Det var riktigt häftigt


http://maps.google.com/

Detta är ärtt fräkt har spedarat denna halv timme med att titta runt i sjöbo via detta pogram på googel. Riktigt skoj, dock nådde värken hem eller till mitt jobb men vad gör det, det var ändå häftigt.
Detta är iallfall en av vägarna som går till mig.

Annars har denna dagen varit lugn precis som alla andra dagar, efter att jag hade skuttat upp ur sängen så diskade jag undan sedan skuttade jag upp och väkte kagge som sov. Där efter begav vi oss bort till mina föräldar för en kopp kaffe och snacka lite skit. Där efter hem igen och så drog jag över med damsugaren. Såg att jag måste svabba över golvet i morgon, nu börjar skiten äntligen där ute att töa så nu drar hundarna in.

Sigge har blivit kass i magen, ingen aning varför. Hmm Igår var han hur bra som hälst i magen. Men de två andra pella jönserna är hur fina i magarna som hälst.
Tänkte i helgen åka till stan och handla lite ben till hundarna eller får jag vänta tills löning. Får se när helgen kommer. Men de behöver ett nytt gäng ben och jag har hittat ett ställa som säljer skit bra ben för en bra summa. Hårda torkade gris huds ben som är väll en 5 dm långa och tar tid för dem att tugga på för ändast 20 kr. Köpper man en 10 sådana så har de och det tar som sagt tid.

Det är verkligen segt att jobba förmiddag man får verkligen inget gjort här hemma på förmiddagen. Tiden bara galoperar iväg och sedan är det dags att jobba.

Har mycket i helgen att göra. Men det är bara skojiga saker.

Snackade med Johanna igår också och vi planerar att åka på läger i sommar, vad det blir har vi inte bestämt än. Men komma ut är skoj. Får besöka lite kamrater också då när man ändå är ute på vift. Får se om jag har med mig alla tre hundarna eller bara två eller bara en. har inte bestämt mig. Men det hade varit jätte nyttigt för gimm och mig att spändera lite tid ensamma utan de andra två.

Nej nu har klockan sprungit iväg så nu måste jag bege mig och göra mig i ordning.
Ha det NiCe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0