilen då. Det är inte så monga kort som jag har tagit, men det är några.

Annars idag är det fullt upp, ska ta djur rummet och sedan ska jag tömma kylen idag. Så det är bara det jag äter. Har verkligen massa andra saker.
Men här kommer några bilder under.


Acke i köket sitter och solar

Lill syrran sofia sitter och ritar av mig

Denise och Sofia när de badar (Guldfisken och mörrten)

Jocke och Baffy i soffan

Garaget innan jag tömde det

Sigge ligger och tuggar på ben

Grimm är ledsen

Grimms näsa i Grinden in till vardags rummet :)

Tjennare

Har varit uppe med tuppen idag, eller ja klockan ringde i allfall vid halv nio så det var bara att skutta upp då.
Faktist pigg, och det känns skönt. Igår var jag mer än död när jag vaknade. Skallen värkte, näsan stopp. Men efter att ha vaknat till lite så kändes allt mycket bättre.

Så idag blev det ut med hundarna, där efter fick Sigge följa med in till byn och handla.
Så det blev mer än det jag skulle ha. Varsit ben blev det till alla tre också, som de nu ligger lite här och där och tuggar på.
Ingen dålig frukost tycker de. ^^

Fick lite panik igår när jag gick och la mig. Fan det är bara en vecka kvar nu tills jag flyttar. Ska verkligen bli helt underbart, det var inte det jag tänkte på utan mer på att fan nu måste jag lägga på ett kol. Funderingarna gick även på hur fan jag ska få allt till tippen som jag nu ska kasta. Måste sortera upp det.
Så det slutade med att jag kommer väll att ta ett par sopsäckar sedan sätta lappar på vad det är i.
Tycker det låter som en bra idee. Så är det bara att asa bort sopsäcken till den kontejner som det ska i.

Vi har snackat nu på jobbet i någon dag om de som video bloggar. Så jag var bara tvungen att gå in och titta på youtube, kan säga att jag har skrattat som en tok. Folk är inte kloka. Hejsan bloggen.. A jag kan inte bara sluta skratta.
Ninni och jag har även hållt på med det nu när vi har jobbat. Hejsan bloggen idag gör vi det och så skrattar vi..
He he..

Nej nu får jag väll få tummen loss och sätta igång här hemma. Måste tvätta lite.




Ingen vanlig dag idag för det är Grimms födelsedag



Idag fyller Grimm 3 år. Heregud säger jag bara vad tiden går.
Om man får säga så, så är han fortfarande som en valp. Denna hund kommer alldrig att växa upp.
Min tokiga gris

Ingen hund har jag varit med om, som är så morgon trött. En morgon för grimm ser ut så här.
När jag går upp ligger man kvar i sängen på rygg och sover, när man hör altandörren öppnas sträcker man sig och går ner och ut och gör morgon gymnasticken och kissar.
Där efter går man in, ställer sig vid djur rummet och väntar på morgonens frukost. Gör en snurr eller något annat trix, där efter slänger man i sig maten. Efter det tar man en sväng om i köket för att sedan promenera upp förr trappan och lägga sig och sova igen.

Grimm tror även att han är världens tuffing. Skit tuff när det är något på avstånd. Men när det väl kommer till kritan springer han och gömmer sig min lilla mes :)

Har alldrig varit med om en speciellare hund.
Han har verkligen en personlighet som är enorm.
Skulle alldrig klara mig utan min lilla gris.

Kommer alldrig glömma dagen då jag hämtade hem han, sedan dess har det varit fult ös medvetlös.

Ska köra in och handla gott till han snart. Och så ska det bli mys för hela slanten idag. Tills jag börjar jobba

Untitled from Casandra Söderberg on Vimeo.


Hej o hå

Fan känns som att jag verkligen inte kommer någon stanns med alla saker. Ändå gör jag en massa varje dag till flytten men ändå känns det som att inget händer. Eller ja förra veckan hände kanske inte så mycket.
Men nu har jag i allfall ett släp som står på uppfarten som jag ska lasta in saker som ska köras till tippen.

