Denna datorn är skum

Ja denna datorn är inte bara skum den är riktigt dum också. Ibland fungerar den hur bra som hälst, sedan ibland tar den hur lång tid som hälst innan den kommer in och har laddat klart.
Och jag som tycker om att dricka mit kaffe framför datorn har nu suttit här i 40 minuter innan den kom in.
Men jag han både läsa tidningen och hitta på en massa annat. ^^...

Ja då är det en ny jobb vecka. Det som är bra är att man är utvilad denna veckan gämtfört när man jobbar morgon. ^^ då brukar jag vara trött.

Sigge har gjort något med sin tass igen, vet ej vad men nu var det så på den stora dynan också.
Tror anledningen är att han inte lyfter på benen när han går precis som acke. Och när vi gick lång promenaden i lördags tror jag att det hände. Så vi tvättade och la om det igår och idag värkan han var bra igen och går bra på tassen.
Detta låter sjukt men jag blir nästan orolig om han är frisk för länge. ^^

Nej nu ska jag fixa med sista innan jag sticker och jobbar. Här kommer tränings videon från i helgen.

Ha det nice idag

 

Träning med hundarna 09-11-28 from Casandra Söderberg on Vimeo.


Det har varit hund hela helgen

Denna helgen har varit kanon, och kunde önska att alla helger var så hära. I fredags efter att jag hade slutat jobbet så åkte vi in till malmö djursjukhus för att vaccinera hundarna. Det gick jätte bra och veterinären gillade skarp sigge och tyckte att han hade ett snällt ansikte. Och som acke alltid gör så gjorde han samma igen, kissade där inne på en stolpe inne i shopen. Aja baja he he he..
Efter det begav vi oss hem till Marinna för att hämta Index som vi hade kommit överens underdagen att vi skulle passa. Hur länge vi skulle passa henne bestämde vi inte.
Så efter att vi hade hämtat upp henne åkte vi och handlade och sedan begav vi oss hem. Kagge började med maten och jag hoppade in i dushen. Och precis som jag hade sagt till Marinna så försvann både Grimm och Index upp på ovanvåningen och busade. Det ända man hörde var bank, bank bomm.. he he..
Kvällen gick kanon och index var en aning blygg och nervös men både jag och kagge tyckte att hon skötte det kanon bra. Tänk på att det var hennes första gång hemifrån ^^...
När vi skulle lägga oss blev det full fart på alla barnen då var det dags att busa tyckte de och skuttade runder på oss och i sängen.. (galningar) ^^

På lördagen väkte index oss med att skälla och tyckte att vi hade sovit klart. Hon ville ut och kissa. Så hela familjen skuttade ner för trappan och så fick de skutta ut och kissa.
När jag hade gjort mig i ordning drog vi bort på en kopp kaffe hos mina föräldrar innan vi åkte upp till oran och gick närmare en mils runda med alla hundarna. Vädret var kanon och det var bara så mysigt.
Dock slog kagge en volt då han hade sigge och grimm i kopplet och de drar som vanligt.

Efter det körde vi hem igen, kagge hjälpte grannen medans jag gick in med hundarna. Tog sedan ett tränings pass med alla 4 samt hade jag tränat lite med mammas hund innan underdagen när vi var där.
Så videon gjorde jag klar innan ikväll så den får komma upp i morgon här på bloggen.
Det blev pizza sedan på kvällen då klockan hade sprungit iväg innan kagge kom hem till en bra film. Dock somnade vi alla på soffan och halv sex på morgonen vaknar jag till, då ligger grimm rakt över kagge, Index ligger i benväcken på mig och mellan huvuden på kagge och mig ligger acke. Ja det måste har varit en syn, så alla hundarna fick ut innan vi gick upp och la oss och fort satte att sova.

