Prinsessan Index hos oss i helgen

Har inte haft tid eller ork till att uppdatera men nu kommer det i allfall en liten uppdatering.

I fredags efter att jag hade slutet jobbet så åkte vi och möte upp marianna för att hämta index, efter att vi hade pratat lite så begav vi oss iväg. Stoppet blev uppe i vomb och där gick vi en helmysig promenad med alla hundarna.
Grimm, Sigge och Acke var glada att träffa index igen. Dock hade acke sitt minne kvar på att hon löpte då hon gjorde det sist han träffade henne. Så det har tagit en och en halv dag för han att fatta att hon inte löper.
Igår eftermiddag efter att vi hade varit ute på långproemnad med dem så blev det träning med Acke, Index och Grimm.
Kontakt och Fot övningar med Grimm fot possetion med Grimm och så klart freestyle halkade jag in på också. Och Freestyle med acke som just då gjorde allt för en godis.
På kvällen slockanade allesammans över allt.

Idag när vi vaknade sken solen och det var verkligen vår väder. Dock är det otroligt blött över allt då det töar, men så får det lov att vara så länge det inte snöar. Nu vill ja att det förrsvinner för gott det jävla snö skiten.
Efter promenaden så åkte vi till malmö, blev först ett stop på media market för att handla föddelsedags pressent till min lillsyrra och efter det hornbatch. Där blev det en hel påse med hundben och lite annat till kaninerna och chinchillorna. Se här under


efter hornbatch blev det en sväng till johanna och kaffe. och efter det begav vi oss hemmåt igen. Så nu har vi ätit och nu är man uppsväld som en balång.
Dock är tvätt maskinen klar nu så jag får allt plocka ner det jag har upp hängt och hänga upp det andra. Suck. Men det är skönt att ha tvätt maskin hemma nu ^^

Så får göra det innan klockan blir förr mycket vill ju gärna titta lite på tv innan det är dags att sova för att komma upp i tid i morgon.
 Ha det NiCe


Video

Ja idag har dagen varit helt ok, har dock varit trött men inte så trött som jag brukar. Efter att vi hade haft möte på jobbet stack ninni och jag och handlade, igentligen skulle ingen av oss ha så mycket och inte sådan onyttigt, men när vi hade betalt så tittade vi på varandras varor. Ninni med en smörgås tårta och jag med chokelad glass...
Nej får allt ta tag i den träningen nu alltså..

Efter det blev det hem, städade över lite som jag gör varje dag, damsugar över huset sedan blev det en promenad med hundarna. Riktigt skit väder om man får säga så när det töar. Men fan vad skönt att bli av med snön...
Efter promenaden kom älskligen hem och så hoppade jag i dushen och sedan fixade jag med middan. Blev en bra gratäng som jag hittade på.
Efter det blev det mys i soffan franför vänner och efter det blev det en liten paus och sedan blev det glass till halv åtta hos mig på 4. Gillar det pogrammet men får inte se det förrens om två veckor igen.

Sedan nu sitter jag här och har precis laddat upp filmen som jag spelade in i söndags.
Så den kommer upp här under.

I morgon ska vi hämta hit prinsessan vi ska ha henne ända fram till på mondag. Hoppas acke inte håller på att jaga runder efter henne, för sist han träffade henne löpte hon, och han är ju extremt över kåt. ^^

Inte klokt vad tiden går, det är en hel månad sedan den vackra underbara stjärnan somnade in Staysy.. Det känns inte som hon inte finns mer, det känns som hon bara är borta för ett taga.. Vackraste stjärna på gjorde var och är du lilla staysy.
Nej nu ska jag slänga mig i bingen och sova. Fredag i morgon ^^

ha det NiCe

Untitled from Casandra Söderberg on Vimeo.


Uppdateringen

ja då är det torsdag i morgon och jag har inte uppdaterat en ända gång. Men jag har praktist taget haft fult upp varje dag efter jobbet.
Igår blev det en slappe dag förrutom på morgonen då jag kör fast med bilen och klockan tickade för att börja jobba. Jag gungade med bilen, grävde som en galning och på allt detta hade jag bara vanliga gympa skor.
Kagge ringde och jag var, varnsig att jag inte fick loss bilen.
Så han kom hem och hjälpte mig ut ur infarten hos oss. Var rätt skoj när man skulle berätta på jobbet varför man kom för sent. De kune inte låta bli att skratta i heller. Hur många är det som sitter fast på sin egen infart.

