Ute i sista minuten

ja det är som vanligt då :).. Det är verkligen kagge och jag bra när det gäller att vi ska iväg. :)
Har i allfall plockat fram kläderna som vi ska ha med oss. Så får ta resten i kväll när jag har slutat jobbet. Mamma kommer även hit så ska jag visa henne hur utfodringen till djuren går till...
Vill ju inte att det ska hända så för henne som det hände igår förr oss. Men kan inte låta bli att skratta...
Jag hör kagge på ovanvåningen.. A NEJ.. Jag bara vad är det.. Dags för chinchilla jakt säger han, så vi kröp runder i över en kvart uppe i sovrummet innan vi fick tag på belamir som hade skuttat ut ur buren när kagge skulle ge dem mat.

Annars idag har det varit lungt, vaknade tidigt först men bestämmde mig att jag skulle sova lite till, lite svårt att somna om. Men så gjorde jag det och vaknade den tiden jag hade satt klockan på.. Nej ush vad trött jag var då. Orkade knapp hålla ögonen öppna. :) Sedan tog jag en skön morgon dush och sedan blev det en promenad med hundarna. Grannarna har skaffat en valp i andra gatan. Så sigge och grimm fick busa lite med han.. Super skoj tyckt de det var. Medans acke bra tittade på valpen.. Han tycker att de kan sitta ner och se söta ut... Inte hoppa och leka med han hela tiden..

Nej nu ska jag sticka och handla 5 kg foder till gnagarna och en säck foder till hundarna.. Sedan blir det att jobba, men måste först ner till älsklingen jobb och hämta en sak..

ha en trevlig dag idag

Underbar morgon

Idag har det varit en sådan underbar morgon, en riktig sommar morgon. Dock vaknade jag alldeles för tidigt än vad jag hade planerat. Men så är det när man somnar på soffan. Fan får skärpa mig och sluta somna på soffan, jag skäller när kagge drar några snarkningar framför en film på soffan, men jag hinner knappt säga till han så somnar jag själv :) Mmm tokig är man.

Det blev en härlig morgon promenad med hundarna i solen, dock en aning varmt och jag började känna att jag började bli svitt.
Efter det diskade jag undan och drog över med damsugaren. Sedan har jag suttit här vid datorn och tittat runder. Sitter och letar efter kilos säckar med gnagare foder. Men det är dock inte lätt. Har handlat ett par kilo nu när jag handlar till dem men tror att jag kännar bättre på det att köpa ett säck med foder i stället till dem.

Har redan tittat ut utställning till lilla London, funderar att ta med Baffy också och ställa i sälkapps gruppen. Men det återstår att se hur hennes päls är. Blir att borsta henne och klippa henne nu i morgon eller på onsdag. Så slipper mammsen ha med det att göra. Måste också anmäla acke till utställningen i sep och jag hoppas innerligt att papperna kommer innan onsdag till grimms allmänlydnads kurs, annars är det kris ik med den börjar nästa vecka. Men det löser sig annars.
Jag höll även på att damsuga upp Londons stamtavla idag. Men lyckades rädda den :) Fråga mig inte hur det hela gick till :)


Har mycket att fixa med hemsidan också, en del som ska uppdateras samt att bloggen ska läggas ut. Får väll bli nu i veckan eller i nästa.
Bilen går som en klocka till och med kagge älskar den mer än den andre :) Mmm min bil hi hi hi.. helt underbar att köra med, dock var den allt lite läskig att köra i förraveckan då det var första gången och jag hade verkligen noll koll på var alla knapparna var till, men det var bara att gissa. Tur att ingen såg mig för att jag började köra och sedan blev sikten mindre och mindra då ruterna immade igen, såg absolut inget. Dock var jag lite sent ute också till jobbet, men det var bara att stanna vid sidan på med värmen och sitta där tills jag såg, tog inte lång tid men lite stressig blev jag. den fick allt pröva på att köras V70 00 körning igen byn he he.. Det är min speciela körning när man är ute i sista minuten :) och ska hämta upp ninni i byn he he...
Det är bara en sterio som fattas :) lite dö fött att köra och inte ha någon musik, älskar att spela musik och specielt på morgonen förr då vaknar man till..

jag måste fixa bloggen, vart annat inlägg blir med stora bokstäver och varannat med smått. Fattar inte varför det blir så, ändrade bara storleken, men tror inte att det finns någon kod så att man ändrar så att vart annat blir stort och vart annat litet.. Eller det kanske gör det?

Nej nu ska jag ringa mina föräldrar och se om de är vakna, de kom hem inatt så jag vet ej när de kommer att vakna.
Sedan blir det att driva och jobba.

Ha en trevlig dag idag..


Ligger och myser.

Baffy ser allmänt sur ut

Sitter och lukat på sitt galler

Så här bor våra flickor för tillfället. Tills kanin boxarna är klara.



