Aktiv idag



ja det kan jag mer än säga.
Efter att kagge väkte mig idag klockan ni då jag hade satt två klocker på rigning och stoppat öron proppar i öronen så vaknade jag. Då kagge är förkyld så drar han sådan timmer stockar så att man kan verkligen inte somna. Och när jag hade satt dem i öronen somnade jag som en stock, hade inte han väkt mig så hade jag aldrig vaknat.
Men i allfall efter det så gjorde jag mig i ordning och sedan drog jag upp till kraftverket där ninni och rebecka väntade. tränade i ett taga och där efter begav vi oss där ifrån. Kagge mötte upp mig uppe i byn och där efter begav vi oss till revinge med hundarna. Alla kläderna hade han med sig så jag byttade om i bilen till varma vinterklädder.
Väll framme körde vi ju så klart fast med bilen, men tja tänkte vi, vi tar en promenad med hundarna innan vi börjar med att försöka få loss bilen.
Hade så klart kameran med mig och tog en massa galna kort på mina snö monster. Sigge älksar verkligen detta vädret och skulle han få lov så hade han varit ute hela dagarna långa. Längtar som en tok till stallet är klart så kan han vara ute hur mycket han vill. ^^

Efter proemnaden började vi med att dra loss bilen. Och efter närmare en halv timme fick vi loss den, och för andra gången puttar jag loss en bil, super stark hi hi hi nej hade inte kagge suttit framför ratten och varit så duktigt som han är så hade vi aldrig kommit loss.
Efter det blev det in till apoteket och köpa migrän spray till mamma och köra upp med det till jobbet då hon hade sådan fruktansvärd migrän.
Efter det blev det hem, jag kastade mig i dushen medans kagge damsuggade över och nu sitter jag här vid datorn med min kopp kaffe. ^^
Ska snart gå och göra mig i ordning och dra till jobbet. Jag har blivit riktigt lat nu när kagge kör mig he he.. men skönt att slippa oroasig över vädret, jag vet att han tar sig fram i ur och skur, ja i allt.

Nej här kommer i allfall ett par bilder från revinge idag med galningarna nu.
ha det NiCE






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0