Hur mycket ska det snöa

Ja det kan man fråga sig, nu har det snöat i hur många dagar som hälst. vist jag är nog inte den ände som har gnält om lite snö, men nu tycker jag allt att det känns lite väl mycket obekvämt.
Runderna tar mycket längre tid och ik med jag får gå och spänna mig hela tiden för att hålla belansen så får jag fanta mig ont i knäet som sigge skadade mig i nu i höstas.

Annars så är läget lungt här nere, det är sista jobbe dagen i morgon nu innan jul. Skönt skönt med lite ledigheter.
Idag var det julklapps utdelning, fick ett stort hjärta plus tre små, typ att ha kakor i, men jag satte det på vasken och fylde det med lite lök och morröter. Och de små la jag ett väre ljus i, blev verkligen mysigt. ^^

Älsklingen fick bio biljetter i julklapp av jobbet. Så nu i jul ska vi ha en hel dag tillsammans med bio en god middag. Känns verkligen super då vi inte spänderar så mycket tid tillsammans när vi jobbar.
Vad jag har fått av mitt jobb vet jag ej inte än. Sparar mig med att öppna packetet tills på jul afton.
Två dagar kvar med andra ord till jul, och för första gången på mycket länge så är det snö på julafton. Tror ju inte att över en meter snö skulle tin bort på två dagar. ^^

Nej ska nog allt släppa ut hundarna nu innan jag går och lägger mig, igår blev jag så jäkla trött när jag tittade på du blir vad du äter, och hade Grimm vid fötterna acke på magen och sigge upp vid huvudet. Liksom ögonen gick i kors och det var verkligen helt omöjligt att hålla dem öppna, så det blev ett par minuter som jag slumrade till.

Här kommer några bilder som vi tog i söndags när vi var ute med hundarna.
Håller även på att uppdatera på hemsida, håller på att fixa en ny galleria.
















Funderingar och nya snö kort

Denna dagen har varit kanon mysig måste jag säga. Idag efter att man hade vaknat blev det en skön dush innan jag och kagge begav oss ut med hundarna i snön. Riktigt kallt om kinderna var det.
När vi var på väg hem så skulle jag springa förre med sigge för att plöja upp gången då jag hade termobyxer, men det jag inte såg var att det var en tjej ute med sin lilla hund och när jag precis fick syn på den och skulle dra undan sigge så kom Grimm in i bilden och helt plötsligt låg jag rak lång på gatan. Det hela slutade med att vi alla skrattade.

När vi kom hem blev det på med selen på grimm och sedan fick han dra en lite runda, och det var verkligen uppskattat då han tycker det är så jäkla skoj.
Efter det blev det en kopp kaffe hemma hos mina föräldrar och efter det bar det av till byn och handla lusse katter. Sjukt sugen på det.
Så när vi kom hem efter handlandet blev det att krypa ner i soffan med en kopp capputcino Maraboo och lusse katt. och så klart tre sjukt godis sugna hundar.
Det blev Tv tittande ända tills mina föräldrar ringde och sa att det var dags för midda då de bjöd på midda idag. Intaliensk lassange och efter det blev det pyssel och det hela av slutades med en koppa kaffe och schokelad muffins framför tv.

Så nu kom vi hem för en timme sedan och vi ska snart krypa ner och sova. Så man inte sover bort dagen i morgon.

Har suttut och funderat idag och jag har rätt mycket som jag ska göra 2010. Och det som står aldra högst på shemat är att jag ska ut och tävla med hundarna.
Acke ska ställas på malmö internationella. Och för grimm ska jag beställa ett tävlings licens kort. Det blir Lydnads klass 1. Sårfort snön har försvunnit blir det nötande av lydnads klass 1.

Men nu är klockan mycket.
Bjuder på ett par bilder från dagen promenad med hundarna.
Ha det NiCe






















Snö oväder

I natt har det kommit en massa snö, shit blev helt shokad när jag vaknade och såg att det var en halv meter snö och vad jag har hört så lovar de mer.
Idag får bilen bli hemma och jag får skjutts till jobbet. De senaste dagarna har jag haft sådan otur inte med bilkörning utan med andra saker som att jag har tagit i sönder tre glas här hemma, hur lyckas jag samt en bröd rost och en dush kamin allt bara går i sönder runt om mig. Så därför har jag bestämt mig att om jag sätter mig i bilen så skulle det bara sluta illa tror jag.

