det var ju tur

Nu har jag i ett par dagar, planerat att åka ner till arbetsförmedlingen med mina papper, men det var ju tur att jag ringde dem nu innan, det visade sig att jag inte alls skulle ge dem de papper som jag har.

Utan de skall till min A kassa i stället. SUCK sägger jag bara. Blir bara så trött. Tänk om jag nu hade tagit mig ner där och lag papperna där det hade ju varit riktigt snyggt.

Annars idag har jag varit ute med hundarna på morgon promenad, sedan blev det frukost till alla hundarna. Och efter det blev det frukost till mig. Älskar min bulle på morgonen med ost och gurka så jäkla gott.

Förr åt jag alldrig frukost men har vant kroppen nu vi det. Och det känns fasktist som att man har lite mer energie än vad man brukar men nu jobbar jag ju inte. Och jag kanske är konstig men jag jobbar bättre på tom mage än med full mage med mat.

Så nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart. Så ska jag dricka det, sedan ska jag slänga in tvätt i tvätt maskinen och ser om lagningen som älsklingen gjorde igår kväll fungerar. Fattar inte varför slangen hade spruckit, men det hade i allfall sprutat vatten över allt i tvätt stugan.

Sedan tänkte jag att jag skulle göra i ordning en lista vad som ska med ner så att man inte glömmer något.

Det viktigaste som ska ner med är nog allt ritningarna på huset. De lyckades följa med upp i packningen ^^

Sedan blir det att åka och hämta en massa hö till kaninerna  idag, ska bli skönt att få hem ett lass hö. Alldeles för dyrt att handla i affären eller i djuraffären sedan tycker jag att hö i affären är mycket sämre, höet  är så fruktansvärt torrt.

Nu ska jag sätta igång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0