Gjort en massa

Det har verkligen varit super skönt att vara ledig idag, och alla dagar. jag har nog blivit lite lat av mig nu dessa dagar. Idag när vi vaknade bar det iväg och hälsade på våra före detta grannar i deras nya hus, där blev det lusse katter och kaffe och en massa prat.
Efter att ha varit där ett bra taga bar det av tilol jysk då jag hade sätt att det var väldigt biliga ramar som de sålde ut. Så det blev ett gäng sådana och sedan hem. En aning ras lös kände jag mig när vi kom hem så jag slet ut hela vårt skåp som vi har en massa skit eller rättare sagt där vi har sammlat en massa. Av det blev det en hel sop säck. Ja gud vad jag stopar in där, sist vi gjord det var ett 1,5 år sedan.
Efter det stod jag och tittade på datorn, har länge gått och snackat om att jag skall koppla in förstärkaren och idag blev det, fram med en massa högtale ut med allt, till sist fick jag fram ljud i en högtalare och sedan var det bara att höra vilka som var sprängda och vika jag kunde ha. Ja jag kan säga att det var högtalare över hela golvet och kagge bara skrattade åt mig när jag gick runder lyssnade, kopplade om mm.
Men tillsist fick jag rätt på det i allfall och det blev 4 högtalare.

Så i morgon ska jag fortsätta min tömning här i huset, iallafall i byrorna. Sedan får vi allt se vad klockan blir. Ska ju hinna med både långpromenad med hundarna och annat.
Två dagar sedan är man ledig igen, en riktigt mjuk start. Blir nog malmö i helgen kanske och så våra kära hundar. Blir väll en och en annan lång promenad med dem.

Grimm är bättre skönt nock. I morse fick han majs välling igen med ris och sparris och så blir det ikväll också. Tänkte att han kunde få lite foder ikväll också i maten.

Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på film, och hoppas att man blir trött. Ska upp tidigt i morgon så det måste vara ett måste att var utvilad.

Ha det NiCe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0