Annars idag har det varit fult upp ända sedan jag kom hem. Storstädade nedanvåningen blev det och efter det blev det revinge med hundarna och ett tränings pass med dem, sedan bort en sväng till mina föräldar och lämnade en sak och sedan blev det hem. Och medans kagge gjorde maten så dushade jag och slängde in en maskin tvätt. Så nu har jag precis ätit och har diskat undan disken och kokat en kopp kaffe. Tänkte ha det till halv åtta hos mig som börjar kl halv åtta på tv 4.

Spelade in grimm när jag tränade han i söndags att tända lampan och sedan lite annat bus som han kan. Galen hund säger jag bara. Sedan har jag funderat på att sätta igång lydnaden med sigge också och inte bara det tänkte tävla med han också och plocka bort hoppet. Jag kommer bara göra det förr skoj skulle och det känns skoj förr både mig och hundarna att vi har ett mål att nå.

Imorgon blir det ett pass med hundarna igen och sedan ska jag väll få något fixat på datorn. Hoppas jag. Sedan på Fredag ska jag hämta lilla prinsessan som ska sova hos oss ända tills på mondag.
Vi var en sväng hemma hos marianna i söndags och tog en kopp kaffe och semla. Sedan blev det bara hund prat för hela slanten. Tänk att man inte kan få nog med att prata hund. ^^

Nej nu ska jag ta mitt kaffe och sätta mig ner och titta på tv, kommer upp en video i morgon på grimms träning.
Ha förresten börjat träna kaninerna nu också. Går väll inget vidare med Toppsi men med baffy och Jippi går det framåt.

Ha det NiCe












Hoppas

Nu hoppas jag bara på allt ska gå som jag vill, så nu håller jag tummar tår och ber till gud. :)
Fick förlängt på mitt jobb igår, skönt nu vet jag i allfall vad jag ska göra i ett par månader till. ^^

Annars snöar det som fan idag, flingerna är onormalt stora. Suck och suck säger jag bara vill inte ha den förbaskade snön. Blev en promenad med hundarna innan och vi höll på att frysa ihäl när vi kom ut på den östra sidan. Där blåser det alltid bläää..

Går i funderingarna om allt nu går som jag vill att ta in en kanin hane, eller bara låna in en. Vill ju gärna para lilla toppsi. Men får fundera lite till på det eller rättare sagt jag får vänta lite till och se.

Annars isag ska man jobba en stund sedan är det kväll och då blir det fiskpinnar med hemma gjord potatis mos och remuladsås. Smaskens, tänkte göra en kladd kaka till efter rätt, men jag får se om jag har lust när jag kommer hem att ställa mig med det.

Annars har man moblerat om igår lite, har flyttat ut hundarnas stora korg i hallen i facket där sko hyllan stod innan, och de älskar att den står där. Jag vet ju att de tycker om att krypa in i utrymme,. Jå funderingarna är att ha det så nu fast än att det blir trångt att ha skohyllan på andra sidan.

Ja ja tycker jag bara skriver skit nu, men det är för att fördriva tid till att åka och jobba.

Ha det nice idag


Vilken morgon


Vilken morgon säger jag. Jag hade planerat att komma upp tidigt idag för att jag hade rätt mycket som skulle göras. Men jag låg och drog mig till klockan halv tio.
Kommer ner för trappan och då kommer sigge, lite viftande på svansen.
Kommer in i vardags rummet då har han kräkt på mattan på två ställen och sedan bajsat ner golvet.
Suck precis det man vill göra på morgonen. Så det var bara att kalla upp kagge och sedan sätta igång att städa undan. Fram med medel och annat och skrubba. Men nu är här fräsh och fint igen.
Han hade även gjort det igår, så vet ej vad det är med han om det är något som han har ätit eller luktat på eller vad det är.
Men nu var jag och handlade ris och majsvälling innan. Så efter att vi hade varit på promenad så fick han majsvälling, så ikväll får han ris och majsvälling. Så det är sigges mat nu i ett par dagar.
Hoppas inte nu de två andra sätter igång, för då får jag allt bli hemma med sjuk hundar.

Ja ja annars å har jag fått en maskin tvättad, inte det jag ville tvätta men det blev i allfall en maskin så i morgon får det bli det andra.
Han annars suttit och tittat på klickersträning med kaniner. Är så imponerad :)..