Sitter och funderar lite över vad som händer framåt sedan. Har en utbildning som jag ska skriva in mig på inom hund.
Sedan sitter jag i valet och kvalet. Jobba eller sätta mig in på att läsa. Är ju verkligen sugen på att läsa nu. Efter att jag har jobbat konstant med monotoma jobb i 4 år.
Hundsportgymnasiet gav ju inte en så mycket när man gick gymnasiet där.
De lovade guld och gröna ängar.
Nej vill man jobba med hund eller djur över huvud taget får man allt ta det i egna händer.
Aja fan vad jobbigt att sitta och tänka så mycket hi hi..
Kanske skulle jobba med datorer i stället. Webdesigne hade varit för jävla roligt.
A får ta tag i det sen när jag har landat där uppe. :)

Annars idag är det helt ok väder. Lagom varmt. Nästan så att man skulle kunna sola hehe..
Nej nu tog jag allt i för mycket.

Måste klippa gräset på baksidan också, men det hinner jag inte idag. Fan tiden springer alltid iväg när man jobbar förmiddag. Hatar det. Men det är absolut sista gången jag jobbar kväll på biomet någon sin Mohaa.. hehe..
Aja knäpp man är.

Nej nu kan jag inte sitta och skriva här mer utan nu ska jag gå¨ut och slänga in saker i släpet.

ha det nice


God morgon


Nu är det underbart väder om man säger så det är inte förvarmt och inte för kallt. utan precis helt lagom så att man kan vara ute. Var hur skönt som hälst i morse när jag vaknade till och upptäckte att det var 10 grader ute.. Så sover man under ett varmt och skönt duntäcke :)

I helgen har älsklingen varit här. Han kom i fredags. Var en aning arg i fredags. Skulle igentligen ner med familjen och kusin på marknaden. Men allt tog sådan tid för dem så att klockan han bli för mycket, så det blev ingen marknade för mig. :( Men i allfall vid 7 tiden kom snutte och då vart jag inte arg mer. Så vi stack in till byn och fixade mat, sedan blev det bara mys hela kvällen.

Sedan i lördags var det också en lugn dag för oss, blev en kopp hos mina föräldrar och sedan en sväng upp till marianna och busa lite med maja pyraya och index och de andra två flickorna.
Sedan blev det mat och när det började bli skymning tog vi bilen och stack ut i någon timme och tittade på vilt.
Jocke och jag lider av damp så är det bara. Jag innan vi kör och han undertiden vi kör. :)

Sedan igår åkte uppåt igen. Men vi kom fram till att det är sista gången han kör uppåt själv. För nästa gång kör jag med upp. För då flyttar jag upp.
Så igår fick jag packa klart ett par låder som vi kastade in i hans bil innan han stack.
Och nu i veckan kommer släptet som jag ska lasta ut allt som jag ska kasta i. Vet ej om jag vill börja rensa inne för mycket. Alltså köra det på tippen.
Kommer ju eka så fall när man går runder här.
Nej garaget förrst.

Nej nu ska jag ut och leka med min bästa vän gräsklipparn eller inte. Men måste klippa framsidan idag. annars får jag snart ha en lie för att få ner det. Grymt högt är det.

Ha det



 

det suger musten av en

Värmen och medecinen suger verkligen musten av en. Kom hem efter jobb, efter att ätit en baguet och tagit min medecin tänkte jag vila en liten stund på soffan innan jag satte igång med att packa och röja.
Vaknade två timmar sennare. En anin arg på mig själv för att jag hade sovit så länge.
så idag har jag bara fått två låder packade. En med en massa glas och en med alla filmer och musik.

I morgon är det sjöbo marknad. Tänkte se om jag hittar något skoj till alla hundarna.
Sedan måste jag verkligen städa över och ta en promenad med hundarna. Så i morgon finns det ingen tid att lägga sig och sova i två timmar.
Vill inte behöva göra något på fredag innan älsklingen kommer.
Får se hur dags han kommer annars tänkte jag dra ner han till sjöbo marknad en sväng.

Kvällen har annars varit lugn mamma tjatade på mig att jag skulle äta hos dem ikväll så till sist fick jag je efter och ta och gå dit och äta. god midda sedan blev det bus med pappy och titta på barnen när de badade. Lung och skönt, får passa på att umgås mycket med dem nu allesammans innan jag åker.

I morgon vid denna tiden eller rättare sagt på kvällen när det har blivit svalare så ska jag ta ett agility tränings pass med hundarna. Mäst med Acke och grimm men sigge får också pröva på det.
Men mer om det blir det i morgon.
Nu tänkte jag gå och lägga fram klädder och göra i ordning för i morgon bitti. Finns ju risk att man försover sig.
Får se om snart hjärtat skickar annars går jag och lägger mig. Blev lite sent i säng igår och det blev bara tre och en halv timmes sömn. otroligt nog har jag inte varit så trött som jag trodde att jag skulle vara.

