Du skrämde mig

Jag har gått och varit orolig nu i två dagar över sigge.
Det är så att mina hundar alla tre har blicit lite tjocka, inte över fetta, men lite för tjocka. Och för sigges del är det inte alls bra.
Så nu i Söndags så åkte vi upp till grustaget med dem som vi inte har varit på mycket länge. Dock regnade väldigt mycket, tråkigt på det sättet att alla tre hundarna blir så jäkla smuttsiga.
Och sedan i mondags tog jag en promenad med dem efter att jag hade slutet jobbet.
Så i tisdags började Sigge halta på benet som han är kass i.. Jaha tänkte jag nu är det dags. Ush tankar i massor började snurra runder i huvudet på mig.
Hela dagen idag har jag funderat fram och tillbaka och när jag kom hem så haltade han inte lika mycket som han gjorde i morse.
Så när jag tog dem på promenad så studerade jag han när han gick. När han gick på asfalten så veck han till precis som när man själv slår i tån någon stanns. Sedan stannade han för att kissa och då lyfter han på andra benet och lägger tyngden på det benet som han har ont i. Hmmm då tänkte jag varför skulle han göra det om han nu hade ont i höften. Såg även att han gick på bättre i gräs än på asfalten.
Så direkt när vi kom hem så tittade jag på tassen.
En stor lättnad gick över mig faktist. Det var inte höften utan det är så att när vi gick vår långpromenad i mondags så har han skrapat trampdynan, sedan har väll legat och slickat på det på natten.
Så en bit av tampdynan är bort skrapad. Så fram med medikamenter och tvätta rent.
Så nu är det tvättning och smörjning med salva i ett par dagar framöver för han och skydd för tassen när vi är ute och går. Ska in och handla en sko till han i morgon efter jobbet. Och sedan tänkte jag låna en barn strumpa av mamma som jag ska fylla med bommol så kan ha den här inne. Så får det både luft och det blir mjukare att gå för han.
När jag satt där på golvet så sa jag till han Fan sigge där skrämde du verkligen mig.
Min lille sigge har verkligen sådan otur.

Annars med de två andra små korvarna är det bara bra, acke har väll varit lite kass i en, två dagar med att kräka på morognen men nu är det bra igen, vet ej varför. Sedan grimm han är lika störrig som vanligt ^^..

Annars med mig är det bara bra, är öm i tummen idag, har nog gjort någon rörelse med handen som jag inte har gjort innan.
Lite tråkigt det är ute nu för tiden, det blir så mörkt snabbt.

Ja förresten hittade den länken eller rättare sagt det var kagge som hittade dena sidan. Folk är inte kloka. Lämna gärna en kommentar om denna länken hos mig, för det skulle vara intressant att se andras åsikter.
Det finns allt ifrån personer som säljer hundar till höger och vänster och andra som tror att de är både det ena och det andra.
Ne nu ska jag göra mig ett par mackor och säta mig framför vänner och titta på ett par avsnitt och sedan virka lite innan det är dags att krypa ner i sängen och sova.

Ha det kanon



Sådan dag

Ja det har inte hänt allt för mycket mer än att Acke kräcktes i morse fick jag höra av kagge när jag kom hem.
På jobbet gick det bra idag, inte så trött som jag brukar vara.
Så när jag kom så blev det ut med hundarna en liten sväng sedan hem och drog över med damsugaren.Sedan blev det en go dush och nästan rästen av kvällen har jag suttit vid datorn.

Får ju inte rätt med det virkandet, mamma skulle ju hjälpa mig idag men de åkte till nova lund så där vart ju ingen hjälp, men får stika bort i morgon när jag har slutat jobbet och få hjälp. Lite änklare då.

Nej ska sätta mig och titta på tv avsnitt vänner till innan jag ska gå och lägga mig.

Ha en trevlig


Nu är det riktigt höstigt ute, tog kortet idag när jag var ute på prmenaden

Så mysigt kan det se ut hör nere på landet när man är ute och går

Har inte så mycket att säga

Tråkigt väder, så mycket kan jag i allfall säga.
Det har regnat hela dagen idag och det medför att man är as trött. Har gäspat hela dagen idag.
När jag hade slutat jobbet idag, så blev det en lång promenad med hundarna..
det hade dynga över hela magen och långt upp på sidorna. Men skönt var det och om det är någon som har hört mig så måste de trott att jag var knäpp då jag lyssnade på P3 på någon tävling. ^^

Sedan blev det en varm och god dush innan jag satta mig här vi datorn och tittade runder.
har ju tänkt börja virka, men kan ju inte alla de olika sårters virkningsätt.
Som Tex LM & FM.. Ja nu vet jag vad det är efter att ha pratat med mamma.
Men ska bort där efter jobbet i morgon så ska hon visa mig alla de andre. Förresten står, LM för Lösmask och FM Fastmask. ^^ Förr allas intresse.

