En tur till Malmö idag

Då var vi hem kommer för någon timme sedan från malmö. Blev en tur dit där efter att ha plockat och donat.
Behövde något litet till tvättmaskinen för att kunna koppla in den. Så nu snart har jag en tvätt maskin (Härligt)
Var även inne på djurmagasinet, där är bara för jävla dyrt till hund ett hundben som vanligt vis kostar 10 kr gick på 35 kr där.
Så det blev en aktiverings boll till mina kära flickor (Kaninerna) Och en låda med godis i.
Så efter vi hade varit där blev det en tur hem till Johanna i Malmö. Sigge mannen hade vi med oss också, så han blev glad när han fick träffa virus. Ser för härligt ut att en hane på tre år och en hane på två år går så bra ihoppa. För söta tillsammans är de. Sedan har ju Johanna flingan där som inte sigge har träffat innan. Och hon var riktigt intressant. Därimot tyckte inte flingan om han lika mycket.
Efter lite prat och några koppar kaffe begav vi oss ut med hundarna och släpte dem i en rasgård. Fult ös medvetlös om man frågar virus. Galen Dalmatiner he he.. Blev även några filmer och kort på hundarna.

Klockan tickade och det var dags för oss att bege oss hem till våra två andra legister. 

Hemkommer och allt var jag ju tvungen att testa den nya aktiverings bollen till kaninerna. Och lilla Toppsi var först ut med att testa den. Men så länge jag tittade visade hon inget intresse för den. Så jag lämnade henne själv en kort stund. Har inte hört något då jag var i ett annat rum och kommer tillbaka. Då har den elaka Jippi tagit sig ut ur sin bur och de har slagits de två, men när jag tittade fram skuttade jippi in i sin bur. Hur har hon tagit sig ut?
Toppsi ligger under sängen rak lång helt slut efter slagsmålet... Så det var bara att gå igenom båda kaninera och se så att där inte var några sår, men inga sår hittades, de har bara varit päls som har flygit..
Jäkla kaniner säger jag bara, så nu får jag låsa burarna med lås.
Så efter att plockat undan efter de två så fick baffy komma ut och hon älskade sin nya aktiverings boll det lilla mat fraket.
Man hörde hur bollen flög runder inne i rummet.

Nu ska vi bege oss bort till mina föräldrar och äta lite glass

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0