Sedan idag då gick vi upp tidigt alla sammans, jag började med att plocka undan tvätten. Kagge plockade fram ljustakarna och sedan städade jag över lite lätt innan eddie kom hit här för att hjälpa kagge med tv kanaler. Så nu äntligen har jag TV hi hi vi är äredan fyrkantiga.
Vid halv 1 kom marinna som äger Index hit på en kopp kaffe innan vi begav oss upp till grustaget med hundarna. Meningen var att vi skulle dra med dem där också. Men så trötta som de blev så hade de aldrig orkat det. Tror att de sprand där upp och ner i grusen i näramre en timme. De allesammans lekte så fint förutom Grimm som trodde att han ägde alla vatten pölar och sjö.
Efter det åkte index hem, och vi han inte komma hem från vi båda sa.. Oj vad tummt här är utan henne. Så efter att vi hade badat acke och grimm så tittade vi på tv lite innan vi stack och handlade lite mat. så för en stund sedan åt vi och nu slappar vi.
Både Grimm och Index är helt slut och jag skickade ett kort på grim mtill henne där han ligger ner bäddad och det samma fick jag ifrån marinna med index ner bäddad.. De är verkligen hlt underbart töna de hundarna.

Nej nu ska jag titta på tv och äta lite glass innan det är dags att sova.


Hemma ifrån Ystad

Då var man hem kommen för lite mer än en timme sedan från Ystad.
Ninni och jag bestämde i början av veckan att vi skulle dra till ystad och handla lite jul saker idag.
Så efter att vi hade slutat jobbet, så körde vi bort om och hämtade upp Rebecka och sedan snabbt hem om mig för att bytta jacka mm.
Där efter bar det av till Ystad. Först sprang vi inom ÖB. Själv fick jag handlat julklappar till mina syskon samt till på jobbet. Lite schampo och kryddor.
Där efter skuttade vi in på Rusta. Jag har länge funderat på att köpa mig en matta till vardags rummet, men hade redan beslutit mig igår för att jag inte skulle handla någon. Men jag kom in på rusta så hittade jag en perfekt matta. Dock är den lika dan som den andre i vardags rummet, men den är Svart. Och priset var kanon så det blev en matta i allfall. På tanke på den som vi har haft nu så har den gjort vad den ska så nu åker den ut. Om jag inte hade haft hundarna som ska ut så hade jag nog aldrig skaffat mig någon matta. Men jag måste det för att rädda packet golvet.

Där efter blev det inom Rebeckas jobb innan vi drog till gå gatan för att ta en fika. Det blev för min del en cappoticcino och en bagel som smakade gott i magen, ninni och rebecka tog samma sak fast varmchokelad och kaffe.
Sedan fanns det så klart lusse katter som direkt föll ninni och mig i smak så det blev varsin sådan också. Årets första och den smakade kanon.

Så här hemma har jag inte fått något gjort, Älsklingen tog hundarna på lång promenad innan jag stack så det känns skönt att de har blivit ordentligt rastade innan jag åkte. Men dock är ju inte grimm ett dugg trött och promenerar runder här, allt för att hitta på något medans sigge och acke nöjer sig med att ligga och slappa.

Ja sedan igår blev jag lite ledsen och fick verkligen inte det gjort som jag villa ha gjort. Vet ej om jag skrev det innan men min kära älskling hade varit så duktigt och fylt tvätt ställningen med så mycket tvätt så att benen hade vikit sig. Så det slutade med att jag satte upp skiten för att slippa se det med två stolar som hjälp för att hålla det uppe i luften.

Fy fan vilket skit väder det är ocskå regn regn och regn hela tiden, det var lite läskigt att köra i det vädret då man blev blandad av alla bilar tyckte jag.
Och nu innan kom det en sådan blixt så jag trodde själv att jag började se konstigt och sedan en sådan knall så att jag trodde något hade exploderad. Men det behövdes kanske, nu regnar det lagom i allfall...

I morgon blir det stan för att vaccinera sigge och Acke. Kanon när man får remängde rabbat. Efter det vet jag inte vad vi har för planer men det blir hem igen om vi inte kör och tittat på vad vi ska köpa i julklappar.

Nej nu har klockan sprungit iväg och jag ska gå och lägga mig. Var så trött idag så jag viste inte vart jag hade rumpan i mellan åt. Tur att man inte är ensammen om det, för alla värkade vara lika trötta och ett flertal höll på att försova sig. Men i morgon är det i allfall fredag underbart, kvällen ska spenderad framför tv med älsklingen och hundarna i allfall med en god midda och en massa myss, längtar så..

Ha en trevlig kväll ^^


Äntligen hemma

Nu är äntligen min älskling hemma igen. Jo det är ju så att kagge har varit bort rest nu i fyra dagar och jag måste säga att jag har haft det så jävla tråkigt, jag säger bara att det är tur att jag har mina älskade hundar, annars hade jag fanta mig krypit ner i resväskan och följt med.