Skriver mer i morgon.

Fick förresten mina chinchillor sålda idag. Känns skönt..

tisdag

Då vart det tisdag idag. Och jag undrar när denna värme böljan ska lugna ner sig lite. Kan ju gott bli lite svalare i luften. Det hjälper ju inte äns att det regnar. Det blir ju liksom inte bättre luft för det.

Igår var verkligen jäkla dag om man säger så. Morgon började med att jag skulle ringa doktern kl 8. Så jag vaknade ju klockan 8 och skulle ta mobilen och ringa så hängde den sig. Så jag startade om den och då loggade in sig så långt till lösenordet. skrev i det men det stod ogiltigt. Så startade om den igen och sedan kom den bara till det stod sony eriksson och så stod den där. Jaha tänkte jag, jag som skulle ringa. Ja så jag fick ta en annan gammal mobil som jag hittade i en låda. Ringde på den där jag knappt hörde något.

Så det var bara att titta efter en ny mob.

Fick en tid hos doktern, och fick stressa för att komma i tid. lämnade kisse prov och allt. Sedan satt jag där i två timmar och väntade på att få svar. Men tyckte mäst att de sprang runder. Blev in kallad på rummet och det visade sig att det var inte urinverksinfektion som jag hade trott. Så vad är felet då ja gå ut och sät dig i vänt rummet så kallar vi snart på dig när vi har pratat med läkaren. Suck så satt man där igen.
Till slut kom de ut och sa ja du behöver inte vänta längre vi ringer dig i stället, för vi vet inte hur lång tid detta kan ta då han har mycket idag. Jaha tänkte jag, ja och jag är pissinödig hela tiden.

Så de ringde senare underdagen utan svar, utan ville att jag ska komma med ett nytt urin prov idag. så där ska jag vara tjugo i två. Hoppas att jag slipper sitta och vänta lika länge idag och att jag får svar på vad det är som är fel.
fan har verkligen ingen ork längre, skulle jag så hade jag kunnat ligga ner hela dagen. Och bara glo. Sitter rakt upp och ner och svitten rinner av mig.
Gahaaa vill ha svar. svar svar.
Känner mig gnällig, men får verkligen panik, jag vet att jag är en männsika som är full av energi som håller på dagarna i ände. och detta är verkligen inte bra nu innan flytt, fan skulle få så mycket gjort i helgen och nu i veckan men orkar verkligen inte tag i något.

Nej hoppas hoppas idag på att få svar.

På torsdag är det sjöbo marknad och på fredag också. Och så kommer älsklingen på Fredag. Ska bli mys att träffa han igen. Längtar som en tok till på fredag.. Vill ha fredag i morgon..

Så nu idag har jag varit hemma två dagar. I morgon måste jag jobba. Måste måste.. Har ångest att vara hemma nu fast jag inte igentligen kan jobba.

Nej får väll gå och göra mig i ordning nu. Får hoppa i dushen.

Kanske skriver senare idag.


Den nya mobilen som jag införskaffade mig igår. Ha ha första samsungen, ja den är verkligen en hel vetenskap för att kunna använda, men kan den rätt bra nu

Det är hopplöst!

fan nu i ett par dagar, ja jag tror att det började lite redan i tisdags så har jag varit pissinödig hela tiden. Aja tänkte jag det går väll över.
Men nu i helgen har det blivit värre och mamma var på mig att jag skulle ringa doktern redan igår. Men envis som jag är så gjorde jag inte det. Och det får jag lida för nu, hela dagen har det barait värre och ikväll har det varit värst, var på dass och försökte kissa säkert 5 gånger på mindre än en halvtimme. Och när jag skulle gå så kändes det precis som att jag skulle pinka på mig.

Så inget jobb för mig i morgon måste ringa doktern och boka en tid och jag hoppas att jag får en tid fort. För det börjar mala uppåt nu.
Jag nästan till 100 procent säker på att det är urinverksinfektion.

