Hoppas

Nu hoppas jag bara på allt ska gå som jag vill, så nu håller jag tummar tår och ber till gud. :)
Fick förlängt på mitt jobb igår, skönt nu vet jag i allfall vad jag ska göra i ett par månader till. ^^

Annars snöar det som fan idag, flingerna är onormalt stora. Suck och suck säger jag bara vill inte ha den förbaskade snön. Blev en promenad med hundarna innan och vi höll på att frysa ihäl när vi kom ut på den östra sidan. Där blåser det alltid bläää..

Går i funderingarna om allt nu går som jag vill att ta in en kanin hane, eller bara låna in en. Vill ju gärna para lilla toppsi. Men får fundera lite till på det eller rättare sagt jag får vänta lite till och se.

Annars isag ska man jobba en stund sedan är det kväll och då blir det fiskpinnar med hemma gjord potatis mos och remuladsås. Smaskens, tänkte göra en kladd kaka till efter rätt, men jag får se om jag har lust när jag kommer hem att ställa mig med det.

Annars har man moblerat om igår lite, har flyttat ut hundarnas stora korg i hallen i facket där sko hyllan stod innan, och de älskar att den står där. Jag vet ju att de tycker om att krypa in i utrymme,. Jå funderingarna är att ha det så nu fast än att det blir trångt att ha skohyllan på andra sidan.

Ja ja tycker jag bara skriver skit nu, men det är för att fördriva tid till att åka och jobba.

Ha det nice idag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0