Jag slutade tidigare igår och efter det bar det hemmåt och hämta hundarna innan vi begav oss in till malmö för at hämta han. Så klart hamnar jag bakom någon sås kopp som ligger och fiser i 50 km på en 100 km väg. Trodde att jag skulle bli knäpp. Men när det blev två filigt stack jag snabbare än llixten för bi dem.
Hundarna vart över lykliga att träffa husse igen specielt grimm som flög som en galning på han så fort vi hade anlänt hem.
Han hade också köpt med sig en pressent där ifrån. Jag har länge velat skaffa mig en morgon rock men har liksom inte haft tid eller ork att angaskera mig att åka och handla det.
Och då kommer han hem med världens underbaraste morgon rock. Så jävla mjuk och gossig, skulle lätt kunna gå runt i den hela tiden.

Senare på kvällen lagade jag midda och det blev skit äckligt tyvärr, smakade bara majonäs, men älsklingen värkade tycka om det han åt två portioner medans jag själv satt och pillade i min egna äckliga gjorda mat.
Det blev en film innan vi gick bort och tog en kopp kaffe hos mina föräldrar innan vi gick hem igen och tittade på vänner och åt glass. Klockan var nog lite över nio innan vi gick och la oss.

Och där med har jag varit trött hela dagen. Gäspat och ögonen har känts så tunga och det blir ju inte bättre av att man skulle tvätta idag, och kagge hade fylt tvätt ställningen med så mycket tvätt så att benen hade vikigt sig efter att jag hade kommit hem ifrån byn. Så jag blev bara så trött på det så jag vek ihoppa allt bar upp det på ovanvåningen, hämtade mig två stolar och pallade upp ställningen på det sedan. Nu slipper jag se det. Nu kom jag även på att varför har jag aldrig satt tvätten där innan så slipper man se det i vardagsrummet.

Där efter städade jag över lite innan det blev dushen ,så nu har jag betalt lite räkningar och tittat på vänner.
I morgon efter jobbet ska ninni och jag dra till ystad och shopa. Tänkte handla jul klapp till syskonen.
Annars blir det nog en helt lugn dag i morgon också.
Men ska i allfall gå och lägga mig tidigt idag så jag kan vara llite piggare.

Ha en trevlig kväll

Ny dushad


Ja då kommer man nästan precis ifrån dushen. Riktigt skönt att ta en dush efter att man har varit ute i detta skit väder.
Det har gått ett par dagar sedan jag bloggade sist. Men har inte haft någon lust alls och för det andra har jag inte haft något att skriva om.
I fredags var det lungt och lördagen också. Kvällen i lördags slutade med att jag ått chokelad pudding hemma hos mina föräldrar och tittade på film ifrån mina syskon var små.
Vi alla skrattade så att vi hade ont i margarna.
Sedan i igår då söndags var en lugn dag, mamma och jag tog en promenad med hundarna.
Sigge och pappy är riktigt söta tillsammans. Hade sigge lös påpromenaden och helt plötsligt hittade han en pinne. Full fart sprang han mot pappy och precis innan stannade han till och bjöd in till lek.
Så busig pappy blev, precis som terrierna bruka få terrier som man kallar det fick han. Flög och for i kopplet medrumpan under kroppen. Han såg verkligen så rolig ut.
Sedan är han ju tuff när han är ute tillsammans med mina hundar. Skälde på hästar och allt. ^^
Annars så var det bara lungt, slappade framför tv tillsammans med hundarna, och tittade på vänner. Tills sist var jag så trött så jag knappt såg vem av skådisarna det var på tv. Då kände jag att det var dags att krypa ner i sängen.

Annars idag har jag jobbat hela dagen. har haft riktigt trevligt och som vanligt skrattat så det värke i mina kinder. ^^
När jag kom hem blev det ju som sagt en lång promenad med hundarna i skit vädret och otroligt nog tyckte de också att det var riktigt skit väder. Efter det städade jag till kaninerna som verkligen är ett helt tids jobb :).. Tar sådan tid, ja om man gör på det viset som jag gjorde. Och inte lätt med tre kaniner som man måste ha särade och en över social kanin som ska med en över allt. Till slut satte jag henne i sängen så att hon kunde sitta och titta på mig. Borstning på alla tre och klo klippning blev det också.


