Jag vill göra så mycket

Det är så mycket som jag vill göra. Börjar få lite panik över att jag snart inte i heller ha rnågot jobb och jag var inne på en sak helt 100 innan men efter att ha varit på möte så tappade jag lusten på det.
Tycker att det är för jävligt att när man tar studielån så räcker det ju inte till något. Förstår att folk kunde leva på det innan men hallå nu går det inte. Den summan man får ut ska man kombinera med att jobba. Jo vist det gick innan men det går inte nu, det finns ju inga jobb. Hur vil lde då att man ska kombinera det med att jobba.
Oki jag är en arbetsnarkoman precis som min sambo. Jag kan jobba 24 timmar om dygnet om jag kunde det.
Nej jag blir bara så trött. Och jag har haft på mig nu i helgen att sitta att tänka och fundera på vad jag vill göra men jag har inte kommit på något.
Dock har jag spenderat tid i min bok som jag håller på att läsa.


Denna boken är otroligt bra och när jag väl har satt mig ner med den så kan jag knappt slå igen den och göra något annat. Jag gillar böker som handlar om sanna historier. Om det finns någon mer som gör det så är detta verkligen en bok som jag rekomenderar. Och när jag letade efter boken bild så hittade jag även fler böker som handlar om sanna historier.
Starkare än hatet
När ingen annan ser
Äcklig
Såld
Flickan som inte fick finnas
Snälla pappa, nej
Så när jag har läst klar boken skadad ska jag beställa någon av dem.

Lust att göra om här hemma ja det är jag verkligen. Skulle bara vilja åka och handla en stor burk måla färg och måla som en galning. 
Snackade med johanna härom dagen också, och vi är helt olika på en front och det är när vi sortera. Hon kastar det hon inte behöver, där jag därimot är så att ja det kan ju vra bra att ha och det ser man i garaget. ^^.. Och inte bättre blir det när kagge är nästan lika dan, dock när han väll har bestämt sig så kastar han det han inte vill ha. 
Så mitt projekt denna veckan är att sortera ut och kasta det jag inte har använt på ett taga. Nu vill jag fanta mig ha ordning.. Dock är mycket mormors saker och det kommer göra ont att kasta det men vad ska jag med allt när jag inte äns kan ha allt här inne. Det som igentligen betyder mäst och som är fint det har jag redan inne. 
Nej nu är det skärpning casandra.... 

Varför jag är gnällig idag är väll för att jag vaknar av att någon slår med något där ute och när jag tittar ut så är det grannen som håller påatt skrapa av gatan och ryster av skrapan. Sedan står två av grannarna på vår upp fart och pekar in mot vårt. 
Den gubben börjar gå mig riktigt på nerverna. Gahhhh..
Sedan denna jävla snö är jag så jävla trött på att det står mig upp i halsen. Jag vill inte se mer vitt nu utan nu vill jag se grönt. Grönt grönt grönt och åter grönt. Inte mer vitt, och när jag tittar ut genom fönstret nu så ser jag fanta mig att det snöar igen. 

Nej jag får väll allt ta och plocka undan lite nu inann jag ska sticka och jobba. Får inte lov att köra bil så länge jag tar min host medecin så idag kör eddie mig till jobbet. Skönt det igentligen ^^..

Nu har jag snart två av hundarna klar ritade. Sigge och acke så det är bara lille grimm kvar, men jag är inte klar riktigt med värken acke eller Sigge. DÄr är lite till att göra på dem, men så fort de är klara ska jag börja på grimm och sedan ska alla tre upp på väggen. 

 
Acke och Sigge

Ha en trevlig dag idag, för det ska jag ha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0