Men nu ska jag göra mig i ordning.

Ha det NiCe


Det var riktigt häftigt


http://maps.google.com/

Detta är ärtt fräkt har spedarat denna halv timme med att titta runt i sjöbo via detta pogram på googel. Riktigt skoj, dock nådde värken hem eller till mitt jobb men vad gör det, det var ändå häftigt.
Detta är iallfall en av vägarna som går till mig.

Annars har denna dagen varit lugn precis som alla andra dagar, efter att jag hade skuttat upp ur sängen så diskade jag undan sedan skuttade jag upp och väkte kagge som sov. Där efter begav vi oss bort till mina föräldar för en kopp kaffe och snacka lite skit. Där efter hem igen och så drog jag över med damsugaren. Såg att jag måste svabba över golvet i morgon, nu börjar skiten äntligen där ute att töa så nu drar hundarna in.

Sigge har blivit kass i magen, ingen aning varför. Hmm Igår var han hur bra som hälst i magen. Men de två andra pella jönserna är hur fina i magarna som hälst.
Tänkte i helgen åka till stan och handla lite ben till hundarna eller får jag vänta tills löning. Får se när helgen kommer. Men de behöver ett nytt gäng ben och jag har hittat ett ställa som säljer skit bra ben för en bra summa. Hårda torkade gris huds ben som är väll en 5 dm långa och tar tid för dem att tugga på för ändast 20 kr. Köpper man en 10 sådana så har de och det tar som sagt tid.

Det är verkligen segt att jobba förmiddag man får verkligen inget gjort här hemma på förmiddagen. Tiden bara galoperar iväg och sedan är det dags att jobba.

Har mycket i helgen att göra. Men det är bara skojiga saker.

Snackade med Johanna igår också och vi planerar att åka på läger i sommar, vad det blir har vi inte bestämt än. Men komma ut är skoj. Får besöka lite kamrater också då när man ändå är ute på vift. Får se om jag har med mig alla tre hundarna eller bara två eller bara en. har inte bestämt mig. Men det hade varit jätte nyttigt för gimm och mig att spändera lite tid ensamma utan de andra två.

Nej nu har klockan sprungit iväg så nu måste jag bege mig och göra mig i ordning.
Ha det NiCe


Kanin Freestyle

Det låter väll konstigt. :) Men det är något som jag ska börja med me mina små sötnosar. Då jag är väldigt intresserad av kaniner och vet att de måste stimuleras precis som andra djur.
Jag har bara för ett taga sedan köpt en aktiverings boll till mina dunbollar som de tycker är jätte rolig. De kan hålla på med den i en bra stund innan de får ut något godis.
Och som förr Baffy som är ett matfrak så ger hon inte upp i första taget.


Vist ser det för härligt ut med denna lilla kaninen Eddy, så duktig han är.


Grymt duktig tjej som tränar kaniner.

Jag kommer också att använda mig av klickers under min träning med dem, men först måste jag införskaffa mig en ny klickers då de jag har låter riktigt högt. Har redan sätt en i djuraffären. Så nu i veckan får jag in och köppa en sådan.

Tittade även igenom gammla kort som jag har lagt över på CD uppe från värland eller ja under de senaste åren. Gud vad glad jag är att jag har tagit så många kort. Minnen. Måste skicka iväg dem så jag kan sätta in dem i fotoalbum.
Men under tiden jag satt och tittade igeom dem så tänkte jag att jag ska skicka bilder till dem som är med på korten. Så får fråga om de vill ha några kort sedan är det bara att sätta igång och  skicka dem.

Hittade även kort på min underbara golliat som jag skaffade uppe i värmland. Det var verkligen inte en kanin utan mer en hund. Han bodde som en hund med. Under dagarna när jag var i skolan så hade han lägenheten för sig själv, och när man kom hem från skolan så kunde han mycket väl sitta på soff kanten och vänta på en. Där efter racade han iväg i ful fart med glädje skutt rakt upp i luften.
Ush vad jag saknar han. Varför jag inte har han kvar är på grund att mina föräldrar kom upp och hälsade på och en dag när jag var i skolan så körde de och lämnade tillbaka han i djuraffären. :(.. Jävligt gjort. De tyckte att det räckte med Acke och Harly att konka med upp till värmland och hem igen.
Hmm det var inte dem som bar på allt det var ju jag.