Så suck säger jag bara för denna värmen. Dock är jag verkligen ingen bad människa då jag är rätt knäpp när jag ska bada av gammla vanor. Men fan vad skönt det låter och ser ut när folk badar och slänger sig i det kalla sköna vattnet. Men nejdå Casandra får stå och titta på bara. Så idag när grannen badade i pollen skruvade jag upp musiken så att jag slapp höra på det.

Annars har dagen varit helt Ok, började röja i garaget, men när klockan började närma sig tolv, kändes det bara som att jag stod i en bastu och svittades. Så det blev att jag plockade ner i kartonger på ovanvåningen i stället. Faktist riktigt skoj att gå igenom gammla skol papper. ^^
Men gud så mycket jag har kasstat, så i garaget slutade det med att jag klippte lappar där det står K eller B K står för Kassta och B står för Behålla. Gör det hela lite lättare. Så, så fort jag har blivit bättre och kan röra mig normalt så ska jag köra ett par lass till tippen, så blir det både änklara och lättare att se vad som finns för nu står det sopsäckar och allt huller om buller.

Annars var jag uppe en sväng hos marianna och tittade på den nya lilla familje meddlemen, så underbart söt. Blev helt såld. så valp sugen jag är och gud vad jag saknar lilla Hekla. VALP sjuk VALP sjuk :)
Ska blir skoj att följa lilla maja pirya iallfall i framtiden. En liten tuffing med andra ord.
Sedan var det skoj att träffa favuriten INDEX, så hon fick en massa pussar. Fan vad jag gillar den hunden :) Prinsessan :)

Efter besöket hos marianna ringde mamma och frågade om jag ville ha midda, men först ville jag inte sedan efter att ha tagit en dush så kände jag att jag ändå kunde käka där. Så det blev bort och äta hos mamma. Skit gott. ^^

Sedan har jag bara varit här hemma och suttit för det känns bäst då.

Är så jäkla sugen att sätta igång med Agilityn. Men Acke är halt på frambenet, betydligt bättre är han. Prövade grimm härom dagen och han är ju verkligen inte lämpad för den sporten. För klumpig. Pinnen flög iväg. Hehe..
Men får se får jobba på det.

Nej nu är klockan mycket så jag får väll allt lägga mig jag med så jag kommer upp i morgon och kan ringa doktern, hoppas verkligen att jag får en snabb tid. Vill vara frisk och glad så jag kan börja röja ordentligt.

Åska och regn kom ikväll och det känndes verkligen efterlängtat. Så nu duggar det lite så skönt, så i morgon får det gärna vara sol igen. För nu kan man andas :)


Idag måste jag ta ett ryck!

Idag måste jag verkligen ta ett ryck ute i garaget, hur varmt det än är så måste jag göra det. Men det är i allfall svalare idag än vad det var igår. Men det är kanske för att klockan inte är så mycket än.
Har precis suttit och tittat här inne och bestämt vad som ska kastas och behållas. Ja än så länge bara i vardags rummet. Ögon sortering med andra ord.

Hundarna är sega idag också, lunkar mäst runder bara, jagar en liten duva sedan slänger de sig rak långa igen. Tänkte ikväll åka ner till grustaget så att de får bada ja grimm och acke inte sigge, han får jag spola med vatten slangen.

Sitter här annars med min kaffe kopp och lyssnar på musik. älskar verkligen att göra det på morgonen, och nu i denna veckan när jag inte har fått göra det, tycker jag att det har blivit fel på hela dagen. Har inte haft någon ordning alls på dagen.
Så det är skönt att kunna göra det igen! ^^
Funderar på om jag ska slänga in en maskin tvätt idag och hänga ut det, så är det tort till ikväll. Men vet ej om jag har så mycket så att jag fyller en maskin.

Nej får väll sätta igång med något nu.







Nu är det gött

Kort från när Jocke och jag var ute

Idag har det verkligen varit varmt. Shit var ute för att slänga soper och trodde att jag skulle dö på vägen. Det är bara ett par meter till soptunnan :) Nej för mitt tycke alldeles för varmt. Fan 40 grader i solen. Men kände åndå att jag var tvungen att städa över. Så det blev det och svitten ränder. Ofräsh som man var stack jag in till byn och handlade. Så det blev en massa gott till hundarna. Så skönt det var i affären hade lätt blivit där inne till ikväll :)

Så annars har jag hållit mig stilla hela dagen och fixat lite med loggan till den nya hemsidan. Är inte riktigt nöjd så jobbar på en ny. Men kan ju lägga upp den ändå

Men kommer inte sätta igång med att göra vid hemsidan riktigt förrens jag kommer upp.