Nej nu har jag nog inte mer att skriva. För nu ska jag ta mig en pan pizza och två mackor och krypa ner framför tv och titta på vänner. ^^
Vänner beroende hehe


Det suger

Mmm det gör det verkligen. Oki mitt i veckan men inte en helg, helgen är ju helig. Så jag hoppas på att helgen bara springer iväg.

Har varit upp sedan klockan sex i morse efter att jag kom hem igen från malmö så la jag mig i sängen en timme men vet ej hur mycket jag sov inte mycket i allfall. Så när klockan var 11 var jag tvungen att dra mig upp ur sängen skutta in i dushen. Sedan blev det en promenad med hundarna.
Först träffade jag nobert och krestina, så pojkarna fick hälsa på filuren som precis kom från en lång promenad hos index.

Efter det gick vi på igen och hem, Då träffade jag marie-lousie och så snackade vi lite och så träffade jag lille ballen ^^.. Balie.. Så söt som socker. Sigge och hon var riktigt söta tillsammans.
Så nu har jag suttit en stund här vid datorn innan jag plocka lite här hemma innan jag ska sticka och jobba.

Blir johanna i morgon och hoppas på att det blir fin väder. Så vi kan träna lite hund eller annat.

Aja nu ska jag sticka. Kanske skriver ikväll


Halft bort blåst

Det var inte klokt vad det blåste igår kväll. Det var nästan läskigt att höra på radion hur det blåste och vad som hade hänt ute i trafiken.
Men så länge jag lyssnade på radion så sa de inget om väg 11..
Men när jag skulle köra hem fick jag köra rätt lungt och valde en liten om väg. Det la massa med grenar över vägen över allt.

Idag på promenaden fanns det inte ett ända höst blav på träden allt var som bort blåst. Nu är det snart vinter. Men hösten tycker jag att den har sin scharm med alla färgerna ute i naturen.
Men nu är det borta och ändast en massa pinnar som sticker ut över allt.

Ska sticka lite tidigare till jobbet idag för måste inom och handla och skulle igentligen boka om tvätt tiden som jag har i morgon. Jag har ju ingen lust att åka upp och tvätta när jag slutar.

Vilka lat hundar jag har alltså, när de har fått sin frukost efter promenaden slänger sig alla rak långa över allt, ja utan grimm han springer upp för trappan och slänger i sängen.
Grimm är även rolig när jag jobbar morgon, han vet att han ska ut och kissa, så efter att jag har tvättat mig i ordning och kommer ut från toan så kommer han ner springande för trappan. Sätter sig och väntar på att jag ska öppna så att han kan springa ut och kissa, kommer in, sätter sig ner och väntar tills jag eller kagge har torkat tassarna. Sedan går han raka vägen upp och skutt rakt upp i sängen och slänger sig. Lat hund ^^
Sedan har vi Acke han går inte ut och kissar så länge jag är och jobbar, men när jag kommer hem så springer han direkt ut och kissar. Ja en lat hund till..

Nej nu ska jag strax köra. Ha en nice dag



Blåser

Ja vilket skit väder det är. det är rätt okej att det regnar så länge det inte blåser. Men idag gör det både och, och fy fasen vad kallt det är i luften.

Morgon har varit ok, tog en skön dush efter att jag hade vaknat, gick och små plockade här hemma. Sedan blev det en sväng med hundarna, med både grimm och acke frös så att det blev en snabb runda.

Har suttit och funderat på en sak som jag ska börja med. Mer säger jag inte, tänkte pröva på det lite i helgen och se vad det blir av det. Sedan får man räkna ut en massa saker. Men jag kommer med mer information när jag ser hur det går ^^.. Denna saken kommer jag sätta ivärk, det med hundträning och lära in ett trix i veckan ja det har jag inte startat med då jag har lagt wheigt pulling rätt högt upp på listen med grimm och håller på med det nu. Sedan innan det har jag bara varit för trött och lat för att träna. Stygga mig mot mina hundar.

Snart dags att sticka till jobbet. Skönt när det är sånt hära väder att man är inne, sedan på sommaren gnäller man att det är för varmt att vara inne och att man vill vara ute i stället. Ja tänk människan blir aldrig nöjd.

Aja nu ska jag släppa ut hundarna innan jag sticker och jobbar.
Ha en trevlig dag.


