Idag har jag varit en vandrande sombi

Trotts det har jag ändå städat här hemma. Vet ejmen jag har kommit in i något stim med att kasta allt. Känns faktist bra, varför spara saker som man inte har bytt sig om på de senaste åren. Kommer säkert inte bry mig om dem i fortsättningen i heller.
Så idag blev det byrån som blev tömd, ja där hade jag en halv sopsäck.

Älsklingen hade varit så snäll och tagit bort steron som jag sa att jag själv skulle ta bort, men det underlättade bar, för den vart rätt tung fick jag höra.
Efter tömningen i byrån blev det att små blocka lite här och där steron hade ståt innan satte jag blommer och en lampa blev faktist snyggt.

Sedan upptäckte jag att toppsi hade lyckats dra in ljustake saldden i sin bur och knaprat på den. Den var inte av helt, men när jag sedan skulle klämma fast den i mellan ellementet så fick jag mig en JÄVLA STÖT. Hoppade verkligen till och det ruskade verkligen till mig ordentligt, kändes som att hjärtat slutade slå, så efter någon minuts åter hämtning så fortsatte jag att plocka.

Annars denna dagen har varit otroligt seg, tror inte jag vaknade i morse. Ögonen har känts som cementblock mer eller mindre, så det blir i sängen tidigt ikväll och sova, kommer säkert somna som en stock..
Men hundarna är det bara bra, Grimms mage har blivit bra nu och nu kommer det entligen hela bajskorvar. Så idag var det sista dagen han fick majs välling och ris. Lyx mat tycker jag med andra ord, men ni kan ge er fan på att det slank ner snabbt.

Nej nu ska jag läsa lite sedan sova

 Ha det NiCe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0