Tog kort på hundarna idag när de var ute och plummasade i snön. Detta är Grimms första riktiga snö, förra året var det inte så mycket.
Hoppas att all snö finns kvar till i morgon för då blir det ut och röja med hundarna i snö, i allfall Grimm och Sigge, Acke tycker inte alls om det och fryser som fan.
Mammas hundar har fått upp plöjt så att han kan gå ut och kissa. Det är ju högre snö än vad han är. Så nu innan fick jag höra när han var ute och kissade, så förrsvann han i snön när han skutta upp vid kanten och kissa hehe..

Kagge får skåtta upp när han kommer hem och plocka fram mina termobyxer som ligger ute i garaget. Det var ju nära på att det åkte på tippen förra helgen. Tack och lov fick jag syn på dem, och kunde rädda dem.

Är så glad nu för tillfället vet inte varför.

Nej nu ska jag släppa ut mina gossar i snön innan jag sticker.
Ja Sigge kan förresten öppna dörren inte bra alls, så nu blir det att låsa över alllt :)

Ha det NiCe
Bjuder på lite bilder här under ifrån snön











Det är snö

Det är faktist snö här nere i skåne, det är sirka över DM. Hundarna är rent tokiga och får spratika så fort de kommer ut i det.
Acke är på bättring vägen vad man ser på han, foder, sparris, burkmat och kokt torsk gör allt susen. Men vi inspekterar fortfarande bajset.
En lång jobbe dag kvar sedan ett kort dag och sedan är det helg. Ska passa små syskonen på fredag då det är julklapps handling för mina föräldrar.

Annars har dagen allt varit lugn, har tagit en lång promenad med hundarna i kylan och det var bara så mysigt och så skönt, när man känner hur kylan biter i kinderna och fåglarna kvittrar. Man blir helt varm inombords. För mammas hund pappy är det den första snön han har varit med om. Och det med gav en fruktansvärd spratika, fult ös medvetslös race i snön och avslutades med rullning i snön. Vad då lycklig för snö ^^

Idag drack jag kaffe ^^. Nu i två dagar har jag inte drukit kaffe och det har med get kraftig huvudvärk, skit jobbigt. Men idag tog jag mig en kopp kaffe och jag mår skit bra he he.. Ska aldrig sluta med mitt kaffe. ^^

Nej nu får jag allt ta och plocka ihoppa och släppa ut hundarna på sista kisset innan det är dags att dra till jobbet. 
Man lär ju få krypa fram så det tar väll lite längre tid då de inte ploga här nere i vårt område. 

Ha det NiCe idag 

 




En hund sjuk och en bil som ej vill starta

Ja denna dagen har bara varit upp och ner.
Började med att jag gick upp med kagge i morse innan han stack och jobbade, var törstig.
När han skulle köra sedan startade bilen men la av och tillsist var den sten död..
Leta fram mina nyklar och så fick han ta min bil i stället.
Efter det kröp jag ner i sängen, men kunde inte sova, låg och vred och vände på mig och bara en massa tankar som snurrade runder i skallen på mig. Ja allt mellan himmel och jord, tillsist slumrar jag till men vaknar av att acke hoppar över grinden in till sigge, upp som fan och ner och ut med han. När han var klar var det bara att krypa ner i sängen igen. Men inte Acke han började promenera runder runt runt och runt, slickade sig om munnen och smaksade. Tillsist fick jag upp han i sängen och tillsist somnade jag.
Vaknade till vid tio av klockan och på något vis slumrade jag till igen, och vaknar av att acke kräkte i Grimms bur. Jaha då var det bara ut med han, och så klart behövde han skita och precis innan han var klar så tjöt han till.
Ut och inspektera bajs men det såg bara fint ut. Upp och ta spyer. Då hittade jag en lite flis ben, så klart är det från gris klöven som de fick igår.
Grimm och Sigge slänger alltid i sig sina ben eller annat men acke brukar vara den som tuggar väl och brukar inte ha något problem.
Orolig som fan blev jag, inte alls bra så det blev att ringa kagge, så nu ska han få shopa torsk, sparris, majs velling, fil och en burk mat. Ja allt detta kan nog behövas för att få ner sparris i ackes mage, han är inte precis som sigge och grimm som tycker det är skit gott.
Men annars är han pigg och skäller och har sig som han brukar göra om dagarna.
Efter det blev det en signal till mamma som ville hänga med på promenad med pappy, så en liten sväng i snö blev det med hundarna, och alla sammans tyckte det var super mysigt.