 


En ny liten vän i huset

Idag har det nästan varit fult upp sedan vi vaknade. Morgon började med att kagge gick upp en halv timme tidigare än mig. Där efter städade vi till kaninerna och tvättade busan gammla bur.
Efter det drog jag över med damsugaren och sedan begav vi oss mot ystad.
Där blev vi väl bemöta av cecilia och anna. Och nästan direkt fick jag lilla London i famnen och sedan var det kört. Välden underbaraste lille skutta.
Vi tittade även på de andra kaninerna som de hade och de hade en kull med blandning mellan dvärg vädur och Löwen. Gud så söta de små liven var, fick även se ett av mina favurit färger inom marsvin Himalaya. De är de ända som har rasen här nere och den färgen är bara så härlig. Viste absolut inte att det var så specielt inom den rasen för att få fram den färgen.
Fick även träffa ett av deras Skinny marsvin. Fan vad söta de är alltså och att klappa dem var inte alls som jag hade förväntat mig, varma och mjuka var de.
Efter att vi hade titta på alla djuren och pratat hund då vi hade med våra dårar så begav vi oss hemåt med våran lilla London.
Resan gick bra hem, har aldrig varit med om ett lugnare kanin. Satt helt stilla och bara ville bli klappad. tittade lite runder sedan la hon sig ner igen. Värkligen tvättr i mot Limnhams baffy som när jag hämtade var mer ett vild djur än en kanin, skuttade runder rivde i transportburen ja hon var en galning :)Väl hemma fick hon skutta in i sin nya bur och där satte hon sig i ett hörn och tittade på de två andra sur mular som började nyfiket titta på vad det var som kom.

Där efter packade vi in mammas kanin i transportburen som nu har bott hos oss i en vecka och körde hem med henne. Sedan bar det av till malmö. Där hämtade vi upp johanna cristoffer och virus och sedan begav vi oss till Biltema, Arken zoo och Bauhaus. Efter det blev det en kopp kaffe hemma hos johanna och sedan begav vi oss hem mot sjöbo.
Körde inom och handlade en blomma samt frukost till mina föräldrar nu när de kommer hem. Där efter körde vi upp till mormors grav. Tände ett ljus för henne och satte bucketen med blommer. Heregud ett helt år har redan gått... Inte bara att hon har gått bårt för ett år sedan det var även hennes föddelsedag som hon gick bort på :(.. Saknar henne så fruktansvärt mycket. Tårarna var verkligen svåra att hålla inne. Men från hennes grav är där verkligen vacker ut sikt och kagge och jag stod och tittade ut över den...

Efter det blev det hem och nu har jag för en stund sedan kommit ut från dushen. Hade lilla London ute i famnen och hon är nog den ända kanin som har suttit så stilla och bara har viljat bli klappad. När jag sedan skulle sätta in henne i buren vägrade hon att hoppa in.. Hon är verkligen för gooo...

Så nu tänkte jag att jag skulle klippa min kära sambo som har nästan blivit långhårig, sedan blir det att äta midda och sedan sängen då det är dags att jobba i morgon. 

Ha en trevlig kväll 


Till höger har vi stormviskarens London, och hennes syster till vänster stormviskarens Fair island
 

Packat äpple

Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit i kivik sedan klockan nio i morse och packat äpple. Fasen vad skoj det är att packa.
Vi brukar alltid skoja och idag var kagge vårt stora objekt. Han tog lapparna som klistrar på låderna med namn på äpplena och klistrade på mig. Det hela slutatade med att vi skulle ha ett personal möte om kagge skulle få stanna kvar. Ord förande i det hela skulle grimm vara... Och då sa vi ja då lär ju han bli kvar, Kagge är ju grimms favorit. :) he he ja vi är lite knasiga ibland.
Efter att vi var klara med packningen blev det fika och efter det drog vi till Simrishamn till kagges syster för att lämna bilderna från när vi var på folkrace. Det var bara en kort stund vi var där sedan begav vi oss hemåt.
Och shockade på vägen hem blev vi, när vi kom till rundelen i tomelilla så kommer där en bil med hela bagage luckan öppen. Och idioten som sitter i märker inte i heller att luckan är öppen. Bak i bagageluckan stod där en frysväska och låg en filt, vi bara väntade på att sakerna skulle ramla ut.  Tur nog så ramlade de inte sakerna ut innan kärringen i bilen upptäckte att luckan vara öppen och hon hade kört så sedan vi mötte henne mer än 3 km.
Silken jäkla idiot och vilken fara hon hade gjort i trafiken, jag sa till kagge att han skulle tuta på henne när vi skulle köra om men det gjorde han inte. Hade jag varit själv i bilen lovar jag att jag hade gjort det.
När vi sedan kom till sjöbo så handlade vi lite och nu är vi hemma och nu sitter jag här.
Ska strax göra kagge sälkap vid tv då han tittar på rambo den sista filmen.