Sedan nu ikväll kände jag att när jag satt här vid datan att nej nu får jag fanta mig göra något annat. Ögonen började kännas fyrkantiga. ^^

Så jag tog hundarna på en promenad, och på promenaden fick jag sådan lust att åka och titta på vilt, så in med hundarna, kameran och kickaren och så stack vi. Såg ju inte ljust ut till en början att jag skulle få se något. Men när jag kom utan för sövde stod där tre dovhjortar. Så först tog jag kort ifrån bilen sedan svängde jag in på en liten väg och skuttade av bilen och började smyga, var inte långt ifrån när jag skulle fota och det går inte. Så de får syn på mig och sticker precis framför mig. Arg som ett bi med kameran i han gick jag tillbaka till bilen och körde vidare. Precis innan jag kommer hem så ser jag något vid väg kanten och saktar ner. Det var en liten räv bäbis...... så söt..

Sitter precis utanför bildörren och då är det för mörkt och den tar inga kort innan den lille vilsne saken sticker iväg. Ännu ett stort SUCK..

SÅ jag har inte haft någon tur på mitt äventyr ikväll.

Aja det kommer fler gånger. Snart dags att dra ut på morgonen och titta på Kronhjort. :)

Nej ska titta lite på tv nu sedan blir det att lägga sig. Hoppas på att det inte är så varmt i morgon så att jag får något gjort här hemma.. tiden tickar och tickar


VARMT!!!



Oki nu är det fan inte skönt längre med värme.
Man vet ju knappt vart man ska ta vägen. Hundarna vet inte i heller vart de ska ta vägen. de går in och ut hela tiden. Tycker synd om alla djur i denna värmen. Tänkte senare ta slangen och spola av alla tre.
Får även se ikväll hur vädret är, kanske blir sjön med grimm och bada han lite och så att han får simma.
Acke och Sigge får vara hemma då.
Acke är lite halt och sigge får inte ha vatten i öronen.
Suck suck för gammlingarna :)

Tänkte ta tag i garaget idag :) Får se om det inte är för varmt där ute så ska jag ta tag i det redan nu i efter middag. Vill ju över leva, måste även klippa gräset. SUCK ^^
Jag och gräsmattan kommer ju inte överens så bra här :)

Får väll blogga lite senare idag, får väl lta tag i lite saker här idag.

Tjaoo

Blir galen (Internet skit)

Hejsan allaseammans

Ja med andra ord var det ett par dagar sedan jag bloggade. Och för att göra en lång berättelse kort så säger jag bara teleservice de vet ej vad de håller på med.

Sedan jag kom hem i söndags kväll och skulle sätta mig vid datan så fungerade inte internetet. Nehe tänkte jag det är väll någon fel inställning nu på datan. Samma problem på mondagen.

Så på tisdagen ringde jag och då sa de att det var fel på modemet, eller hos dem. Så starta om medemet under dagen så fixar vi det sa de. Oki sa jag och startade om det säkert 100 gånger under dagen. Inget internet som fungerade.
Ringer dem på Onsdagen och då säger de att det är ner kopplat på grund av att hem tel var upp sägd. Jaha sa jag då, men när jag var och pratade med dem på kontoret sa de att jag skulle bara betala 75 kr extra i månaden så kunde jag ha nätet kvar. Ja jag ska snacka med dem sa han. Så ska vi öppna det. Så den dagen spänderades också åt att starta om det ett X antal gånger.
Torsdag och ringer dit igen. Nu var det så att det var ner stängt och om jag ville öppna det igen så skulle jag beta 700 kr. VA.... Vet ni om ni har skitit eller om nu ska skita. Nej min själ.

Så nu är skiten uppsägd och jag fick tillbaka pengarna. Jag kan fanta mig inte gå och betala ett internet som jag inte använder och sedan skaffa ett till som jag måste säga upp med en gång för att jag ska kunna komma ut på nätet och sedan ett nätet där uppe.

Så nu har jag lånat ett litet USB telia bredband av kagge dessa tre veckorna som jag har att bo kvar. Mycket snällt.