Nej nu ska jag plocka det sista sedan blir det att jobba.

ha det NiCe

Det är lite vitt ute

Ja då har det kommit lite snö, men inte så mycket snö så att det täcker marken.
Tog en härlig promenad med hundarna i kylan idag, kändes verkligen super skönt när kylan biter en i kinderna.
Grimm och Sigge tyckte det var kanon skönt, men inte acke, han är inte alls förtjust i att ha täcke på sig.

Ja då är det mondag idag och 5 dagar arbete att avärka. Ska få besked denna veckan så är lite pirrig. Men det är bara att hålla tummar och tår, tassar och allt.

Ush tog ju den svin influense sprutan i fredags och det känns verkligen skit att man ska ha behövt vara kass hela helgen. Hade jag vetat det så skulle jag inte ta den, sedan har jag haft delade tankar om det, vet igentligen varför jag gick och tog den i fredags.
Hoppas ändå att det var bra att man tog den.

Nej får väll göra mig klar för att sticka och jobba. Skulle igentligen träna idag, men känner i kroppen att det skulle bara vara riktigt dumt att göra det..

Ha det NiCe


Kortet taget förra året i brösarp

Första snö flingerna har kommit

Ja nu ikväll har det faktist snöat lite granne, så nu ligger det lite vit över marken, riktigt mysigt blir det.
Idag har jag allt varit piggare än igår. Igår somnade vi eller rättare sagt jag på soffan vid tolv tiden efter att ha tryckt i oss en massa gott. Kagge vet jag ej när han somnade men det kan inte vara långt efter mig.
Så vi vaknade på soffan halv 7 på morgonen så det var bara som morgonen innan att palla sig fram till sängen.
Klockan ställdes på 10 då vi hade lite som vi skulle göra.
Men kvart i tolv vaknar jag till Oj jag som hade bestämt med mamma att vi skulle spåra vid tolv tiden, så det var bara att studs i kläderna och packa samman allt och bege sig.

Pappy var väll helt Ok på spåret, dock var det lite förr kalt för han fast han hade sin lilla mocka jacka. Men intresset fans där och nästan med näsan hela tiden i marken var det också.
För Grimm och Acke gick det som vanligt GALANT. Klock rena på spårena, och förr sigge som gjorde sitt allra första blod spår gick det kanon. Han har en helt underbar näsan den gossen.
Och lyklig var han när han fan svin klöven, som han vill käka upp.
Efter det blev det ut till revinge så de fick springa av sig, jag och kagge gick med stort mällan rum i mellan oss så de fick springa allt vad de pallade i mellan. Så härligt ut att se de springa av sig ordentligt.

Sedan efter det blev det hem och städa till ninnisarna, som lykliga skuttade runt i huset. Baffy den lilla värtingen sprang mig i hälarna hela tiden och när jag var inne hos toppsi så satt hon på andra sidan gallret och tittade in Under bar kanin det och över social.
Efter städning till dem blev det peppakaks bakning borta hos mina föräldrar, en massa peppa kakor blev det som under veckan säkert kommer bli upp ätna.

