Beroende av semlor



Det är jag i allfall.
Helgen har varit lugn som vanligt. I fredags efter jag hade slutet blev det hem och laga middag. En god lassangete gjorde älsklingen på älgfärsen och vitlöksbröd till det.
Kvällen tillbringade vi en stund borta hos mina föräldrar med att äta kakor och ta en kopp kaffe. Där efter blev det hem och så tittade vi på film. Och som alla andra fredagar somnade vi på soffan och vaknade inte förrens klockan 4 på morgonen. Efter att vi hade förrflyttat oss till sängen sov vi till kl halv tolv. Så deprimerande när man gör det, hela dagen liksom förrsvinner.
Efter att vi tillsist hade kommit upp på lördags förrmiddagen så blev det revinge med våra galna tre hundar. Och som vanligt sprang de som galningar. Dock är sigge och grimm extre tråkiga då de jämt måste bråka om en pinne och till 90% under rundan springer och kivar om den. Acke där i mot han springer och sköter sig själv, lite hit lite dit och sedan tillbaka till mig förr att norpa åt sig en godis.
Efter promenaden blev det hem och så kokade jag tee och till teet blev det semla ^^ Även en bra film sattes igång.
Efter filmen satte jag igång och laga middag och jag måste säga att jag hatar potatis. Fick förr mig att jag skulle göra hasselbaks potatis. Men det ska ju precis som förra gången ta sådan lång tid så att allt det andra han bli klart innan. Dock trodde jag precis som i receptet att det bara skulle ta 45 minuter men det tog över en timme.
Under tiden jag höll på ed maten stack älsklingen och handlade varsin semmla till. Och efter middagen och allt bar det av bort till mina föräldrar för att äta semla igen och en kopp kaffe.
Passade även på att klippa klorna på pappy och när jag ändå var igång klippte jag kaninens också. Pappy har blivit jätte duktig sänn förra gången. Då skrek han och sprallade, men denna gången var han helt stilla nästan.

Efter kloklippning och semla mm så blev det hem igen så tittade vi på wallander. Shit, blev lite ledsen över att han ena dog i den, trodde man inte att han skulle göra.

Sedan idag skulle jag igentligen gå upp tidigt men så blev det inte men när jag kom upp blev det dushen, sedan små plockade vi här hemma. Klockan han bli så mycket så att det var dags att förr mig att gå bort till grannen på tuperway och inrednings pary. Inredningsakerna var riktigt roliga, fanns ett par saker som jag skulle vilja ha till mitt hem, men allt sådan får bli sen.
Sedan blev det middag och kagge gjorde hemma gjorda semlor. Så nu innan klämde vi vars två st till varsin kopp tee och kaffe. Jag kan inte dricka kaffe så sen på kvällen för jag får energi kick av det så förr min del får det bli tee, men det går lika bra, och min mage tycker om det bättre.
Så nu innan var jag hemma om hos mina förräldrar och lämnade tre st semle bröd. Hade lille sigge med mig. Pappy blev överlycklig och började direkt våldförra sig på sigges svans och ben, äckliga lilla hund he he ^^ Men sigge mackerad direkt så då slutade han upp och var lugnare. Blir bättre när den lille grisen blir kasstrerad. ^^

Så nu ska jag gå och lägga mig i morgon efter att vi har slutat blir det malmö, måste ha ett sådan photopearls att pyssla med. Dock har jag många pyssel saker i luften nu, håller på med en tavla på sigge som jag tecknar, kommer upp så fort jag är klar, har lite kvar att göra på ackes bild, och när jag är klar med dem ska jag göra en på grimm. Inte bara det, jag ska göra tre st bilder på dem som jag kan sätta in i mina ramar som jag handlade förra månaden. Ush många oviktiga saker igentligen.

Men ni ska jag gå och lägga mig
Ha det NiCe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0