Alla shjärtansdag, bakning



Denna dagen har varit lugn, vaknade först alldeles för tidigt för att vara en söndags morgon. Så somnade om och gick upp klockan tio.
Efter en skön morgon dush blev det lite TV tittande innan vi och hundarna skuttade ut i bilen för att åka och hälsa på kagges föräldrar. Men på vägen stannade vi till på ett flygg fält i brösarp och gick en härlig promenad med hundarna.
Det är härligt att se hundarna jobba så i snön, och inte bara det jag ångrar mig bittert att jag inte hade kameran med mig, för snön låg så fint över allt i skogen och det var alldeles vins stilla. Riktigt mysigt. Så klart var det inte över allt snön låg så fin då man har två hundar som heter sigge och grimm. Fult ös medvetslös.
Efter proemnaden blev det hem till kagges föräldrar och en kopp kaffe. Säger bara mina hundar är bara så bort skämda. Leverpastej, kaka blinkade de till sig med sina valp ögon.
Efter ett härligt besök blev det hem igen och lite mys i soffan innan jag tog ut kaninerna en efter en.

Och så fick de ha sin aktiverings boll att leka runder med. Toppsi och Jippi puttar runder på den men är inte allt för intresserade. Men Baffy hon bokstavligen mördar den då hon vet att den är full med en massa gott godis, sedan annat som att hoppa upp i sängen och bara hitta på en massa bus är hon också duktig på.
Passade även på att slänga in en maskin tvätt innan jag började göra banan pajen. Så ungefär både pajen och tvätten blev klara på samma gång och inte bara det en god middag av älsklingen blev det också under tiden allt hölls igång.
Men nu ska vi bege oss bort till mina föräldrar och äta bananpaj och sedan blir det hem och titta på tv innan det är dags att krypa ner i sängen och sova.
Dags att börja jobba igen i morgon.

Ha det NiCe



Kommentarer
Postat av: ღ Rebecca

Den pajen såg riktigt smarrig ut =)

2010-02-15 @ 17:19:47
URL: http://www.rebeccanilsson.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0