Tisdag

Ja då är det ännu en dag gången. Går dagen var kanon var ute på lagret hela dagen ^^....
Idag har varit en lugn dag, efter att jag hade vaknat tog jag disken som var i mängder, men nu är den borta och det känns skönt.

Tittade över min hemsida innan och den ser rätt död ut, får uppdatera den lite här och där. Men i mellan åt känns det som det är till ingen nytta. ä det verkligen någon som är inne på den?
Får kanskek komma på något för att locka fler besökare.

Sitter och tittar på wheigt pulling seller till Grimm och Acke, det är verkligen svårt ^^ finns en massa färger och så kan man ha texter.
Kagge var upp med Grimm igår i grustaget och drog, det blev ett par 100 meter. Kagge berättade det att idag hade han sådan träningsvärk i låren då han fick dra ketingen ner till grustaget innan han började dra med grimm och sedan upp igen till bilen och det är en rätt skarp backe. Ja 19 kg i sand det är rätt tungtt Skulle ju skälv få ut ketingen ur bilen igår och det måste vara en syn ^^.. Pallade inte lyfta upp den så jag drog den ut ur bilen..

En timme till tills man sticker och jobbar. Sedan blir det hem och sova och vakna till en ny dag igen, Onsdag.

Ja nu vet jag inte mer vad jag ska skriva. så det får allt för idag.
Ha en trevlig dag idag.

Nu är det mondag och helgen över

Då var denna helgen bort sprungen. inte klokt när man står på jobbet och tänker ja nu är det en helg och så springer den bara iväg.
Helgen har varit kanon skön måste jag få säga. i fredags när jag slutade klockan 14,00 fick jag inte så mycket gjort, var mäst trött och gnällig.

På lördagen efter att vi hade vaknat var det bara ut med hundarna i bilen sedan bar det av till mina föräldrar på en kopp kaffe innan vi drog in till byn för att skaffa ett nyt munstycke till dammsugaren. As dyrt, men det håller så det kan ju vara värt pengarna, det andra vi hade vet jag inte hur gammal det var, så det var väll allt på tiden att det gick i sönder.
Efter det bar det ut till Revinge för att träffa marinna och hennes amstaff tik Index (Grimms tjej) för att köra wheigt pulling.
Vi började med att släppa våra små dårar som sprang och lekte som tossar, de är bara så gullig tillsammans. Där efter satte vi på dem selarna och så fick de börja dra. Index drog 9 kg och Grimm 19 kg. Man kunde inte tro att de drog så tungt. index var så gullig för hon tjuv nöp lite i grimms kedja. ^^..
Det var verkligen skoj att se grimm arbeta så och vara så konsentrerad i det han gjorde, för det är mycket sällan han är det. Alla som känner grimm ja han är en knas om man säger så.
Efter de hade dragit så fick Acke och sigge komma ut och kissa innan vi drog hem igen.
Tusen tack marinna för att vi fick låna sele och keting av er :)..
När vi kom hem blev det stor städning av köket, slängde närmere en sop säck med förpackningar med mat. Mycket ledsamt, så nu är det slut handlat med skafferis mat. Jag är lite knasig, jag tycker att det är skit skoj att handla mat men äter jag nej, alla som känner mig vet att jag bara äter en gång om dagen.
Så nu min skäl ska det bara handlas det vi äter.
Vi skulle igentligen stor städa hela huset med vi slutade efter det.

Sedan på Söndags morgon när vi hade vaknat så drog vi bort till mina föräldrar på en kopp kaffe och tittade på cecar millan. Han är bara så duktig den killen.
Efter det bar det hemmåt och storstädning på listan.
Jag började med att städa till chinchillorna medans kagge tvättade alla förnster både in och ut vändigt så nu kan man se ut igen :).. Sedan vändes det upp och ner på hela nedanvåningen, tre gånger bytade jag dammvatten. Gärk men smutsigt blir det när man har djur :)...

 Men kan säga att det luktar så gott nu här hemma. ^^

Idag efter att jag vaknade plockade jag undan tvätten och la in den, sedan skurade jag toaleten och dammsugade över och sedan blev det en promenad med hundarn och nu sitter jag här.

