Tycker att jag har varit riktigt redig idag

Som vanligt är det ju segt att komma upp ur sängen för min del. Och att man bara har haft 1/4 av sitt täcka i natt, så Grimm och Acke har legat och sovit på det, så var det jur tiktigt skönt att krypa under hela efter att knuffat bort dem.
Så efter att jag hade legat och dratt mig en stud så skuttade jag upp ner och gjorde mig i ordning. Sedan blev det att diska undan disken och sedan svepa över med damsugaren i hela huset.
Där efter utfodring till kaninerna och chinchillorna och klippning av klorna på hundarna. Tvättade och gjorde i ordning sigges tass också. Bädda rent i sängarna och,  
Sedan blev det en härlig promenad med hundarna.

Sedan blev jag så derprimerad när jag kom hem och tog posten och såg att jag hade fått tre hundförsäkringar som sammanlagt blev en saftig summa. Vilken julklapp från försäkringsbolagen hehe :)
Så efter det blev det en kopp kaffe här framför datorn och depa lite. ^^
Så mondag blir det att ringa försäkringsbolagt ett och ändra lite om det går.

Sedan nu precis för en liten stund sedan bestälde jag ystadallehanda i två månader för 50 kr. Special erbjudande och det kan man ju inte låta bli att inte noppa på.
Annars så brukar jag ju sitta framför datorn och läsa ystadshallahanda, för man måste ju veta vad som händer runt om kring här.

Annars helgen blir lugn, Mary ray party på lördag en liten stund. Sedan middag på söndag, så som vanligt kommer denna lilla halg springa iväg till en ny arbetsvecka. Men det är ju skönt att vara igång.

Kvällen ser lugn ut, efter att jag har slutat ikväll så blir det in och handla innan det blir hem och äta och sedan dega framför tv till IDol och annat dyligt somm finns på tv. Rätt härligt med TV kanaler igen. ^^ Det har ju varit riktigt många månader utan Tv.

Nej nu ska jag ut med hundarna innan det blir iväg
Ha det NiCe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0