Annars har det varit lungt, vi har precis ätit pizza och jag ska precis som kagge slänga mig rak lång i soffan och titta på tv innan det är dags att lägga sig.
HA det NiCE






Lusse katter

Idag har jag väll varit lite halv kraslig hela dagen.
Det hela började med vi vaknade på soffan klockan sex i morse, och då för flyttade vi oss till sängen och fortsatte sova.
Igentligen skulle vi upp där efter vid 9 men vi vaknade inte förrens elva. Ja halva dagen är gången inte mycket att göra åt det.
Så vi begav oss ut och började rensa som vi har snackat om så länge. ett stort lass blev det till tippen, sedan när vi kom tillbaka igen, öppnade vi bara och sedan stängde igen, ingen av oss hade lust mer.
Så det blev en härlig lång promenad med hundarna i det vackra vädret. Grimm med sin över skotts energie fick springa lös och rasta av sig ordentligt.
När vi hade kommit tillbaka blev det byn och handla. En massa gott, chips och dipa, lösgodis och lusse katter. Igentligen skulle jag vilja baka dem själv men då jag har fått feber och är inte riktigt klar i knoppen gav jag upp det så blev det att handla ett par i stället. Så det ska bli smaskens att trycka i sig dem efter middan som blir stinas kyckling med ris och curry sås, absolut favorit maten ^^ Kan nog aldrig föräta mig på det.

Tänkte spela in i morgon när jag tränar grimm. Vad det blir får ni se själva, men det handlar om balans och kontroll.

nej nu ska jag dra mig bort till soffan och krypa under filten och värma mig, kan ju hända att man slumrar till.

Ha det NiCe
Här kommer bilder på min nya färg, och barnen som ligger och myser i soffan.




Svin sprutan och svart hårig!

Dagen har idag har varit helt Ok, började med att man steg upp halv fem och stack och jobbade. Vid nio bar det lucia på jobbet, och de var dem på lagret, ja vi alla fick ett gott skratt.
Glögg och lusse katter bjöds det på, sedan vid tolv var det dags att göra sig i ordning för då var det dags att sticka med jobbet på julbord, så när klockan var halv ett, stack bussen.
Maten var otroligt god och jag var nog inte den ända som hade det trevligt. Mätta och belåtna åkte vi till jobbet.

Samtidigt på vägen hem fick jag reda på att jag skulle vaccineras så ner till nova kliniken, tror jag ställde 100 frågan om sprutan, ja så många så jag vet inte igentligen vad jag frågade, men till slut stacks nålen i armen..
O fy fan vad öm jag är eller rättare sagt ont.
Efter maten blev det att titta på tv och sedan bort till mina föräldrar för att färga håret.
Så nu är jag inte längre brunnet utan blå svart. Blev faktist bra och mamma tog en bit på mitt hår, tog bild innan och efter så att de kommer upp i morgon för nu orkar jag inte då klockan är halv tolv.

Nej nu ska jag titta lite till på tv innan jag ska lägga mig Äntligen helg i allfall..

ha det NiCe


Träning idag också

Ja då har man varit uppe på kraft verket idag också. Inte med ninni utan det var becca som var med idag.
Förra gången blev det bara cyklarna och bandet, men idag blev det flera olika saker så det känns lite i armarna.
Så vi stretshade lite i om klädnings rummet innan vi stack.
Var verkligen skoj att hitta på något med becca. Inte klokt som vi sa att vi bor så nära varandra och aldrig knappt träffas. Men vi får hoppas att det blir förändring på det.

Har faktist knappt gjort något sedan jag kom hem, jag rent i sängarna och sedan blev det en otroligt skön dush.
Sedan har det varit Tv, du blir vad du äter och vänner är det som jag har tittat på ^^...
Sedan har jag suttit och fixat med bilderna som jag ska skicka till Marinna, så nu är jag äntligen klar med förminskningen så i morgon får jag skicka dem om jag får tid.

Har precis vänt upp och ner på gadreben också, ska ju på julbord i morgon, Aja inget större det är bara i någon timme, men man får väl ändå sätta på sig lite finare än vardags kläderna.
Sedan i morgon är jag ingen brunet längre, tar kort förre och efter, som kommer upp här.

Nej nu ska jag allt gå och slänga mig i bingen..
Ha det NiCe


Stor städning och en lång proemad

Det är vad som har hänt efter att jag slutade jobbet idag.
Direkt när jag kom hem blev det mössar och vantar och sedan kopplades alla tre hundarna och sedan begav vi oss ut på långpromenad. Det var riktigt skönt att promenera i det fina vädret som vi har haft idag. ^^
Sedan när jag kom hem blev det att rulla i hoppa alla mattor och sedan sveptes det över med damsugaren i hela huset. Sedan blev det att svabba golvet och sedan damma. Ooo det luktar så gott när man har städat. Specielt när man har sopa som luktar när man tvättar golvet.