Sitter och funderar på om jag ska betälla en wheigt pulling sele till Acke också, men måste ringa och veterinären om det går bra ik med det han hade nu för två år sedan i ryggen. Men kan ju inte tänka mig att det kan vara farligt  för han. Men det är bättre att ta ett snacka med dem. Men i vilket fall som hälst så kommer jag ju ha en staffe till. Har kommit fram till att Amstaff och engelsk staffe är de raser jag kommer hålla på med. Vet ej men det är ju så att man brukar gå ut på nätet och titta på hundar och det slutar alltid med att man hamna bland amstaff och engelsk staffe..

Nej nu ska jag plocka undan det sista sedan ska jag sticka och jobba.
Ha en trevlig dag idag


Kolla deras gulliga gumpar

Bus, Bus för hela slanten

De två söt nosarna tillsammans..

Nu har vi börjat dra med dem

Här jobbar vi på

Index jobbar

Grimm jobbar

Jag vet inte vad jag ska skriva

ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Snart dags att krypa ner i sängen och sova, för sedan när man vaknar så är det fredag.. fredags myss mm..

Idag när jag kom hem blev det en lång promenad med hundarna idet sköna vädret. För idag har det varit helt ok väder. Vet inte hur många dagar det har regnat. Men nu idag har solen till och med varit framme och vänt. Hundarna tyckte det var skönt med promenad.

när jag kom hem blev det att damsuga över, kagge var så gullig att laga den innan han stack och jobbade.

I morgon när jag slutar så har vi planerat att jul städa hela huset. Pust och stön, ska rota mig igenom gadroben med gardiner. Kanske hittar något som jag gillar och det kanske kommer upp.. Annars måste jag i allfall kasta dem, för de ligger bara och samlar damm..

Sedan i helgen ska vi träffa marianna med index och ska vi whigt puling med grimm och index. ska bli trevlig. Ska ha kameran med mig så jag kan ta kort :) hoppas också att det blir uppe håll ^^ .. Men annars i stort drag ska vi städa hela helgen.. .


nej nu har jag nog intem ycket mer att skriva.. ska kila upp och lägga mig nu..
Ha det bra

Jag lever och är trött

Ja det var allt ett par dagar sedan jag bloggade. Blir rätt dåligt med det när jag jobbar förmiddag.
Men när jag kommer hem så donar jag med allt annat och klockan springer iväg och sedan har jag ingen ork till att blogga.

Men annars är allting lungt, lyckades ta i sönder min dammsugare idag, tejpade den men det blev snätt och jag fick gå i en konstig ställning när jag dammsugade, när jag väl skulle vrida den rätt så kunde jag dammsuga lite till innan den rammlade av.
Så kagge får fixa den i morgon, hoppas jag.
Tränade lite med hundarna igår och det märks att man har legat lite på lat sidan med träningen. De gör allt och ingenting med andra ord. ^^ De är tokiga mina gossar..

Har fått förbaskat ont i knäet sedan sigge kastade sin kropps vikt på det. På morgonen är det ok med på kvällen värker det i hela knäet. Får all ringar fabror doktorn om det..

Nej annar har jag inte mycket mer att säga än god natt till alla. För nu är redan klockan för mycket, och jag vill ha krypit ner i sängen innan klockan är nio.. Annars är jag som en vandrande sombi på jobbet.

Tjaoo


Grubbel grubbel

Ja man sitter här och grubblar över den svininfluensan som går nu.
Många som har blivit sjuka och även dött. Sedan det med att vaccinera sig mot den. Hmmm??

Alltså jag tror så här om svininfluensan. Det är nog ingen fara om man är fult frisk och får den, men där imot om man bär på någon sjukdom, så gör den så att det bryter ut. Och där med blir den farlig och man dör av det.
Sedan det att vaccinera sig i mot den. Det går så mycket prat höger till vänster. Man blir sjuk, vissa kan inte gå mm. Personligen själv tycker jag inte att det har inte tagits tillräckligt med tester på det mm, och jag står själv mellan att vaccinera mig mot den eller inte. Jag tänker iallfall till den början eller som jag är nu, vara otroligt renlig, tvätta händerna ofta, hälst inte ta andra i händerna och vara försiktig i affären när man handlar något som inte har plast och annat ront sig.
Sedan får vi se vad jag kommer fram till om jag ska ta det eller inte.

Annars idag har det varit en lugn morgon. tog gårdagens disk efter min kära sambo som hade gjort köttfärslimpa till jag kom hem med potatis och sås, men det slutetade med att vi la köttfärslimpebitarna på knäckemackorna med en go kall ishavsallad på. Mumms, men jag ska säga att det är ju inte så bra att äta sig propp mätt innan man går och lägger sig ^^.

