Du skrämde mig

Jag har gått och varit orolig nu i två dagar över sigge.
Det är så att mina hundar alla tre har blicit lite tjocka, inte över fetta, men lite för tjocka. Och för sigges del är det inte alls bra.
Så nu i Söndags så åkte vi upp till grustaget med dem som vi inte har varit på mycket länge. Dock regnade väldigt mycket, tråkigt på det sättet att alla tre hundarna blir så jäkla smuttsiga.
Och sedan i mondags tog jag en promenad med dem efter att jag hade slutet jobbet.
Så i tisdags började Sigge halta på benet som han är kass i.. Jaha tänkte jag nu är det dags. Ush tankar i massor började snurra runder i huvudet på mig.
Hela dagen idag har jag funderat fram och tillbaka och när jag kom hem så haltade han inte lika mycket som han gjorde i morse.
Så när jag tog dem på promenad så studerade jag han när han gick. När han gick på asfalten så veck han till precis som när man själv slår i tån någon stanns. Sedan stannade han för att kissa och då lyfter han på andra benet och lägger tyngden på det benet som han har ont i. Hmmm då tänkte jag varför skulle han göra det om han nu hade ont i höften. Såg även att han gick på bättre i gräs än på asfalten.
Så direkt när vi kom hem så tittade jag på tassen.
En stor lättnad gick över mig faktist. Det var inte höften utan det är så att när vi gick vår långpromenad i mondags så har han skrapat trampdynan, sedan har väll legat och slickat på det på natten.
Så en bit av tampdynan är bort skrapad. Så fram med medikamenter och tvätta rent.
Så nu är det tvättning och smörjning med salva i ett par dagar framöver för han och skydd för tassen när vi är ute och går. Ska in och handla en sko till han i morgon efter jobbet. Och sedan tänkte jag låna en barn strumpa av mamma som jag ska fylla med bommol så kan ha den här inne. Så får det både luft och det blir mjukare att gå för han.
När jag satt där på golvet så sa jag till han Fan sigge där skrämde du verkligen mig.
Min lille sigge har verkligen sådan otur.

Annars med de två andra små korvarna är det bara bra, acke har väll varit lite kass i en, två dagar med att kräka på morognen men nu är det bra igen, vet ej varför. Sedan grimm han är lika störrig som vanligt ^^..

Annars med mig är det bara bra, är öm i tummen idag, har nog gjort någon rörelse med handen som jag inte har gjort innan.
Lite tråkigt det är ute nu för tiden, det blir så mörkt snabbt.

Ja förresten hittade den länken eller rättare sagt det var kagge som hittade dena sidan. Folk är inte kloka. Lämna gärna en kommentar om denna länken hos mig, för det skulle vara intressant att se andras åsikter.
Det finns allt ifrån personer som säljer hundar till höger och vänster och andra som tror att de är både det ena och det andra.
Ne nu ska jag göra mig ett par mackor och säta mig framför vänner och titta på ett par avsnitt och sedan virka lite innan det är dags att krypa ner i sängen och sova.

Ha det kanon



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0