Annars idag har det varit lungt, vaknade och mådde inte alls bra. ont i bröskorgen av hostan. Men efter att gjort mig i ordning blev jag piggare. När jag hade dammsugat över med damsugaren så hoppade vi in i bilen och körde till revinge med hundarna. Idag blev de verkligen trötta precis som kagge och jag. Att plummsa i den höga snön gör en trött. Under hela rundan gick vi och väntade på att sigge skulle skita och tillsist gjorde han det. Är ju rädd att han skulle ha fått förstoppning efter att ha ätit upp leksaken, men det var ingen fara.

Så nu när vi kom hem så fick de varsin kokt knorre som slank ner snabbar än en skekund. Så nu ligger de och sover lite över allt.
Tänkte att jag skulle klippa Grimms klor nu innan jag sticker och jobbar.¨
Snart är stallet klart där ute, nu är det i allfall tät. Härligt ^^ Ska bli så jävla roligt när det. Så nu får man börja titta sig runt efter gårdar till hundarna.

Nu ska jag plocka i ordning det sista och sedan bege mig till jobbet.

Ha det Nice

Alla shjärtansdag, bakning



Denna dagen har varit lugn, vaknade först alldeles för tidigt för att vara en söndags morgon. Så somnade om och gick upp klockan tio.
Efter en skön morgon dush blev det lite TV tittande innan vi och hundarna skuttade ut i bilen för att åka och hälsa på kagges föräldrar. Men på vägen stannade vi till på ett flygg fält i brösarp och gick en härlig promenad med hundarna.
Det är härligt att se hundarna jobba så i snön, och inte bara det jag ångrar mig bittert att jag inte hade kameran med mig, för snön låg så fint över allt i skogen och det var alldeles vins stilla. Riktigt mysigt. Så klart var det inte över allt snön låg så fin då man har två hundar som heter sigge och grimm. Fult ös medvetslös.
Efter proemnaden blev det hem till kagges föräldrar och en kopp kaffe. Säger bara mina hundar är bara så bort skämda. Leverpastej, kaka blinkade de till sig med sina valp ögon.
Efter ett härligt besök blev det hem igen och lite mys i soffan innan jag tog ut kaninerna en efter en.

Och så fick de ha sin aktiverings boll att leka runder med. Toppsi och Jippi puttar runder på den men är inte allt för intresserade. Men Baffy hon bokstavligen mördar den då hon vet att den är full med en massa gott godis, sedan annat som att hoppa upp i sängen och bara hitta på en massa bus är hon också duktig på.
Passade även på att slänga in en maskin tvätt innan jag började göra banan pajen. Så ungefär både pajen och tvätten blev klara på samma gång och inte bara det en god middag av älsklingen blev det också under tiden allt hölls igång.
Men nu ska vi bege oss bort till mina föräldrar och äta bananpaj och sedan blir det hem och titta på tv innan det är dags att krypa ner i sängen och sova.
Dags att börja jobba igen i morgon.

Ha det NiCe



Kort inlägg

Det blir bara ett kort inlägg nu ska snart bort till mina föräldrar och göra i ordning min lilla systers hår då hon ska på kalas idag. Efter det blir det revinge med pojkarna och en lång promenad.
Skulle igentligen bli av igår men efter som sigge sträckte sitt ben där ute så blev det vila i stället för han och då blev det en lätt promenad med de andra två och sedan träning.

Skiriver mer ikväll då dagen är full planerad med att plocka och dina här hemma.
Hör även att det är OS på tv nu men det är inget som ska se på, blir väll om man slår på så tittar man lite men annars så nix pix.

Ja förresten det springer en skabb räv uppe i sommarbyn, så nu blir det absolut inga promenad här hemma i området mer.
Tur att man har hållt sig ifrån att gå här hemma det senaste tagat. Sådan skit vill man inte ha

ha det NiCe

Tävlings sugen och en skadad sambo, års möte på BK

Ja då vart man hem kommen för bara en stund sedan efter att ha varit på års möte på Brukshundsklubben.
Det är första gången jag var med på sånt. Kan lova att jag ska vara med nästa år igen.
Det var ju så att det delades ut priser.
Jag och Marianna satt där, nu är det vi nu är det vi och så skrattade vi, men inget pris fick vi. Själv har jag bara gått almänldnadskurs där.
Så marianna och jag sa att nästa år är det vi två som ska också vara där uppe och ta i mot priser.
Så  nu är jag laddad ordentligt och det känns jätte skoj, fast jag har det rätt jobbigt med att snart bli arbetlös och och måste snarast komma på vad jag ska göra.
Men nu soffpotatis grisen grimm nu blir det lydnad så det rungar i väggarna (tur att han tycker det är så skoj)
Och för julkorven acke blir det agility, dock ska jag gå en kurs med han innan jag anmälerhan till en tävling.
Sigge mannen blir det lungt för, men tänkte att jag skulle kolla upp spår mer och så kan vi kanske komma någon stanns inom det.

