Halft bort blåst

Det var inte klokt vad det blåste igår kväll. Det var nästan läskigt att höra på radion hur det blåste och vad som hade hänt ute i trafiken.
Men så länge jag lyssnade på radion så sa de inget om väg 11..
Men när jag skulle köra hem fick jag köra rätt lungt och valde en liten om väg. Det la massa med grenar över vägen över allt.

Idag på promenaden fanns det inte ett ända höst blav på träden allt var som bort blåst. Nu är det snart vinter. Men hösten tycker jag att den har sin scharm med alla färgerna ute i naturen.
Men nu är det borta och ändast en massa pinnar som sticker ut över allt.

Ska sticka lite tidigare till jobbet idag för måste inom och handla och skulle igentligen boka om tvätt tiden som jag har i morgon. Jag har ju ingen lust att åka upp och tvätta när jag slutar.

Vilka lat hundar jag har alltså, när de har fått sin frukost efter promenaden slänger sig alla rak långa över allt, ja utan grimm han springer upp för trappan och slänger i sängen.
Grimm är även rolig när jag jobbar morgon, han vet att han ska ut och kissa, så efter att jag har tvättat mig i ordning och kommer ut från toan så kommer han ner springande för trappan. Sätter sig och väntar på att jag ska öppna så att han kan springa ut och kissa, kommer in, sätter sig ner och väntar tills jag eller kagge har torkat tassarna. Sedan går han raka vägen upp och skutt rakt upp i sängen och slänger sig. Lat hund ^^
Sedan har vi Acke han går inte ut och kissar så länge jag är och jobbar, men när jag kommer hem så springer han direkt ut och kissar. Ja en lat hund till..

Nej nu ska jag strax köra. Ha en nice dag



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0