Morgon seg

Det kan man verkligen säga att jag är idag. Sov ända tills kl tio och kan gå och lägga mig tidigt på kvällen också. ^^ Jag är trött med andra ord he he..

Ja vad har annars hänt idagarna, inte så mycket. fick mitt arbetsintyg igår så ska kopiera det idag sedan skriva i och skicka det så man får sina a kasse pengar. Det kommer bli en jävla massa papper känner jag.
Arbetsförmedlings grejs med andra ord..

Annars är dagarna fulla upp här med hundarna. Ska ju ställa hekla nästa helg så det är utställnings träning varje dag. Jag vet ju inte riktigt hur hon ska stå men till 100 är jag nästan på att hon ska stå som en amstaff o staff alla 4 tassarna rakt i mark. Men sedan har den lilla damen lite svårt att vara stilla. Hon vill gärna hoppa eller sätta sig ner, då hon är van att få en god bit då.
Det är inte bara hekla jag ska ställa utan det är en hane till som jag ska ställa. han känner jag inte alls så får bekanta mig snabbt med han innan jag beger mig in i ringen.
Sedan i slutet av aug ska vi ner till skåne under helgen och gå på bosjökloster mässan.
Ska kolla jakt kläder då de jag har börjar verkligen bli till åren och ett par rijäla stövlar hadei nte skadat samt strumper.

Så dagens schema är att kopiera papperna skriva i det. Sedan städa över huset och finns det tid över så tänker jag baka kanel bullar idag är så sugen på det.

Men först ska jag se klart min film mist som jag tittade på igår och sedan blir det att sätta igång med allt.

tjaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0