Tävlings sugen och en skadad sambo, års möte på BK

Ja då vart man hem kommen för bara en stund sedan efter att ha varit på års möte på Brukshundsklubben.
Det är första gången jag var med på sånt. Kan lova att jag ska vara med nästa år igen.
Det var ju så att det delades ut priser.
Jag och Marianna satt där, nu är det vi nu är det vi och så skrattade vi, men inget pris fick vi. Själv har jag bara gått almänldnadskurs där.
Så marianna och jag sa att nästa år är det vi två som ska också vara där uppe och ta i mot priser.
Så  nu är jag laddad ordentligt och det känns jätte skoj, fast jag har det rätt jobbigt med att snart bli arbetlös och och måste snarast komma på vad jag ska göra.
Men nu soffpotatis grisen grimm nu blir det lydnad så det rungar i väggarna (tur att han tycker det är så skoj)
Och för julkorven acke blir det agility, dock ska jag gå en kurs med han innan jag anmälerhan till en tävling.
Sigge mannen blir det lungt för, men tänkte att jag skulle kolla upp spår mer och så kan vi kanske komma någon stanns inom det.

¨Så nu jävla år 2010 här kommer vi

Sedan blir det aktivt inom kanin fronten också, blir en utställning för vår unga flicka här hemma sedan tänkte jag bara åka runt och titta på utställningar.

Även ska jag gå på olika aktiviteter inom hund. Blir någon kurs sedan blir det föroläsningar. Bra att skaffa sig kött på benen. ^^

ja sedan som ni läste ovan har kagge blivit dålig. Det var så att det började så här att det stack i ryggen i lördags, i söndag hade han lite ondare. Och efter vi hade varit och gratulerat hans mamma så ville han lägga om rören och flytta upp varmvattensberedaren. Men det gick så långt til latt han hade tömt varmvattensberedaren på vattnet och sågar av något rör så var han allt sämre. Och värre blev det så när vi skulle lägga os på kvällen kunde han knappt gå och röra sig. Idag när vi vaknade så var han lika kass och det är så illa så att han har fått vara hemma från jobbet. Kan säga att då är verkligen min älskling sjuk när han blir hemma från jobbet (arbetsnarkoman) för dom som känner han. Han är aldrig hemma från jobbet. Hoppas att han snart blir bra för hans egen skull.

Annars idag har det varit lungt. Efter att jag hade slutet jobbet så åkte jag och handlade 4 växter, två till sovrummet, blev jätte fint och två till köket. dock hittade jag bara krukorna till sovrummet. Kagge tror att han har kastat de två andra till köket så i morgon får jag allt fixa fram nya krukor. Och så ska gardinerna upp, efter att jag har strykigt dom.
Efter att vi hade kommit hem blev det en promenad själv med hundarna och sedan dansade jag med damsuggaren över huset.
Där efter blev det en stund vid datorn innan det blev middag. Kyckling ris och curry, min absoluta favorit mat. ^^
Sedan så åkte vi till års mötet.

Nej nu har klockan sprungit iväg, dock behöver jag inte gå upp klockan 4 i morgon bitti skönt det. Så det blir lite sov morgon, men jag var allt dum att slumra till på soffan 5 min innan vi åkte till mötet och så drack jag kaffe där.
Skojade med min kursledare som jag hade i allmänlydnaden i höstas. Kan grim mgå i tjänst, nej sa han och skrattade. Han har inget under ull, och sedan är han inte 45 i manken.
jag bara ja om jag klär han i får ull och högklackat så går det. Så skrattade vi...

Nej nu ska jag sova
God natt






Kommentarer
Postat av: ღ Rebecca

Ja det får vi ta och göra :) Du får hänga med till gymmet också en dag, har ju köpt ett nytt kort ;)

2010-02-13 @ 10:52:59
URL: http://www.rebeccanilsson.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0