Morgon blogg!

Klockan är nu 04.50 och jag steg upp för precis 50 minuter sedan. Eller ja det blev ju några minuter extra. Kvittar jag har död tid kvar på morgonen innan jag ska iväg och jobba.
Man kan morgna sig när man sitter här vi datan med morgon kaffet.

Igår kom älsklingen, och det känns fruktansvärt skönt att ha han här. Så det blev en kopp kaffe innan vi begav oss bort till mina föräldrar på ännu en kopp. Sedan byn och handla midda och efter det matlagning.
Efter maten blev det att vi tog hundarna och stack in till PG inne i byn där mamma eddie och barnen var för att äta glass. Vi två som var propp mätta tittade bara på när de åt.

Efter det blev det hem och så ringde Denice som jag inte har snackat med sedan midsommar. Känndes skoj att prata med henne igen.
Så det blev ett lång samtal och klockan sprang iväg. Så har nog fått tre och en halv timmes sömn i natt.
Och jag som började min sista vecka med att vara ut vilad. ^^
4 Arbetsdagar kvar efter denna dag sedan i morgon är det bara tre och då ska jag och två till från jobbet bjuda på frukost.
Det är ju bullar på jobbet.. ^^

Sedan har min bil börjat klydda med mig igen. Inte förvånad alls. Så trött på den så att det står mig upp i halsen. Nu låter hjulena, jocke sa att det var något men kom inte ihåg vad det var. Men det låter som att den är 100 år gammal och rullar fram som bil som man har vevat igång från 1800 frös ihjäl :)

Ja vad händer idag. Ja när jag har slutat jobb tänkte jag dra med jocke till ystad för att handla transportburar till mina flickor. Sedan tänkte jag kasta ner alla hundböcker och säng kläder i lådan. Så att det är klart. Kanske hinner med att töma badrummet också. Så det är väll dagens planer. Tiden springer iväg så fruktansvärt snabbt när man jobbar för middag.

Nu får jag nog allt plocka i hoppa och sedan sticka och jobba.

Ha det NiCe



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0