Sedan nu innan tittade jag på ett par avsnitt Vänner, men stannade när det var som bäst. Så det blir att jag får titta vidare i morgon när jag sitter med mina mackor och hundarna runt om kring mig.

Aja nu ska jag ge mina hundar mat och sedan blir det nog allt att gå och lägga sig..
Ja förresten har köpt mig en ny mobil nu, och är faktist jätte nöjd med den. Riktigt bra ljud är det i den.
Kommer en bild här under på den.

Ha en fortsatt trevlig kväll


Löning idag :)

Ja då var det löning idag. ingentligen är det bättre när lönen kommer efter den 25 än innan, nu får man vänta två dagar längre innan man får lön igen.
ja vad har skätt och hänt idag.
Var tvungen att gå upp väldigt tidigt, iallfall för min del halv nio redan då jag skulle vara hos doktorn tjugo över.
Efter jag hade varit hos doktorn blev det djuraffären. Två säckar foder till hundarna och sedan handlade jag tre stora märgknuter, på 1,5 kilo st. Skit billliga var det. Kunde inte låt bli att handla dem. Så dem ska de få ikcäll när jag kommer hem. Gissa om de kommer att älska dem. Funderar på att ge dem utomhus för fy fan för alla smuller och annat som kommer drösa av dem ^^..

Så det blev en dush när jag hade kommit hem och sedan en promenad med hundarna och nu sitter jag här.
Sitter och tittar efter en ny mobil. Men fan vad dyrt allt ska vara jag vill absolut inte gå och lägga 4000 kr på en mobil, vet själv att jag gav 1000 kr för den jag har och den har hållt i 3 år... Nu är den ju rätt kass efter att ha fått sig ett antal smällar under åren...
Aja får se i morgon.
Imorgon blir det nog allt upp tidigt, vi ska hämta ett badkar och sedan göra några ärenden i malmö. Ska in och titta på mobiler med då med.

Ne j ska sätta mig och titta vidare nu på mobiler innan jag sticker och jobbar.

ha en trevlig kväll

Mycket väl genomfört allmänlydnads prov



Då var det avslutning på kursen igår. Jätte tråkigt faktist.
Kändes inte alls bra igår när man kom upp, grimm kändes som han var över allt och ingen stanns. Lite svår att få kontakt med också då han häldre hade näsan i backen än vad han hade mot mig.

Då vi var tidigare där så blev det en promenad i skogen innan passet, och då alla vara samlade tidigare än vad vi skulle så pörjade vi provet.
Ibland blir man bara så arg men så är det ju att vara hundägare. Man har lagt ner så mycket tid på träningen och när det väl är dags för upp för bevis så fungerar inget.
Som stannat med grimm, vi har tränat som fan på det och det har sätt jätte fint ut, men igår funkade det inte alls som jag ville. När jag kallade in han så kom han oich när jag stannade, blev det nästan tvärstop och så saktade han in och det såg nästan ut som han valade och ungefär en meter innan han var frame stannade han.
Inte nöjd :)
Sedan på passiviteten vet jag att han är tyst, vist kan han babbla lite och gnälla men annars inget, men dock igår när vi hade stält ut oss och vi ägare skulle vara passiva kommer det en jäkla hara skuttande längs med planen och jo vist var grimm den ända som fick syn på den. Sedan stod han där och gnälde som fan och bara tittade dit.
Dock är jag stolt över han då jag faktist trodde när jag skulle släppa han att det var det första han skulle göra var att srpinga bort där haren hade sprungit, men det gjorde han inte. Han värkade faktist precis som hade glömt det efter att passiviteten var över.