Mer planer för idag har jag inte, blir tv och äta och sedan bingen. Känner mig rätt trött när man har varit uppe sedan så tidigt.
I morgon efter jobbet blir det kraftverket och sedan hem och ta en dush. Om det inte har blivit för mörkt blir det en promenad med hundarna också.

Så tränings väskan är packad, ska bara inte glömma den i morgon innan jag sticker också ^^

Nej nu kallar tv lite ^^
ha det niCe

Jag blir riktigt arg

Fega jävlar säger jag bara. Att de inte bara kan komma till mig och säga vad de tycker.. Nej Gå andra håll i stället. Bara för att de är rädda på att jag skulle flyga i luften.. Oja de kunde ge sig fan på att jag skulle.. oo jag är så jäkla arg nu....

Annars idag har jag varit duktig, eller ja jag och ninni. Efter jobbet idag stack vi upp på kraftverket och tog en timmes pass. En halv timme på cyklarna och en halv timme på gång bandet..
Dock fick jag så jävla ont i fötterna då jag inte hade några skor utan gick på strumperna..
Så det lär man väll få lida för i morgon också...
vt ej om det blir någon träning i morgon, det återsår att se..

Annars när jag kom hem blev det en promenad med hundarna innan jag hoppade i dushen. Sedan damsugade jag över och sedan har jag nästan suttit i soffan hela tiden.. Blev mina mackor som det brukar vara...

Tittade även på doktor phil.. Handlade om barn och föräldrar.. Skit intressant.. Men fan inte klokt att en mamma kan hata sin dotter så mycket.. Aja.. Får ju inte se det nästa vecka :(

Nej nu ska jag gå och lägga mig och det blir tidigt...

Ha det NiCe

Nu har jag blivit duktig

Ja då kom man hem för en timme sedan efter att jag och Ninni på jobbet har varit på kraftverket och skaffat tränings kort, så i morgon blir det träning för oss. :) Igentligen skulle vi börja idag, men efter som vi båda har varit mer döda än levendes så blev det inget utan bara köpa kortet.

Det var mycket länge sedan jag har varit så trött som jag har varit idag, och inte bara det. Höll på att bränna in i ett rådjur också på vägen in till byn, de jäkla rackarna står ju på åkrarna nu.
Och när jag väl kom in till byn fick jag köra en lång omväg för att komma bort till ninni. Det hade vist hänt något i en bygnad, polis bilar, ambulanser och brandkåren var där, men jag såg ingen eld?
Aja får läsa det i tidningen i morgon. Hoppas bara vi får tidningen i morgon ^^
Så efter alla äventyren blev det att handla och så klart blev det ben till mina pojkar också.
Själv blev det en varm underbar dush som jag knappt villa ta mig ut ur. :)

Annars är väll veckan relativt lugn, jul bord med jobbet på fredag som jag faktist inte har lust med. Sedan blir det att röja här hemma också..
Och en sak till vi saknar vår grannar :(

Nej nu ska jag allt ta och gå och göra mig ett par mackor och krypa ner under filten och titta på TV, jag har ju TV kanaler. ^^ Så inga vänner idag i allfall tråkigt nog :(
Så det blir dog whispers på tv 4 + och där efter sängen och sova. Måste fan vara pigg till i morgon.

Ha det NiCe

Tycker att jag har varit riktigt redig idag

Som vanligt är det ju segt att komma upp ur sängen för min del. Och att man bara har haft 1/4 av sitt täcka i natt, så Grimm och Acke har legat och sovit på det, så var det jur tiktigt skönt att krypa under hela efter att knuffat bort dem.
Så efter att jag hade legat och dratt mig en stud så skuttade jag upp ner och gjorde mig i ordning. Sedan blev det att diska undan disken och sedan svepa över med damsugaren i hela huset.
Där efter utfodring till kaninerna och chinchillorna och klippning av klorna på hundarna. Tvättade och gjorde i ordning sigges tass också. Bädda rent i sängarna och,  
Sedan blev det en härlig promenad med hundarna.

