Ute i sista minuten

ja det är som vanligt då :).. Det är verkligen kagge och jag bra när det gäller att vi ska iväg. :)
Har i allfall plockat fram kläderna som vi ska ha med oss. Så får ta resten i kväll när jag har slutat jobbet. Mamma kommer även hit så ska jag visa henne hur utfodringen till djuren går till...
Vill ju inte att det ska hända så för henne som det hände igår förr oss. Men kan inte låta bli att skratta...
Jag hör kagge på ovanvåningen.. A NEJ.. Jag bara vad är det.. Dags för chinchilla jakt säger han, så vi kröp runder i över en kvart uppe i sovrummet innan vi fick tag på belamir som hade skuttat ut ur buren när kagge skulle ge dem mat.

Annars idag har det varit lungt, vaknade tidigt först men bestämmde mig att jag skulle sova lite till, lite svårt att somna om. Men så gjorde jag det och vaknade den tiden jag hade satt klockan på.. Nej ush vad trött jag var då. Orkade knapp hålla ögonen öppna. :) Sedan tog jag en skön morgon dush och sedan blev det en promenad med hundarna. Grannarna har skaffat en valp i andra gatan. Så sigge och grimm fick busa lite med han.. Super skoj tyckt de det var. Medans acke bra tittade på valpen.. Han tycker att de kan sitta ner och se söta ut... Inte hoppa och leka med han hela tiden..

Nej nu ska jag sticka och handla 5 kg foder till gnagarna och en säck foder till hundarna.. Sedan blir det att jobba, men måste först ner till älsklingen jobb och hämta en sak..

ha en trevlig dag idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0