Samma med att gå med hunden bredvid sig bort och runda en stolpe eller ja antingen bredvid eller bakom. Grimm gic kbredvid mig och inte en centimeter längre fram eller bak, men han hade näsan konstant i backen hela vägen ända tills vi kom tillbaka, då tittade han upp.
Men det går för mig, så länge han inte drar i kopplet och håller sig vid sidan.
Detta har ju inget med lydnaden att göra, så jag är faktist helt nöjd, fast jag skulle vilja att han iallfall hade näsan ovanför marken hehe..

Efter provet samlades vi där inne och det bjöds på fika sedan snackade vi en massa hund, om hundägare och lagar och regler.
Ja heregud.
Vi kom även in om att snacka om vad polisen har förskyldig het då man hittar upp en hund eller annat. Och det är deras skyldighet att ta hand om hunden fast de aldrig gör det.


Ja ananrs idag har det varit lungt, tog en härlig morgon promenad med hundarna när jag hade vaknat. Sedan fick det gristass.. De vet så väll att det blir något gott varje dag när man har varit ute på promenad.
Dock syns det faktist på dem, de har blivit allt lite små feta :) he he..

har förmodligen köpt mig en ny mobil, min är dum liksom, den dör lite när den vill, ibland ringer den inte när någon ringer ja mm.. Men den är också tre år gammal och lite till. Och det är faktist den bästa jag har haft av mobiler förutom nokian 3310 som jag fortfarande har kvar. Dock kan jag inte ha den då sigge har ätit upp laddare sladen hehe..

Nej nu ska jag ta och leta upp lite infermation till mamma sedan är det allt dags att köra och jobba.
 Ha en trevlig dag idag

bjuder på lite bilder från förra året


Virus och Grimm i Lunarp föra vintern busar

Kagge med Sigge, staysy och Grimm

Acke och Grimm springer och leker på hösten förra året i grustaget

Jag har kanske glömt att berätta att grimm är en skådepelare. ^^ Här lossas han bli upp äten av Johannas föra schäfer Snobben. He he


Detta blir min freestyle låt



Hörde denna låten innan på radion och bara satt och fantiserade ihoppa ett freestyle pogram med grimm.
Tyvärr kunde grimm kanske inte alla de konster som jag skulle vilja ha med i denna, men det är ju bara att träna.
Så Denna låten ska jag göra ett freeestyle pogram. Ett projekt ska det verkligen bli hehe..
Det med att filma och träna i trix som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag inte kommit igång med, men snart ska jag göra det. Ska försöka få ihoppa det på hemsidan också.

Idag är det avslutning på kursen också.. Snyft... Kommer sakna det som attans.. Så idag slutar jag tidigare också. Ha ha,, det kommer bli kul på provet. Det med stanna ja det vet jag inte vad jag ska säga om. Han stannar men det tar lite tid ju. hehe.. Sedan i helgen skulle jag ha tränat med han, men gjorde jag det.. Nej.. ^^ Stygga stygga mig..

Annars så tror jag att jag håller på att bli sjuk.. Nu har jag varit bland folk som har varit riktigt förkylda, Har haft halsflus, feber, och kräksjukan. Men än så länge har det inte brytit ut. Väldigt väldigt konstigt alltså. Då jag har infektions astma och när jag bli sjuk så blir jag det dubbelt upp.
Ahhha ^^ jag kanske är bäraren till allt hehe.. så jag kanske bara går och bär på det och smittar alla andra..
AJa nej det tror jag inte hehe..

Nej nu ska jag plcoka undan och sedan ska köra och jobba.

Ha en trevlig dag idag..


Helgen har varit rätt seg

Ja då är det en ny vecka, hoppas att det blir en lugn vecka.
Denna helgen känns det som jag och kagge inte har gjort annat än tittat på tv, tv och tv.
Det har varit så att vi har varit barnpassare åt mina syskon och mammas lilla pappy.
Det hela gick bra och det ända vi tycks har gjort är att tittat på tv.
Ik med vi inte har något tv så har det blivit mycket tv tittande.
Så nu har man tittat på tv så att man inte behöver titta på det mer på ett par månader.
Ushh känner mig rent fyrkantig i ögonen ^^..

