Får ta tag i det nu

Nej nu känner jag att det är en massa saker som jag måste börja ta tag i. Har verkligen bara segat nu i två veckor.
Kan man tänka sig. Jag har bott här uppe nu i två veckor. Jag börjar även hitta här inne i stan nu :) Men långt ifrån att hitta till allt.

Ja i lördags blev det att jag har bott här i två veckor. Saknar skåne faktist lite grann. :)

Vad jag menar med att komma igång här hemma så måste jag få ordning på alla gadrober och all tvätt. Har hur mycket tvätt som hälst att tvätta och sedan hur mycket som ska läggas in, men fattar inte hur jag ska få plats med allt.
Sedan måste jag fixa med arbetsförmeddlingen, men det är inte så lätt när man inte hittar dit hehe.. Men ska verkligen kolla vägen idag när vi kör dit :)

Sedan har jag ett par låder att ta tag i som ska gömmas in i en bokhylla. Har sedan en massa hund papper, som jag måste skaffa en pärm till alla de papperna.

Sedan en ny säng är ett måste. Får ont i ryggen av den lille vi har. Ser ut som en 100 år gammal kärring när jag går upp ur den på morgonen :)

Sedan med alla hundarna är det bara bra. Hekla var och hälsade på sin uppfödare igår och han tyckte att hon var jätte fin. Sedan på lördag är det utställnings förr hennes del. får hålla tummarna att det går bra förr henne. Men hon är en liten snygg flicka. Ja en liten Ragata också med andra ord :)

Nej får ta tag och göra saker nu. Latmask jag har varit idag då.

Tjaooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0