¨Så nu jävla år 2010 här kommer vi

Sedan blir det aktivt inom kanin fronten också, blir en utställning för vår unga flicka här hemma sedan tänkte jag bara åka runt och titta på utställningar.

Även ska jag gå på olika aktiviteter inom hund. Blir någon kurs sedan blir det föroläsningar. Bra att skaffa sig kött på benen. ^^

ja sedan som ni läste ovan har kagge blivit dålig. Det var så att det började så här att det stack i ryggen i lördags, i söndag hade han lite ondare. Och efter vi hade varit och gratulerat hans mamma så ville han lägga om rören och flytta upp varmvattensberedaren. Men det gick så långt til latt han hade tömt varmvattensberedaren på vattnet och sågar av något rör så var han allt sämre. Och värre blev det så när vi skulle lägga os på kvällen kunde han knappt gå och röra sig. Idag när vi vaknade så var han lika kass och det är så illa så att han har fått vara hemma från jobbet. Kan säga att då är verkligen min älskling sjuk när han blir hemma från jobbet (arbetsnarkoman) för dom som känner han. Han är aldrig hemma från jobbet. Hoppas att han snart blir bra för hans egen skull.

Annars idag har det varit lungt. Efter att jag hade slutet jobbet så åkte jag och handlade 4 växter, två till sovrummet, blev jätte fint och två till köket. dock hittade jag bara krukorna till sovrummet. Kagge tror att han har kastat de två andra till köket så i morgon får jag allt fixa fram nya krukor. Och så ska gardinerna upp, efter att jag har strykigt dom.
Efter att vi hade kommit hem blev det en promenad själv med hundarna och sedan dansade jag med damsuggaren över huset.
Där efter blev det en stund vid datorn innan det blev middag. Kyckling ris och curry, min absoluta favorit mat. ^^
Sedan så åkte vi till års mötet.

Nej nu har klockan sprungit iväg, dock behöver jag inte gå upp klockan 4 i morgon bitti skönt det. Så det blir lite sov morgon, men jag var allt dum att slumra till på soffan 5 min innan vi åkte till mötet och så drack jag kaffe där.
Skojade med min kursledare som jag hade i allmänlydnaden i höstas. Kan grim mgå i tjänst, nej sa han och skrattade. Han har inget under ull, och sedan är han inte 45 i manken.
jag bara ja om jag klär han i får ull och högklackat så går det. Så skrattade vi...

Nej nu ska jag sova
God natt






En tur till Malmö idag

Då var vi hem kommer för någon timme sedan från malmö. Blev en tur dit där efter att ha plockat och donat.
Behövde något litet till tvättmaskinen för att kunna koppla in den. Så nu snart har jag en tvätt maskin (Härligt)
Var även inne på djurmagasinet, där är bara för jävla dyrt till hund ett hundben som vanligt vis kostar 10 kr gick på 35 kr där.
Så det blev en aktiverings boll till mina kära flickor (Kaninerna) Och en låda med godis i.
Så efter vi hade varit där blev det en tur hem till Johanna i Malmö. Sigge mannen hade vi med oss också, så han blev glad när han fick träffa virus. Ser för härligt ut att en hane på tre år och en hane på två år går så bra ihoppa. För söta tillsammans är de. Sedan har ju Johanna flingan där som inte sigge har träffat innan. Och hon var riktigt intressant. Därimot tyckte inte flingan om han lika mycket.
Efter lite prat och några koppar kaffe begav vi oss ut med hundarna och släpte dem i en rasgård. Fult ös medvetlös om man frågar virus. Galen Dalmatiner he he.. Blev även några filmer och kort på hundarna.

Klockan tickade och det var dags för oss att bege oss hem till våra två andra legister. 