Idag vaknade jag efter att sovit 13 timmar och 15 minuter. Vadå trött ^^.. Inte mycke sömn i veckan och sedan sov jag otroligt dåligt hemma hos mina föräldrar och det hela tog jag igen med att sova 13 timmar he he..
Så nu känner jag mig utvilad och ganska pigg. Förutom att jag tror att jag har en förkylning på G.
Men det blev att jag diskade, damsugade över huset. Där efter en lång promenad med hundarna och när vi kom hem fick de vars ett gris klöv. Som vi hade i ugnen igår kväll ett par timmar. De slank ner som inget annat.
Där efter blev det klo klippning på alla samans och även gjorde jag vid sigges öra.
Fan han är kass i örat igen.
Så det blir att jag bokar tid hos veterinären i veckan för undersökning och medecin igen..
Tror att han har fått kronisk öron infalmation.
Tråkigt men sant.
Sedan i morgon slutar jag tidigare från jobbet då det är avslutning på kursen..
Känns lite pirrigt, men även lite tråkigt, då vi har blivit ett gäng alla sammans och det har varit så roligt att veta att varje tisdag skulle man dig och träna.
Vissa har bokat upp sig på ny allmänlydnads kurs och vist skulle jag också vilja göra det.
Men jag vet inte om det är lite utkastade pengar då jag ser att grimm har utvecklats mycket och jag har fått en massa ordning på han.
Så funderar på om jag ska sätta upp han på lydnads kurs i stället och för att vi ska utvecklas mer.

Har även suttit och tittat runt på wight pulling selar, vill ju börja dra med han. Aja får se, får fundera lite till nu, blir nog ingen kurs eller något sånt nu innan vinter då det nog blir lite för kallt för han..
Det är det ända nekativa med att ha en kort hårig hund.

Aja nu ska jag plocka undan och sånt innan jag ska sticka och jobba.
Men ha en trevlig kväll för det ska jag ha.


Funderingar angående bloggandet

Ja det var ett taga sedan jag bloggade sist. det var förra veckan jag fick tummen loss sist och skriva lite.
Men jag har verkligen inte haft tid att sätta mig ner, och den lilla tid jag har haft har jag varit riktigt trött och har inte orkat anstränga mig.

I lördags blev det äpple packning. Skulle igentligen varit där sennare än vad jag var, men planerana blev lite ändrade så jag åkte dit tidigare.
Det gick jätte bra och efter att vi klara så åkte kagges mamma och jag ner till bures fick och handlade Patej. Jag måste vara denna ända männsikan som är så tokig i det. Jag kan äta det som det är och även på vitlöksbröd och på mackor.. Smaskens ^^..
Sedan i söndags hämtade jag upp johanna och det blev MH test med virus. Det gick jätte bra och han skötte sig jätte bra. Godkänd metalstatus. Tycker det ärbåde skoj och intressant att åka på mentalbeskrivningar.
Mna blir förrvånad över hur hundarna reagerar.
Efter det blev det zpp butiken i lomma och sedan en sväng hem till johanna och drack en kopp kaffe innan vi begav oss hemåt. Pizza till midda blev det då ingen av oss orkade ställa oss och laga midda.

Sedan i mondags var det rätt lungt faktist hela dagen, tränade lite med grimm med inkallning med stanna och det gick så där då vi har rätt mycket bajs i trädgården och han kan inte vara 5 meter för närma en hundbajskorv, så jag bröt när det gick som bäst.

Sedan i Tisdags var jag och iväg först 4 sedan efter det var det dags för kurs från 7 till 9. Näst sista kursen och det var spårning. Ja grimm gick ju inte riktigt bra på spåret. Då vi la det på planen och han fick upp något annat i näsan. Men person spår är inget som vi ska hålla på med. Bara vilt spår.
Efter spårningen gick vi in och pratade och åt äpplekaka och efter det gick vi ut och tränade lite till med att möta varandra.

Sedan igår jobbade jag över och hela dagen blev förenad känndes det som. Och när jag kom hem var jag tvungen att ringa ett samtal då jag hade fått besked att jobba över i helgen. Med saken som jag skulle göra i helgen kunde jag skjutta upp ett par veckor. Och det kändes bra..
Och idag har det också varit fullt upp. Skulle ju igentligen jobba över idag också, sedan ändrade jag mig och ville hem i stället. Fick även reda på att jag inte skall jobba i helgen. Surt när jag har ändrat det jag skulle på men ändå skönt då jag och kagge ska passa barnen. Hade blivit lite mycket.

