Saknar värmlands tiderna



Idag är det verkligen en värmlands dag.
Sitter här med mitt kaffe och med balkong dörren öppen. Känner den kalla luften i mot mina kinder.
Detta är verkligen en typisk värmlands väder.
Sitter och tänker tillbaka. Just en sådan här dag kunde vara en lördag.
Man vaknade på morgonen, promenerade ner med acke till Denice och Robin, tog en fika sedan sammlade vi ihoppa ett gäng och så blev det en härlig hundpromenad.
Där efter kunde vi sammlas efter hemma hos någon bestämma vad som skulle hända på kvällen, fest eller bara ta det lungt. Oftast blev det fest..

Ush saknar tiderna fruktansvärt mycket, saknar värmlands tiden. Tänk det som man har upp left där kommer man aldrig mer få gå igenom. Ibland tänker man varför tog man sig inte åt den tiden, varför ville man hem ibland.
Varför var ibland allt så jobbigt.. Klart man viste inte vad som fans bakom hörnet, hur det var ute i arbetslivet.
Nu kan man bara lute sig tillbaka och bara tänka tillbaka på den underbara tid som har varit. Tur att det alltid kommer att finnas i en minne, att man aldrig kommer glömma det. Jag kommer i allfall aldrig glömma den tiden.


Annars idag har det varit en ganska hektisk dag, vaknade i morse redan klockan nio, men orkade fan inte gå upp så somnade om och vaknade av klockan tio i stället.
Tittade i kylen när jag kom ner och såg att där vara massor som behövdes handla. Så det blev dushen sedan diska och städa över. in med hundarna i bilen och så körde jag och handlade.
Älskar super market. De har ofta de röda lapparna som jag gillar. att priset är ner satt. Så idag handlade jag 1 kilo skinksnizhel och 1 kil menfri kottleter. Skit bra att slänga i frysen ju så kan man ha det en annan dag.

Sedan när jag kom hem så blev det en morgon promenad med hundarna. Det var då jag började sakna värmlands tiderna, när jag stannade till och kände kylan mot kinderna. Härligt ^^

Aja nu måste jag ta och plocka i hoppa lite saker och sedan blir det att sticka och jobba.
inte så lång dag idag.

ha en trevlig dag. 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0