Hemkommer och allt var jag ju tvungen att testa den nya aktiverings bollen till kaninerna. Och lilla Toppsi var först ut med att testa den. Men så länge jag tittade visade hon inget intresse för den. Så jag lämnade henne själv en kort stund. Har inte hört något då jag var i ett annat rum och kommer tillbaka. Då har den elaka Jippi tagit sig ut ur sin bur och de har slagits de två, men när jag tittade fram skuttade jippi in i sin bur. Hur har hon tagit sig ut?
Toppsi ligger under sängen rak lång helt slut efter slagsmålet... Så det var bara att gå igenom båda kaninera och se så att där inte var några sår, men inga sår hittades, de har bara varit päls som har flygit..
Jäkla kaniner säger jag bara, så nu får jag låsa burarna med lås.
Så efter att plockat undan efter de två så fick baffy komma ut och hon älskade sin nya aktiverings boll det lilla mat fraket.
Man hörde hur bollen flög runder inne i rummet.

Nu ska vi bege oss bort till mina föräldrar och äta lite glass

Aktiv idag



ja det kan jag mer än säga.
Efter att kagge väkte mig idag klockan ni då jag hade satt två klocker på rigning och stoppat öron proppar i öronen så vaknade jag. Då kagge är förkyld så drar han sådan timmer stockar så att man kan verkligen inte somna. Och när jag hade satt dem i öronen somnade jag som en stock, hade inte han väkt mig så hade jag aldrig vaknat.
Men i allfall efter det så gjorde jag mig i ordning och sedan drog jag upp till kraftverket där ninni och rebecka väntade. tränade i ett taga och där efter begav vi oss där ifrån. Kagge mötte upp mig uppe i byn och där efter begav vi oss till revinge med hundarna. Alla kläderna hade han med sig så jag byttade om i bilen till varma vinterklädder.
Väll framme körde vi ju så klart fast med bilen, men tja tänkte vi, vi tar en promenad med hundarna innan vi börjar med att försöka få loss bilen.
Hade så klart kameran med mig och tog en massa galna kort på mina snö monster. Sigge älksar verkligen detta vädret och skulle han få lov så hade han varit ute hela dagarna långa. Längtar som en tok till stallet är klart så kan han vara ute hur mycket han vill. ^^

Efter proemnaden började vi med att dra loss bilen. Och efter närmare en halv timme fick vi loss den, och för andra gången puttar jag loss en bil, super stark hi hi hi nej hade inte kagge suttit framför ratten och varit så duktigt som han är så hade vi aldrig kommit loss.
Efter det blev det in till apoteket och köpa migrän spray till mamma och köra upp med det till jobbet då hon hade sådan fruktansvärd migrän.
Efter det blev det hem, jag kastade mig i dushen medans kagge damsuggade över och nu sitter jag här vid datorn med min kopp kaffe. ^^
Ska snart gå och göra mig i ordning och dra till jobbet. Jag har blivit riktigt lat nu när kagge kör mig he he.. men skönt att slippa oroasig över vädret, jag vet att han tar sig fram i ur och skur, ja i allt.

Nej här kommer i allfall ett par bilder från revinge idag med galningarna nu.
ha det NiCE






Alltså snö

Snö, snö och snö. När ska det försvinna.
Igår fick bege mig hem tidigare från jobbet tack vare snö ovädret som höll på. Och när man lyssnade på radion så var det riktigt alvarligt. Många av arbetskamraterna begav sig hem tidigare men jag avaktade och när kagge hämtade mig så var det faktist riktigt läskigt. vi kunde inte se mer än en meter framför bilen. Och halt det var bara för ordet på det hela, bilen bara kasade.
Men när tiden hade nått den tiden jag igentligen skulle sluta så var det lungt ute. Ingen snö fall och rent tyst. Hmm tänker man då varför åkte jag hem. Men igentligen hur fasen skulle kagge komma ut med bilen när de inte hade skottat här.
Plogg bilen kom nu innan vid tolv tiden och ploggade upp här i gatan. Perfekt för att det var precis när jag skulle ge mig ut med hundarna. En meters vall som jag fick ta mig över innan jag kom ut på gatan.
När jag sedan hade gått en bit och kommer till skogen så tittade jag bara. Den vallen var högre än mig. Så jag släppte alla tre pojkarna och sa till dem så varsigoda ta er över detta själva.
Men de tyckte det bara var skoj och klättrade och hade sig.
Sedan grimm han är som en plogg bil han plogade upp snön och acke som inte alls tycker om snö sprang bakom han och sigge helta tiden. Så sött.