Ja och som min rubrik heter Funderingar över bloggen. Nu har jag inte tänkt stänga ner bloggen som det låter som. Kanske längre fram. Men jag har kommit fram till då denna bloggen hör till hemsidan så ska det ju nästan till 100% handla om hundarna. Men vad jag själv tycker så handlar det till 100% om mig.
Så jag har kommit fram till en sak.
I början av varje väcka ska jag lära in en nytt trix inom freestyle på hundarna. Kommer kanske inte lägga upp en video varje dag men i allfall en första dagen och sedan en kanske i mitten och sedan slut resutatet.
Funderade även bara på att skriva vad trixet heter vad det går ut på. Och sedan bara lägga ut kort under veckan och avsluta veckan med att göra en film och lägga ut. Har inte riktigt bestämmt mig.
Sedan vet jag inte om jag ska köra med alla tre hundarna eller med två eller bara med en och det blir olika hundar varje vecka.
Men denna vecka och helg har jag inte tid, men jag ska ha kommit fram till hur jag ska göra till mondag nästa vecka.

Ja blir mycket skrivit nu när man inte har skrivi på länge.
Men känner mig verkligen as trött idag och nu. Fryser är något som jag också gör in i bomben. Nu är verkligen vintern här och idag fick man se de första snö flingerna komma.
Nu har man laggt in alla höst och vår kläder i gadrobben och fram med vinterklädderna.
Varje morgon denna veckan har jag haft vantar på mig då jag har hållit på att frysa ihjäl när jag skall ha kört till jobbet.

Nej nu ska jag köra i ordning mina mackor och sedan så blir det vänner. Har kommit till år 2 sesong 2 och 5 avsnitet där av 8. he he..

ha en fortsatt trevlig kväll


Saknar värmlands tiderna



Idag är det verkligen en värmlands dag.
Sitter här med mitt kaffe och med balkong dörren öppen. Känner den kalla luften i mot mina kinder.
Detta är verkligen en typisk värmlands väder.
Sitter och tänker tillbaka. Just en sådan här dag kunde vara en lördag.
Man vaknade på morgonen, promenerade ner med acke till Denice och Robin, tog en fika sedan sammlade vi ihoppa ett gäng och så blev det en härlig hundpromenad.
Där efter kunde vi sammlas efter hemma hos någon bestämma vad som skulle hända på kvällen, fest eller bara ta det lungt. Oftast blev det fest..

Ush saknar tiderna fruktansvärt mycket, saknar värmlands tiden. Tänk det som man har upp left där kommer man aldrig mer få gå igenom. Ibland tänker man varför tog man sig inte åt den tiden, varför ville man hem ibland.
Varför var ibland allt så jobbigt.. Klart man viste inte vad som fans bakom hörnet, hur det var ute i arbetslivet.
Nu kan man bara lute sig tillbaka och bara tänka tillbaka på den underbara tid som har varit. Tur att det alltid kommer att finnas i en minne, att man aldrig kommer glömma det. Jag kommer i allfall aldrig glömma den tiden.


Annars idag har det varit en ganska hektisk dag, vaknade i morse redan klockan nio, men orkade fan inte gå upp så somnade om och vaknade av klockan tio i stället.
Tittade i kylen när jag kom ner och såg att där vara massor som behövdes handla. Så det blev dushen sedan diska och städa över. in med hundarna i bilen och så körde jag och handlade.
Älskar super market. De har ofta de röda lapparna som jag gillar. att priset är ner satt. Så idag handlade jag 1 kilo skinksnizhel och 1 kil menfri kottleter. Skit bra att slänga i frysen ju så kan man ha det en annan dag.

Sedan när jag kom hem så blev det en morgon promenad med hundarna. Det var då jag började sakna värmlands tiderna, när jag stannade till och kände kylan mot kinderna. Härligt ^^

Aja nu måste jag ta och plocka i hoppa lite saker och sedan blir det att sticka och jobba.
inte så lång dag idag.

ha en trevlig dag. 












Som vanligt

Ja här hemma har det varit som vanligt idag. Vaknade och ville knappt krypa upp ur sängen, men sover jag alldeles för mycket så kommer jag aldrig upp. Och kommer vara trött änne mer.

Så efter att jag hade krypit upp så belv det en dush och sedan diskade jag och damsugade över huset.
Efter det blev det en promenad med hundarna.
Stannade till hos mamma, för att hämta lite mjölk, mina hundarna fick träffa lilla pappy och här är hur alla tre reagerade.