I helgen blir det relativt lungt, inga större saker. I morgon blir det karlskrona en sväng och sedan på Söndag är det malmö valp, vad jag har hört så är den sista malmö valp här nere sedan ska det flyttas upp i sverige. Tråkigt så fall, malmö valp och malmö internationella är de två största utställningarna och hundativiteterna här nere samt sofiero. Får hålla tummarna att det bara är ett rykte.

I nästa vecka ska jag börja julstädningen, tänkte ta rum för rum, och städa det från tak till golv, bokstavligen talat vända upp och ner på allt. tänkte ta vardagsrummet och köket när jag kagge är hemma och få hjälp med att lyfta ner saker samt flytta på saker. Kanske blir moblering lite här och där.
Ingetligen så ska jag ta tag i alla låder som jag har också med en massa och sortera det, men ush det är ju ännu mer jobb och jag har nog skjutit på det i flera veckor nu. Men varje gång man tittar på dessa låder så känner man bara hur trött man blir.

Nej nu ska jag plocka i hoppa lite här, sen ska jag köra bort och hämta en skiva musik hos mina föräldrar, musiken som jag har i bilen nu är rätt ut tjatad, har man inte hört för mycket på musiken om man kan nästan hela texten i hela låten samt, kan vilka låtar som kommer efter. Jo det är allt dags att byta ut den ur spelade musiken ^^..

Ha en trevlig dag idag.


tycker denna bilden var bara så mysig ^^

Är jag bra

Nja, bättre än innan. Iallfall inte huvudvärk idag och det är jag glad förr.
Igår vaknade jag av att Acke höll på att härja på nedan våningen med att hoppa över grinden till stora rummet. Så det blev att skutta upp och jag han inte mer än ner för trappen så möttes jag av den underbara lukten hund skit.. Ushhh..
Sigge fick ju ett ben i förr går kväll när jag kom hem. Och hans mage reder inte ut det riktigt. Så det var bara att plocka upp skiten och sedan kändes det inte som att det var någon större ide att lägga sig igen.
Så jag diskade undan disken och sedan kröp jag ner framför tv med filtar och hundarna och en stor kopp te med socker och honung. Kalori bomben nr 1 :).. Men man blir i allfall bra av det..
Så slumrade till ett par gånger medans jag låg där i soffan.
Där efter kom älsklingen hem. Jag bad han att damsuga medans jag tog en dush, men det gick ju inte, damsugaren var spräng full. :( och skitigt var det här hemma.
Så efter att jag hade dushat blev det en liten promenad ute i kylan med hundarna, och där efter begav vi oss in till byn för att handla kvälls mat. Shit var de har byggt om på kvantm här i jsöbo, man hittar ju ingenting.
Men iallfall blev det inga damsugare påsar för de var slut.
Så innan vi begav oss hemåt så stannade vi till på gondolen och hämtade pizza, medans kagge gjorde det satt jag och tittade på det ner rivda statoil. De gräv maskinerna är vekrligen skit häftiga. Så stora men de tar det så nätt.

SKulle vara skit kul att kunna köra en sådan. ^^...

När vi kom hem blev det att äta och titta vidare på Rasken som jag nu har sätt klart 7 timar och 48 min. Den serien är för jäkla bra alltså. Sorlig men bra, hon som spelar idag är för jäkla bra, och det är riktigt läskigt att de från allra första början hur fräsh hon var och sedan i slutet av filmen hur ut sliten hon var redan i 40 års ålder.
Aja bla bla bla vad jag skriver mycket ointressant.

Men idag ska jag i allfall jobba. Har varit hemma nu i typ två dagar. Så det ska bli skönt att komma tillbaka igen.
Huvudvärken är som sagt över och det är helt underart. Var riktigt skumt igår för då hade jag huvudvärk i halva huvudet sedan flyttade det sig ner i nacken och sedan förrsvan det.
Ush ja jag babblar bara om krämper.
Nej nu ska jag sätta in lite papper och sedan ska jag göra mig i ordning och dra och jobba.

Ha en trevlig dag idag, för det ska jag ha..