Nej nu gott folk vill ja ha vår sol och grönt. Inte mer snö. Jag vill kunna göra saker ute nu och göra i ordning. tack vare att det har kommit mer snö så är vi tvugna att låta saaben stå ett taga till då det är omöjligt att få ut den.

ska till jobbet idag och kommer ta med mig mina termobyxer. Kan ju hända vad som hälst. Så det är lika bra att bulta på sig ordentligt.
Ush jäkla skit snöööööööööööö....

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning, sedan får jag slå en signal till eddie och fråga när han kommer och hämtar mig.

Ha det NiCe

Jag vill göra så mycket

Det är så mycket som jag vill göra. Börjar få lite panik över att jag snart inte i heller ha rnågot jobb och jag var inne på en sak helt 100 innan men efter att ha varit på möte så tappade jag lusten på det.
Tycker att det är för jävligt att när man tar studielån så räcker det ju inte till något. Förstår att folk kunde leva på det innan men hallå nu går det inte. Den summan man får ut ska man kombinera med att jobba. Jo vist det gick innan men det går inte nu, det finns ju inga jobb. Hur vil lde då att man ska kombinera det med att jobba.
Oki jag är en arbetsnarkoman precis som min sambo. Jag kan jobba 24 timmar om dygnet om jag kunde det.
Nej jag blir bara så trött. Och jag har haft på mig nu i helgen att sitta att tänka och fundera på vad jag vill göra men jag har inte kommit på något.
Dock har jag spenderat tid i min bok som jag håller på att läsa.


Denna boken är otroligt bra och när jag väl har satt mig ner med den så kan jag knappt slå igen den och göra något annat. Jag gillar böker som handlar om sanna historier. Om det finns någon mer som gör det så är detta verkligen en bok som jag rekomenderar. Och när jag letade efter boken bild så hittade jag även fler böker som handlar om sanna historier.
Starkare än hatet
När ingen annan ser
Äcklig
Såld
Flickan som inte fick finnas
Snälla pappa, nej
Så när jag har läst klar boken skadad ska jag beställa någon av dem.

Lust att göra om här hemma ja det är jag verkligen. Skulle bara vilja åka och handla en stor burk måla färg och måla som en galning. 
Snackade med johanna härom dagen också, och vi är helt olika på en front och det är när vi sortera. Hon kastar det hon inte behöver, där jag därimot är så att ja det kan ju vra bra att ha och det ser man i garaget. ^^.. Och inte bättre blir det när kagge är nästan lika dan, dock när han väll har bestämt sig så kastar han det han inte vill ha. 
Så mitt projekt denna veckan är att sortera ut och kasta det jag inte har använt på ett taga. Nu vill jag fanta mig ha ordning.. Dock är mycket mormors saker och det kommer göra ont att kasta det men vad ska jag med allt när jag inte äns kan ha allt här inne. Det som igentligen betyder mäst och som är fint det har jag redan inne. 
Nej nu är det skärpning casandra.... 

Varför jag är gnällig idag är väll för att jag vaknar av att någon slår med något där ute och när jag tittar ut så är det grannen som håller påatt skrapa av gatan och ryster av skrapan. Sedan står två av grannarna på vår upp fart och pekar in mot vårt. 
Den gubben börjar gå mig riktigt på nerverna. Gahhhh..
Sedan denna jävla snö är jag så jävla trött på att det står mig upp i halsen. Jag vill inte se mer vitt nu utan nu vill jag se grönt. Grönt grönt grönt och åter grönt. Inte mer vitt, och när jag tittar ut genom fönstret nu så ser jag fanta mig att det snöar igen. 

Nej jag får väll allt ta och plocka undan lite nu inann jag ska sticka och jobba. Får inte lov att köra bil så länge jag tar min host medecin så idag kör eddie mig till jobbet. Skönt det igentligen ^^..

Nu har jag snart två av hundarna klar ritade. Sigge och acke så det är bara lille grimm kvar, men jag är inte klar riktigt med värken acke eller Sigge. DÄr är lite till att göra på dem, men så fort de är klara ska jag börja på grimm och sedan ska alla tre upp på väggen. 

 
Acke och Sigge

Ha en trevlig dag idag, för det ska jag ha


RSS 2.0