Sedan blev jag så derprimerad när jag kom hem och tog posten och såg att jag hade fått tre hundförsäkringar som sammanlagt blev en saftig summa. Vilken julklapp från försäkringsbolagen hehe :)
Så efter det blev det en kopp kaffe här framför datorn och depa lite. ^^
Så mondag blir det att ringa försäkringsbolagt ett och ändra lite om det går.

Sedan nu precis för en liten stund sedan bestälde jag ystadallehanda i två månader för 50 kr. Special erbjudande och det kan man ju inte låta bli att inte noppa på.
Annars så brukar jag ju sitta framför datorn och läsa ystadshallahanda, för man måste ju veta vad som händer runt om kring här.

Annars helgen blir lugn, Mary ray party på lördag en liten stund. Sedan middag på söndag, så som vanligt kommer denna lilla halg springa iväg till en ny arbetsvecka. Men det är ju skönt att vara igång.

Kvällen ser lugn ut, efter att jag har slutat ikväll så blir det in och handla innan det blir hem och äta och sedan dega framför tv till IDol och annat dyligt somm finns på tv. Rätt härligt med TV kanaler igen. ^^ Det har ju varit riktigt många månader utan Tv.

Nej nu ska jag ut med hundarna innan det blir iväg
Ha det NiCe

Jag blir knäpp på datorn

Alltså detta är tredje dagen som den klyddar. Den är så jävla seg så att det inte går att beskriva med ord, allting tar sådan tid för den att göra.
Men jag vet i allfall vad jag ska göra i helgen. Stor städning av datorn blir det. Fixa bland alla 240000 bilderna mm.. Gahh jävla massa arbete ser det ut som

mamma var här innan med lille bror eller pappy som han heter. Han fick ett rökt gris öra och en ung klöv som vi gör själva. Silken gotte gris va, det tycker i allfall jag. För mina hundar tar det knappt 5 minuter att äta upp det. Han tar det nog ett par dagar innan han har tryckt i sig det.
Sedan pissade den lille fisen här inne, men jag tog han rakt upp och ner och shit vad shokad han blev, han bara tittade på mig precis VA vad gör du, jag har aldrig sagt till han innan. Men han tog åt sig och märkte att han hade gjort fel.

Jag var och hämtade mitt pris igår som jag vann i djuraffären. En stor foder tunna till katter, katt mat till sterliserade katter, en liten prov påse med mat till gammla katter, en mugg och en burk liten med katt motiv, och en jul grans matta. Gulligt ^^

Nej nu ska jag köra och jobba, ligger redan rätt sent på det, men det är ju så när mamma kommer på besök och min planering skjuts upp lite..

ha det nice

Hängig

Ja idag känner jag mig riktigt hängig. Vet inte varför, allt känns segt och jag är nog fan trött också. När klockan ringde i morse orkade jag knappt kravla mig ur den så det slutade med att jag låg och drog mig i 20 minuter innan jag skuttade in i dushen.

Sedan blev det en promenad med hundarna. Kagge gjorde i ordning gris tassarna igår i ugnen, så när vi kom tillbaka från rundan så fick de själva välja i lådan en tass. Grimm hade det jätte svårt, först var han tvungen att slicka på två sedan tog han en. Acke klapp en snabbt och då ville Grimm ta en till.
Sedan Sigge han stod och tittade i lådan och sedan tog han också en.
De ser så roliga ut för de är precis som barn när de ska välja en kaka eller godis :)..

Jävla data mus des utom. jag kan inte vänster klicka på den. Och jag har närmare 300 kr som jag ska förminska. Så jag får väll koppla in en annan data mus ikväll eller i morgon så jag kommer igång att för minska dem.

Annars idag blir det lungt, ska snart köra, har lite ärenden som jag ska innan jag ska till jobbet. Måste tanka och sedan vann jag 3 pris i tävlingen i djurraffären som vi var i söndags på jul skyltningen. Spännande att se vad det jag vann. ^^..

Jag får väll göra mig i ordning nu då
Ha en trevlig dag diag.




RSS 2.0