Funderingar angående bloggandet

Ja det var ett taga sedan jag bloggade sist. det var förra veckan jag fick tummen loss sist och skriva lite.
Men jag har verkligen inte haft tid att sätta mig ner, och den lilla tid jag har haft har jag varit riktigt trött och har inte orkat anstränga mig.

I lördags blev det äpple packning. Skulle igentligen varit där sennare än vad jag var, men planerana blev lite ändrade så jag åkte dit tidigare.
Det gick jätte bra och efter att vi klara så åkte kagges mamma och jag ner till bures fick och handlade Patej. Jag måste vara denna ända männsikan som är så tokig i det. Jag kan äta det som det är och även på vitlöksbröd och på mackor.. Smaskens ^^..
Sedan i söndags hämtade jag upp johanna och det blev MH test med virus. Det gick jätte bra och han skötte sig jätte bra. Godkänd metalstatus. Tycker det ärbåde skoj och intressant att åka på mentalbeskrivningar.
Mna blir förrvånad över hur hundarna reagerar.
Efter det blev det zpp butiken i lomma och sedan en sväng hem till johanna och drack en kopp kaffe innan vi begav oss hemåt. Pizza till midda blev det då ingen av oss orkade ställa oss och laga midda.

Sedan i mondags var det rätt lungt faktist hela dagen, tränade lite med grimm med inkallning med stanna och det gick så där då vi har rätt mycket bajs i trädgården och han kan inte vara 5 meter för närma en hundbajskorv, så jag bröt när det gick som bäst.

Sedan i Tisdags var jag och iväg först 4 sedan efter det var det dags för kurs från 7 till 9. Näst sista kursen och det var spårning. Ja grimm gick ju inte riktigt bra på spåret. Då vi la det på planen och han fick upp något annat i näsan. Men person spår är inget som vi ska hålla på med. Bara vilt spår.
Efter spårningen gick vi in och pratade och åt äpplekaka och efter det gick vi ut och tränade lite till med att möta varandra.

Sedan igår jobbade jag över och hela dagen blev förenad känndes det som. Och när jag kom hem var jag tvungen att ringa ett samtal då jag hade fått besked att jobba över i helgen. Med saken som jag skulle göra i helgen kunde jag skjutta upp ett par veckor. Och det kändes bra..
Och idag har det också varit fullt upp. Skulle ju igentligen jobba över idag också, sedan ändrade jag mig och ville hem i stället. Fick även reda på att jag inte skall jobba i helgen. Surt när jag har ändrat det jag skulle på men ändå skönt då jag och kagge ska passa barnen. Hade blivit lite mycket.

Ja och som min rubrik heter Funderingar över bloggen. Nu har jag inte tänkt stänga ner bloggen som det låter som. Kanske längre fram. Men jag har kommit fram till då denna bloggen hör till hemsidan så ska det ju nästan till 100% handla om hundarna. Men vad jag själv tycker så handlar det till 100% om mig.
Så jag har kommit fram till en sak.
I början av varje väcka ska jag lära in en nytt trix inom freestyle på hundarna. Kommer kanske inte lägga upp en video varje dag men i allfall en första dagen och sedan en kanske i mitten och sedan slut resutatet.
Funderade även bara på att skriva vad trixet heter vad det går ut på. Och sedan bara lägga ut kort under veckan och avsluta veckan med att göra en film och lägga ut. Har inte riktigt bestämmt mig.
Sedan vet jag inte om jag ska köra med alla tre hundarna eller med två eller bara med en och det blir olika hundar varje vecka.
Men denna vecka och helg har jag inte tid, men jag ska ha kommit fram till hur jag ska göra till mondag nästa vecka.

Ja blir mycket skrivit nu när man inte har skrivi på länge.
Men känner mig verkligen as trött idag och nu. Fryser är något som jag också gör in i bomben. Nu är verkligen vintern här och idag fick man se de första snö flingerna komma.
Nu har man laggt in alla höst och vår kläder i gadrobben och fram med vinterklädderna.
Varje morgon denna veckan har jag haft vantar på mig då jag har hållit på att frysa ihjäl när jag skall ha kört till jobbet.

Nej nu ska jag köra i ordning mina mackor och sedan så blir det vänner. Har kommit till år 2 sesong 2 och 5 avsnitet där av 8. he he..

ha en fortsatt trevlig kväll


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0