Så nu har jag internet dessa tre veckor som jag har kvar att bo här, men det kanske inte är det bästa för det loggar in och ut hela tiden. Men det är ändå bra. För nu kan jag sitta och lyssna på spotyfi och fricka mitt morgon kaffe.

Kanske jag är helt blåst och knäpp men det känns verkligen eller jag har verkligen inte fått något gjort här hemma under dessa dagar som jag inte har haft internet. SUCK..
Men nu får jag saker gjort igen. ^^

Satt och räknade och hade vist fått dagarna helt om bakfoten innan jag flyttar. Fick för mig att det var fler veckor än tre. Så fan nu har jag mycket att göra. Att åka upp blir det inget för det hinner jag inte. Så jag tänkte nu i helgen göra ett mega ryck. Så att jag får väck en stor mängd, har ju ett antal låder att gå igenom i garaget. Så det blir nog ett par lass till tippen.

Måste sätta ut chinchillorna på nätet också och huset. Vill och måste att ha en fyrfacks bur till kaninerna. Nu kommer mina flickor bli glada de kommer att få bo ute. Så nu i helgen tänkte jag att när jag är ute och röjer så ska mina flickor få vara ute och skutta.

Näste vecka är det sjöbo marknad. Mummms langos.. Gahaa :) Och förhoppningsvis kommer min lille plutt hit. Tok längtar :) Så tänkte trycka i han en massa gott marknads gott.

fan är stolt över mig själv också börjar få pli på mina busiga pojkar här hemma också. Innan på promenaderna var det inte jag som var ute och gick med dem utan det var dem som var ute med mig. Men nu går de fint bredvid, ja Sigge och Grimm inte lille Acke han har ju sin egen vilja som är totalt omöjlig att ändra på. Men han är ju mammas älskling också och jag vet att jag är lite anerlunda till han. Fast man inte ska vara det så är jag det.

Det är bra med allesammans, Sigge har snart fält klart och blivit korthårig. Exemen har blivit bra och örat också. Grimm ja lika galen som vanligt, fult ös medvetlös, nog den ände som var glad att komma ner igen, Ut i trädgården och sket sedan in och upp i sin bur och drock stora timmerstockar :).

Acke stackaren har blivit halt :( IGEN tror inte det handlar om tassen utan armbågen, Hvilla han syster var ju kass i dem så det skulle ju inte förvåna mig om han skulle också ha det.

SUck jag som hade tänkt dra ner och köra agility med han på BK. Så det får bli galningen grimm i stället. Kan ju vara glad om jag slipper plocka ihoppa rästerna av banan när jag har tränat klart. :)

Annars idag är det Fredag, så jäkla skönt och vad som står i planerna är att jag ska plocka här och sedan blir det en lång promenad med hundarna. Tänkte börja röja i morgon som sagt..

Så får väll sätta igång nu.. Gahaa

Ha en trevlig dag idag.

 


Sista dagen



Idag kör man neråt igen. Har verkligen haft det kanon bra här uppe och känner verkligen att jag kommer att trivas som fisken i vattnet.

Hundarna trivs också kanon bra, dock har vi inte utforskat allt här än men det ska bli senare. Massa ställen man kan gå med hundarna.
Som sagt blev det grillning igår och det var kanon gott. Sigge mannen var med ute och låg och tuggade på ett ben och tyckte livet var underbart.
Tomten måste inhägnas märks på acke och Grimm att de inte har sprungit av sig nu på ett par dagar. ^^ Acke fick sådan spraticka i kopplet på morgon promenaden och sprang en massa runder runt mig, bjöd även in sigge till lek och för en gång skulle morrade inte sigge tillbaka på han utan viftade på svansen han också.

Lite att göra innan man kör idag, städa över huset plocka hund skit och tanka bilen mm.
Sedan vet jag ej hur vädret är igentligen idag om det ska regna eller om det ska vara sol, men så mycket vet jag att det är 22 grader där nere.

Men blir att jag kör senare idag.
Ska bli skönt att träffa mina små ninnisar igen, tänk de har varit ute mammsen i en vecka.
Så det blir borstning, städning och klo klippning på dem.
Ska ven slå upp inhägnaden till dem så att de kan vara ute och skutta om dagarna.

Sedan chinchillorna måste jag sälja, fan tiden börjar bli knapp nu och jag kan verkligen inte ha dem med mig upp. Har inte tid plats för dem mer. Och sedan känner jag att de kan få det mycket bättre hos någon annan.
Ha ha första gången jag säljer djur.
Har inte gjort det innan.