Så här kan man se ut när man är trött hehe

Truck utbildning i helgen ^^

Ja då var denna helgen över och det är redan den 2 November. Det är inte klokt hur fort tiden bara springer iväg.
Ush vaknade med sådan huvudvärk idag. Fattar verkligen inte. Har jag sovit så pass hårt eller har jag druckit för lite. Skiten vill i allfall inte släppa. Det är lungt så länge jag tittar framåt, men så fort jag tittar nedåt så känns det som huvudet ska spricka.

Ja som ni kan läsa ovanför så har jag varit på truck utbildning i helgen. As kul verkligen.
Hur jag kom fram till att gå en sådan utbildning för det första var nog när jag fick reda på i sep att jag bara fick till slutet på november. Så sa jag rakt ut, nej min skäl jag ska fan a truck kort.
Så det första jag gjorde den dagen när jag kom hem var att kolla upp truck utbildningar. Och sedan skickade jag till dem.

Först fick jag till den 17-18 okt men fick ändra då jag skulle jobba över den helgen som inte blev.
Och anna min vän hade bokat in sig på utbildningen den 31-1 så jag bokade om mig och fick också den dagen.
Så klockan 08,00 stod anna utanför vår dörr i lördags och där efter begav vi oss till malmö till terorin.
Det var en kille från skara som var för jäkla rolig som höll i det.
Dock hade jag förväntat mig att det skulle vara några tjejer. Men när vi gick in i lokalen så var det bara anna och jag som var tjejer bland 20 killar.
Så hela den dagen gick vi igenom vad som inebar truck mm, och det var verkligen massor, trodde inte att det var så mycket.

Efter ett test och lite prat var den dagen slut och vi alla var en aning trötta. Så när jag kom hem blev det snabbt att städa undan innan jag o kagge begav oss bort till mina föräldrar för att passa barnen. Jag slockande som en stock på soffan där vid halv elva.

Sedan igår då Söndags så var det de praktiska. Vill skulle få lära oss a köra truck och det var skit skoj. jag och anna delades in i grupp, tur nog hamnade vi i samma grupp med tre killar. Till en början var det svårt men bara efter en stund gick det skit bra.
Fick fick köra motviktstruck, staplare, ankan..
Det som var bäst var nog när vi hade ficka och kurs ledaren säger, jaså så ni har kört truck innan. Jag och anna bara Nej inte äns suttit i den. Han tittade förvånat och sa Va ni kör ju riktigt bra...
Vi tittade på varande och lede som attans ^^... '
Innan vi slutade så sa han till mig och anna att säta oss i två truckar och så sa han vad vi skulle göra.
Han försökte stressa mig, men jag tittade bara på han och log, gott försök men det fungerar inte på mig! Så skrattade han.
Så den dagen tog slut vi två och då hämtade kagge upp mig och anna. När jag kom hem så slockande jag på soffan som ett svin en stund.
Där efter blev det en promenad med hundarna och då hände det en lite sak. Sigge hade spratika och kommer flygande i mot mig. Rakt in i mitt friska knä. Smack sa det 35 kilo schäfer rakt på benet. Så benet trycktes bakåt. Ja där efter blev man halta lotta, och det blev bara värre och värre underkvällen.
Men nu i morse så är det rätt så bra, kan i alfall rätta på knäet.. Men det känns lite.. Blev lite sur på sigge faktist, men han var ju bara glad och har inte koll var han är ibland.

Ja så helgen har det verkligen varit fullt upp och jag har inte sovit många timmar, inte som man brukar göra på helger att sova ut.
Kanske får ta igen det nästa helg, men det ser rätt mörkt ut då vi ska till karlskrona enna dagen, men man kan sova i bilen och den andra dagen är det malmö valp.

Ja förresten i morse tog mamma och jag en promenad med hundarna. Gissa om folk som körde förbi oss skrattade, till och med någon som vevade ner fönstret och skrattade. Där kommer jag men en schäfer, en amstaff eoch en staffe. Och bakom mig kommer mamma med sin lille chiwauwa. Hehe.. Kunde fkatist inte låta bli att skratta själv, såg hel tokigt ut, men det är skoj att se mammas hund också för han är så jäkla tuff när han går med mina hundar. Han skäller på allt och alla för att visa ha kom och mucka med mig så får ni på moppo av mina komisar hehe...

Ja nej nu ska jag lägga om tassen på sigge, skönt nog har det lägt så inte många dagar till han behöver ha strumpa.

Ha en trevlig dag för det ska jag ha om huvudvärken släpper


RSS 2.0