Prinsessan Index hos oss i helgen

Har inte haft tid eller ork till att uppdatera men nu kommer det i allfall en liten uppdatering.

I fredags efter att jag hade slutet jobbet så åkte vi och möte upp marianna för att hämta index, efter att vi hade pratat lite så begav vi oss iväg. Stoppet blev uppe i vomb och där gick vi en helmysig promenad med alla hundarna.
Grimm, Sigge och Acke var glada att träffa index igen. Dock hade acke sitt minne kvar på att hon löpte då hon gjorde det sist han träffade henne. Så det har tagit en och en halv dag för han att fatta att hon inte löper.
Igår eftermiddag efter att vi hade varit ute på långproemnad med dem så blev det träning med Acke, Index och Grimm.
Kontakt och Fot övningar med Grimm fot possetion med Grimm och så klart freestyle halkade jag in på också. Och Freestyle med acke som just då gjorde allt för en godis.
På kvällen slockanade allesammans över allt.

Idag när vi vaknade sken solen och det var verkligen vår väder. Dock är det otroligt blött över allt då det töar, men så får det lov att vara så länge det inte snöar. Nu vill ja att det förrsvinner för gott det jävla snö skiten.
Efter promenaden så åkte vi till malmö, blev först ett stop på media market för att handla föddelsedags pressent till min lillsyrra och efter det hornbatch. Där blev det en hel påse med hundben och lite annat till kaninerna och chinchillorna. Se här under


efter hornbatch blev det en sväng till johanna och kaffe. och efter det begav vi oss hemmåt igen. Så nu har vi ätit och nu är man uppsväld som en balång.
Dock är tvätt maskinen klar nu så jag får allt plocka ner det jag har upp hängt och hänga upp det andra. Suck. Men det är skönt att ha tvätt maskin hemma nu ^^

Så får göra det innan klockan blir förr mycket vill ju gärna titta lite på tv innan det är dags att sova för att komma upp i tid i morgon.
 Ha det NiCe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0