I morgon har vi mycket på planeringen blir ystad (hemligt) mer om det kommer det i morgon :)..
Sedan ska jag handla blommer till min mormors grav och köpa ljus. 1 år sedan min älskade mormor gick bort :( Saknar henne så fruktansvärt mycket. Det fattas en sådan stor del i mitt liv och under ehla detta år har det fattas något... Kommer alltid att sakna henne och det kommer alltid att vara ett stort hål. Skulle kunna göra vad som helst bara för att få henne tillbaka. Tyvärr fick man ej sörja då mammas syster och hennes man stälde till med världens liv. Igentligen inte förvånad men va fan på en människas bortgångs dag. HALLÅÅÅ alltså.. Kommer alldrig att förlåta det så länge jag lever. Oförlåtligt. Man fick knappt sörja... Ushhh jag blir så fruktansvärt arg när jag tänker på det. så nu kan jag ej skriva mer om det.
Men i morgon ska jag i allafall fixa med det. Sedan vet jag ej om jag har fler planer för i morgon. Kanske blir malmö, vi skulle behöva åka in till bil tema, men får se om det hinns med.

Ja grimm är bara för härlig nu när vi kom hem, han har varit i bilen nästan hela dagen (Super tråkigt) jag vet.. Så klart har de kommit ut och sprungit och gjort sina behov. Men i allfall nu när han kom hem så sprang han allt vad han kunde in lyft locket till sin leklåda och körde ner huvudet tog upp en pipleksak och sprang ut och började leka med den. Vad då ha varit fruktansvärt utråkad och understimulerad he he he..
Acke den fisen han är bara så brot skämd när han är hos kagges föräldrar. Idag åt han katt mat ett x antal gånger som han lyckade blinka till sig. Sedan satt han till och med på stolen vi köksbordet och tittade när vi åt.. Vadå bortskämd.. :) hehe Oki ja han brukar sitta med vid bordet här hemma när jag äter hehe..

Nej nu ska jag gå och titta på filmen.
Ha en trevlig lördags kväll för det ska jag ha. Blir hemma gjord pizza lite senare.


Äntligen Fredag

Ja då har äntligen fredagen kommit, veckan gick ändå riktigt snabbt. Skulle igentligen ha jobbat över i morgon, men efter som jag hade bestämmt med kagge och hans föräldrar att jag skulle packa äpple så tackade jag nej till att jobba över i morgon.
Så i tidigt på morgon ska vi dra till kivik och packa äpple. Jag tycker verkligen det är så mysigt :) stå där och plocka och lägga i äpplena i lådan.. MMMMM bara så mysigt he he och skoj för den delen också :)

Annars idag när jag hade slutat så fixade kagge med min bil medans jag städade över och tog en dush efter det fixade vi med hundburarna i bilen och sedan betälde vi mat. Vi firade kagges föddelsedag lite senare ik med vi jobbade båda två i veckan. 
Så det blev china mat smaskigt ska jag be och få tala om. 
Så till maten blev det film och nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan hänga upp tvätten och sedan plcoka fram godiskålen och titta på ännu en film. 

Imorgon annars vet jag ej vad som händer efter att vi har packat äpple. Jo simrishamn och sedan förmodligen hem. 
Söndagen har jag ej några planer än förr, men det återstår att se vad som dyker upp. 

Nu har jag även nästan precis jätt hundarna mat, de bara går runt och små rapar hela tiden :) Så söta de är mina små grisar he he....

Nej nu ska jag allt hänga upp tvätten för nu hör jag att kaggen o tvätten har kommit. 

Ha en fortsatt trevlig kväll. 
 

Då var det ny blogg igen

Jag som sagt var jag ej nöjd över den andre bloggen. Så nu har jag suttit och gjort en ny. Denna blev jag faktist nöjd med och det var inga motgångar när jag gjorde den i heller.
Den andre bloggen raderade jag, då jag absolut inte alls var nöjd med den.
Denna bloggen kommer jag att lägga upp på hemsidan sen, men när det blir det vej jag ej.

Annars idag har det varit lungt. Tog en härlig promenad med hundarna, dock alldeles för varmt var det. Så det blev allt en kort promenad. Sedan drog jag över med damsugaren och hoppade i dushen.

Nu tänkte jag göra i ordning två bullar till mig. Älsklingen hade varit och handlat innan och en massa gott pålägg har han också handlat, Mumms... Så klart blir det vänner också :) tredje avsnittet idag, tar det lungt så har jag mer att se :)..

Nej nu får jag allt gå och göra något vettigt. Det skulle vara jätte skoj om ni ville kommentera.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0