Mycket väl genomfört allmänlydnads prov



Då var det avslutning på kursen igår. Jätte tråkigt faktist.
Kändes inte alls bra igår när man kom upp, grimm kändes som han var över allt och ingen stanns. Lite svår att få kontakt med också då han häldre hade näsan i backen än vad han hade mot mig.

Då vi var tidigare där så blev det en promenad i skogen innan passet, och då alla vara samlade tidigare än vad vi skulle så pörjade vi provet.
Ibland blir man bara så arg men så är det ju att vara hundägare. Man har lagt ner så mycket tid på träningen och när det väl är dags för upp för bevis så fungerar inget.
Som stannat med grimm, vi har tränat som fan på det och det har sätt jätte fint ut, men igår funkade det inte alls som jag ville. När jag kallade in han så kom han oich när jag stannade, blev det nästan tvärstop och så saktade han in och det såg nästan ut som han valade och ungefär en meter innan han var frame stannade han.
Inte nöjd :)
Sedan på passiviteten vet jag att han är tyst, vist kan han babbla lite och gnälla men annars inget, men dock igår när vi hade stält ut oss och vi ägare skulle vara passiva kommer det en jäkla hara skuttande längs med planen och jo vist var grimm den ända som fick syn på den. Sedan stod han där och gnälde som fan och bara tittade dit.
Dock är jag stolt över han då jag faktist trodde när jag skulle släppa han att det var det första han skulle göra var att srpinga bort där haren hade sprungit, men det gjorde han inte. Han värkade faktist precis som hade glömt det efter att passiviteten var över.

Samma med att gå med hunden bredvid sig bort och runda en stolpe eller ja antingen bredvid eller bakom. Grimm gic kbredvid mig och inte en centimeter längre fram eller bak, men han hade näsan konstant i backen hela vägen ända tills vi kom tillbaka, då tittade han upp.
Men det går för mig, så länge han inte drar i kopplet och håller sig vid sidan.
Detta har ju inget med lydnaden att göra, så jag är faktist helt nöjd, fast jag skulle vilja att han iallfall hade näsan ovanför marken hehe..

Efter provet samlades vi där inne och det bjöds på fika sedan snackade vi en massa hund, om hundägare och lagar och regler.
Ja heregud.
Vi kom även in om att snacka om vad polisen har förskyldig het då man hittar upp en hund eller annat. Och det är deras skyldighet att ta hand om hunden fast de aldrig gör det.


Ja ananrs idag har det varit lungt, tog en härlig morgon promenad med hundarna när jag hade vaknat. Sedan fick det gristass.. De vet så väll att det blir något gott varje dag när man har varit ute på promenad.
Dock syns det faktist på dem, de har blivit allt lite små feta :) he he..

har förmodligen köpt mig en ny mobil, min är dum liksom, den dör lite när den vill, ibland ringer den inte när någon ringer ja mm.. Men den är också tre år gammal och lite till. Och det är faktist den bästa jag har haft av mobiler förutom nokian 3310 som jag fortfarande har kvar. Dock kan jag inte ha den då sigge har ätit upp laddare sladen hehe..

Nej nu ska jag ta och leta upp lite infermation till mamma sedan är det allt dags att köra och jobba.
 Ha en trevlig dag idag

bjuder på lite bilder från förra året


Virus och Grimm i Lunarp föra vintern busar

Kagge med Sigge, staysy och Grimm

Acke och Grimm springer och leker på hösten förra året i grustaget

Jag har kanske glömt att berätta att grimm är en skådepelare. ^^ Här lossas han bli upp äten av Johannas föra schäfer Snobben. He he


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0