Alltså snö

Snö, snö och snö. När ska det försvinna.
Igår fick bege mig hem tidigare från jobbet tack vare snö ovädret som höll på. Och när man lyssnade på radion så var det riktigt alvarligt. Många av arbetskamraterna begav sig hem tidigare men jag avaktade och när kagge hämtade mig så var det faktist riktigt läskigt. vi kunde inte se mer än en meter framför bilen. Och halt det var bara för ordet på det hela, bilen bara kasade.
Men när tiden hade nått den tiden jag igentligen skulle sluta så var det lungt ute. Ingen snö fall och rent tyst. Hmm tänker man då varför åkte jag hem. Men igentligen hur fasen skulle kagge komma ut med bilen när de inte hade skottat här.
Plogg bilen kom nu innan vid tolv tiden och ploggade upp här i gatan. Perfekt för att det var precis när jag skulle ge mig ut med hundarna. En meters vall som jag fick ta mig över innan jag kom ut på gatan.
När jag sedan hade gått en bit och kommer till skogen så tittade jag bara. Den vallen var högre än mig. Så jag släppte alla tre pojkarna och sa till dem så varsigoda ta er över detta själva.
Men de tyckte det bara var skoj och klättrade och hade sig.
Sedan grimm han är som en plogg bil han plogade upp snön och acke som inte alls tycker om snö sprang bakom han och sigge helta tiden. Så sött.

Nej nu gott folk vill ja ha vår sol och grönt. Inte mer snö. Jag vill kunna göra saker ute nu och göra i ordning. tack vare att det har kommit mer snö så är vi tvugna att låta saaben stå ett taga till då det är omöjligt att få ut den.

ska till jobbet idag och kommer ta med mig mina termobyxer. Kan ju hända vad som hälst. Så det är lika bra att bulta på sig ordentligt.
Ush jäkla skit snöööööööööööö....

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning, sedan får jag slå en signal till eddie och fråga när han kommer och hämtar mig.

Ha det NiCe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0