Acke blev jätte glad viftade på svansen, sen morrade han och gick iväg. Acke tycker valpar är jobbiga och orkar verkligen inte med att de ska leka med han hela tiden.
Grimm super glad, skuttade som en galning fram och seda när han kom fram blev han helt stel och tittade som en galning. Hmm han fattade inte om det var en liten katt eller hund. Det var allt en konstigt lite sak.
Sedan har vi sigge, var helt hundra på att han skulle tro att det var en katt.
Men sigge tyckte att han var jätte söt, pussade på han och svansen gick i ett.
Så här har vi de framtida kompisarna Sigge och pappy, guligt ^^

Nej nu ska jag köra och jobba
Ha en trevlig kväll


Det känns för jävla bra

Ja jag känner mig glad nu, riktigt glad..
Nu hoppas jag bara att allt rullar på bra också, och att det blir som jag har planerat.

Idag har det varit rätt lungt, tog en dush när jag vaknade och sedan blev det en promenad med hundarna.
Blev även träning med grimm inför kursen ikväll som jag inte ska gå utan kagge ska gå på den.
Men han har inte tränat ett ända dugg, så vi får hålla tummarna att det rullar på bra ikväll.
För anna och jack ser stanna skit bra ut riktigt duktiga är de tillsammans.
Jack var även jätte duktig när jag sprang runder med sigge och acke på planen och brydde sig bara om anna. Det är verklgien kul att de hur mycket de har utvecklats.

Det vi har mäst problem grimm och vi, det är väll det med att stanna, men nu kör jag fanta mig med klickers alltså. Jag har prövat allt, låter jag för glad stannar han inte, låter jag skarpare i rösten så ser han så ledsen ut.
Men med klickersen ser han över lycklig ut och han stannar med en gång.
Så får plocka väck klickersen sen när det sitter, för det är ju inte den man har med sig på en vanlig promenad hehe..

Nej nu har klockan sprungit iväg och det är dags att köra och jobba snart, får ta ut hundarna innan och pocka undan lite innan jag sticker.

ha en trevlig dag idag.


Nu har jag gjort väldigt mycket

Ja det har jag verkligen gjort denna morgonen.
Vaknade klockan 10 idag har sovit över 12 timmar. Det behövdes verkligen. Efter att vi hade varit på 20 års fest i lösdas till klockan närmare 1 på natten så kom man inte i säng fråns klockan 2.
20 års festen var det jätte skoj och det bjöds på god mat.
Sedan var igår var det bara sege dag. Lill syrran som Johanna och coffe hade passat i lördas vaknade redan klockan 7 på morgonen. Så det var bara att sätta igång en film till henne och föröka somna om lite men det var lite omöjligt när hon pratade i ett och hoppade runder över allt och läste böcker och snackade med hundarna ^^..
Så vid tio tiden gick jag upp gjorde frukost till henne och plockade och donade, sedan vid tolv gick jag hem med hemma, var någon timme hemma hos mina föräldrar innan jag begav mig hemmåt.
När jag kom hem städade jag undan och sedan tränade jag lite hund.
Inte bra att träna hund när man inte vet vad man ska träna. Men det blev lite allt möjligt med dem. ^^
Sedan vid halv sex kom kagge hem efter att ha varit och packat öpple och eftter det blev det midda hemma hos mamma innan vi begav oss hemåt. Blev mat till hundarna och sedan sova.

Sedan idag när jag kom ner blev jag lite shokad, vem satt på matan i gästrummet. Jo Jippi, hon hade öppnat sin bur själv i natt och skuttat runder hela natten i huset. Vilken tur hon har haft att sigge inte har fått tag på henne, hon har varit uppe på ovanvåningen då det var barjs i trappan sedan på WC ocg i köket, även ätit tappet i gästrummet som låg lite över allt..
Jäkla buse till kanin. ^^..
Huvud saken är att hon inte har mött sigge för då hade han nog allt tagit henne. Men hon såg så nöjd och glad ut när hon satt där på mattan, och när jag gick i mot henne skuttade hon själv in i sin bur ^^

Nej nu har klockan allt sprungit iväg så nu ska jag köra och jobba.
Tycker att jag varit dutkig idag med att fixa en massa saker. im orgon är det lite saker till som jag ska fixa ^^

Hundstallet håller på att bli jätte fint och man ser mer och mer.. Jätte skoj, min älskling är så duktig..

ha en trevlig idag




RSS 2.0