Nu har jag gjort väldigt mycket

Ja det har jag verkligen gjort denna morgonen.
Vaknade klockan 10 idag har sovit över 12 timmar. Det behövdes verkligen. Efter att vi hade varit på 20 års fest i lösdas till klockan närmare 1 på natten så kom man inte i säng fråns klockan 2.
20 års festen var det jätte skoj och det bjöds på god mat.
Sedan var igår var det bara sege dag. Lill syrran som Johanna och coffe hade passat i lördas vaknade redan klockan 7 på morgonen. Så det var bara att sätta igång en film till henne och föröka somna om lite men det var lite omöjligt när hon pratade i ett och hoppade runder över allt och läste böcker och snackade med hundarna ^^..
Så vid tio tiden gick jag upp gjorde frukost till henne och plockade och donade, sedan vid tolv gick jag hem med hemma, var någon timme hemma hos mina föräldrar innan jag begav mig hemmåt.
När jag kom hem städade jag undan och sedan tränade jag lite hund.
Inte bra att träna hund när man inte vet vad man ska träna. Men det blev lite allt möjligt med dem. ^^
Sedan vid halv sex kom kagge hem efter att ha varit och packat öpple och eftter det blev det midda hemma hos mamma innan vi begav oss hemåt. Blev mat till hundarna och sedan sova.

Sedan idag när jag kom ner blev jag lite shokad, vem satt på matan i gästrummet. Jo Jippi, hon hade öppnat sin bur själv i natt och skuttat runder hela natten i huset. Vilken tur hon har haft att sigge inte har fått tag på henne, hon har varit uppe på ovanvåningen då det var barjs i trappan sedan på WC ocg i köket, även ätit tappet i gästrummet som låg lite över allt..
Jäkla buse till kanin. ^^..
Huvud saken är att hon inte har mött sigge för då hade han nog allt tagit henne. Men hon såg så nöjd och glad ut när hon satt där på mattan, och när jag gick i mot henne skuttade hon själv in i sin bur ^^

Nej nu har klockan allt sprungit iväg så nu ska jag köra och jobba.
Tycker att jag varit dutkig idag med att fixa en massa saker. im orgon är det lite saker till som jag ska fixa ^^

Hundstallet håller på att bli jätte fint och man ser mer och mer.. Jätte skoj, min älskling är så duktig..

ha en trevlig idag




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0