Ja som jag har sagt innan så har jag verkligen mycket att göra.

O just det om inte klockan blir förrmycket hade jag tänkt att åka inom och titta på en liten ny familjemeddlem.

Nej nu mitt i allt ska jag faktsit spela lite Wiee ^^

TJaooooo

Lilla busen Hekla,

Fruktansvärt varmt

Det är verkligen fruktansvärt varmt idag, pallar knappt röra mig utan att svitten rinner av en.
Hundarna lider fruktansvärt mycket av värmen.
Tänkte det att blir det lika varmt i veckan blir det ner till sjön och svalka dem innan man börja jobba. Bara nyttigt med simning också.

Annars har det inte blivit någon hundträning, alldelesför varmt. Men tänkte se ikväll när det har svalnat så kanske det blir ett litet pass med vardera. Har ju varit och köpt nytt minnes kort till kameran idag så nu kan man fotta igen.
Fattar ej vad som hände med det andra minnet. Men nu har jag skaffat ett riktigt bra så nu ska allting bli bra.
Bara en ny kamera nu, såg att den kameran jag har finns inte kvar och den är gammal. Är sugen på en värsting. :)

Nej nu ska jag göra vid kvällsmaten. Blir grillat med pommes. Mumms mumms :)

Kommer även att lägga ner hemsidan under ett taga nu. Så det kommer bara vara bloggen som kommer vara aktiv. Har planer på en ny designe och användarenamn.
Men mer om det kommer upp senare. Har verkligen inte tid att sätta mig ner med det nu, och jag känner att det händer inte så mycket på den nu och har inte hänt på ett taga.
Men det finns nytt som ska in som Ackes MH i text och film sigges MH film. Och lite annat.

Tjaooo

Idag hade man verkligen inte tackat nej till att bara lägga sig rak lång i snön och bara smälta :)
Fan är verkligen skit dålig på att ta värmen precis som mina hundar.

Godmorgon




Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, tittar ut genom fönstret och ser att solen lysser. Kan man bli gladare. ^^ Fast tror bara att det är nu som jag är glad för solen för sen blir det så jävla varmt så man vet inte vart man ska ta vägen ^^
Hundarna orkar inte i heller göra något utan ligger utslängda över allt.

Nu var även Sigges föddelsedag över och man kan nästa tro att han fattade att det var hans föddelsedag. För när vi var ute på promenad och jag hade han lös, skuttade han och sprang som en galning, man verkligen såg hur glad han var. :)

Annars har jag inte uppdaterat så mycket denna veckan. Har faktist inte haft tid.
I Mondags var jag och Jocke ute och kickade efter vilt och fotade vilt, fick några kort men då mitt objectiv är förr kort, så når jag inte fram till djuren som jag vill SUCK. Sedan måste jag antingen köpa ny kamera eller läsa instruktionsboken för nu börjar jag bli allmänt trött på den kameran.
Även ett nytt minnes kort måste införskaffas då det jag har i den är kasst. Tog två timmar att lägga över bilderna och jag är innerligt glad att de gick att lägga över.

Men annars gick det bra att titta på djuren. Faktist riktigt mysigt förrutom alla jävla mygger och knott. Gahaa sattsar på ögonen gör de små jävlarna.

Sedan i Tisdags kväll blev det skott träning för Hekla och Grimm. Riktigt nyttigt var det för Grimm. Grimm har inte reagerat innan men nu i nyår började han reagera på smällare. Sedan dess har han reagerat på skott också.

Ibörjan tyckte han det var jobbigt, han ville springa sin väg, ja jag tror knappt själv han inte viste vad han ville.
MEn efter att vi körde lite lydnad och höll oss på avstånd så gick det bra, då satt han och tittade på allt och alla som rörde sig på skjut banan. Efter stund närmade vi oss och satte oss bara en bra bit ifrån.
Han skötte sig kanon bra, för varje gång det small så tittade han bara. Så det blev med framgång.
Myggen blev han bara jäkligt irriterad på, men det blev jag också. Är totalt ner stucken över allt, och det kliar verkligen också över allt.
Ska utrota mygger ^^

Här kommer lite bilder


Vist är den söt, liknar en liten gammal gubbe med sina strå på huvudet ^^

Och så stack han iväg






RSS 2.0