Är jag bra

Nja, bättre än innan. Iallfall inte huvudvärk idag och det är jag glad förr.
Igår vaknade jag av att Acke höll på att härja på nedan våningen med att hoppa över grinden till stora rummet. Så det blev att skutta upp och jag han inte mer än ner för trappen så möttes jag av den underbara lukten hund skit.. Ushhh..
Sigge fick ju ett ben i förr går kväll när jag kom hem. Och hans mage reder inte ut det riktigt. Så det var bara att plocka upp skiten och sedan kändes det inte som att det var någon större ide att lägga sig igen.
Så jag diskade undan disken och sedan kröp jag ner framför tv med filtar och hundarna och en stor kopp te med socker och honung. Kalori bomben nr 1 :).. Men man blir i allfall bra av det..
Så slumrade till ett par gånger medans jag låg där i soffan.
Där efter kom älsklingen hem. Jag bad han att damsuga medans jag tog en dush, men det gick ju inte, damsugaren var spräng full. :( och skitigt var det här hemma.
Så efter att jag hade dushat blev det en liten promenad ute i kylan med hundarna, och där efter begav vi oss in till byn för att handla kvälls mat. Shit var de har byggt om på kvantm här i jsöbo, man hittar ju ingenting.
Men iallfall blev det inga damsugare påsar för de var slut.
Så innan vi begav oss hemåt så stannade vi till på gondolen och hämtade pizza, medans kagge gjorde det satt jag och tittade på det ner rivda statoil. De gräv maskinerna är vekrligen skit häftiga. Så stora men de tar det så nätt.

SKulle vara skit kul att kunna köra en sådan. ^^...

När vi kom hem blev det att äta och titta vidare på Rasken som jag nu har sätt klart 7 timar och 48 min. Den serien är för jäkla bra alltså. Sorlig men bra, hon som spelar idag är för jäkla bra, och det är riktigt läskigt att de från allra första början hur fräsh hon var och sedan i slutet av filmen hur ut sliten hon var redan i 40 års ålder.
Aja bla bla bla vad jag skriver mycket ointressant.

Men idag ska jag i allfall jobba. Har varit hemma nu i typ två dagar. Så det ska bli skönt att komma tillbaka igen.
Huvudvärken är som sagt över och det är helt underart. Var riktigt skumt igår för då hade jag huvudvärk i halva huvudet sedan flyttade det sig ner i nacken och sedan förrsvan det.
Ush ja jag babblar bara om krämper.
Nej nu ska jag sätta in lite papper och sedan ska jag göra mig i ordning och dra och jobba.

Ha en trevlig dag idag, för det ska jag ha..


Så här kan man se ut när man är trött hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0