En flytt uppdatering

Här kommer då en liten flytt uppdatering.

Älsklingen va hos mig hela förra veckan. Alltså min sista arbetsvecka. Det kändes verkligen konstigt när man räknade ner dagarna och fredagen kändes enormt konstig.
Men underveckans gång blev det att man små packade. Allt fler låder blev det i sängen som jag använde att sammla alla låderna.
På torsdagen kom Emma förbi och hämtade upp mina pojkar Belamir och Tyson som har fått det kanon bra och även en chinchilla kompis.
Inte för att vara taskig eller så men det känns skönt att jag hittade ett nytt hem till dem. Hade verkligen inte tiden förr dem.
Sedan underdagen jag var och jobbade skruvade älsklingen ner hyller mm.

På fredagen var ju min sista arbetsdag, kändes verkligen konstigt den dagen, man gjorde ju allt för sista dagen. men jag var mycket glad att jag fick vara inne på min cell som jag brukar vara i stället för att vara där ute och göra pistoler. Så ninni och jag jobbade själva tillsammans hela dagen.
Sedan att säga hejdå till alla var små jobbigt, man pratade på så mycket som möjligt för att inte börja tjuta. Men sedan så var jag så mycket uppe i varv så han verkligen inte känna efter utan flytten snurrade runder i huvudet på en hela tiden.
Men efter jobb körde vi och handlade en räkbomb och den tryckte vi i oss när vi kom hem, sedan blev det en sväng bort till mina föräldrar där vi snackade lite och passade även barnen. Jag var helt slut och somnade till på soffan.

Efter att mina föräldrar kom tillbaka efter att ha varit i byn hade de handlat en fotoskrivare till oss, och en annan liten sak som man kan lagra kort i. Fina saker.

Senare på kvällen kom mina syskon till oss. de skulle sova över för sista gången. Jag som var helt slut, fattar inte varför somnade än en gång på soffan i en timme och undertiden spelade jocke och barnen tv spel. skrattade och tjoadde gjorde dem. De är helt galna i han. Där efter blev det mat lagning och efter det kröp vi alla 4 ner i soffan och tittade på film och åt godis. Mys.
När hälften av oss somnade på soffan så betsämde vi oss att gå och lägga oss..

På lördags morgonen var det fint väder kanon skönt att vakna till.
Så jag hoppade i kläder och stack in till byn och handla frukos. Ny bakade bullar och en massa god pålägg. Efter det satt vi vid tv och åt.
Allting var lungt ända tills eddie ringde och sa att jag tippen stänger klockan ett och klockan var elva.
Då blev det fult ös i huset.

En massa saker som skulle till tippen åkte in i släpet. Vi sprang som galningar runt och runt. Sedan ringde Johanna och undrade vad vi hittade på. Ja vi springer runder sa jag.
så de bestämde att de tittade förbi.
Så efter en timme kom de och då var eddie och jocke precis tillbaka från tippen med första laset skit.

Johanna och Andreas hade handlat med sig present.
En skåne flagga, skit fin och en ask chokelad.
Där efter började vi alla fyra springa runder där inne och titta efter vad vi skulle kasta. Och efter att fylt släpet än en gång till så stack pojkarna iväg igen till tippen.
Johanna och jag började packa där inne, men ändå kändes det som att vi bara gick runder och fick inget gjort.
När pojkarna kom tillbaka satte vi oss alla där inne och bara tittade på varandra och undrade på hur och vad vi skulle börja med, vad som skulle mm och vad som gick in i släpet som vi skulle hämta klockan 6 i malmö.
Tillslut kom vi igång igen och efter det blev det en kopp kaffe. Mumms var det. Även då började jag rita upp en plan hur vil skulle göra. SERIÖSA jag ^^ Och den fungerade nästan. i allfall blev det rum för rum och ovanvåningen blev helt tömd och städad. Bara nedanvåningen kvar.
Även då kom johanna och andreas med världens bästa idee, de hjälpte oss med att köra upp med yterligare ett släp, men efter en massa samtal så hade andreas fått tag i en buss. KANON. Så när eddie och jocke var i malmö och hämtade släpet så hämtade han bussen och jag och johanna stack till tomelilla för att lämna saker till Kagge som var kvar.
Det var faktist skönt att komma ifrån flytten.

Tillbaka i röran igen. Underbara andreas hade fylt hela bussen med saker. Kanon bra och efter bara en stund kom eddie och jocke med släpet. SUCK säger jag bara det var as litet. Vilken tur att johanna och andreas hade erbjudit sig med att fixa bussen, för hade vi inte haft dem hade vi verkligen aldrig fått plats med något. Ja mer än 50 procent av sakerna hade fått lämnas kvar.

Så in med stora möbler i det lilla släpet och annat. Även då kom mamma o eddie med tre stora familje pizzor och dricka.
Så vi slog ut filtar på gräsmattan och där satt vi allesammans och åt pizza super mysigt.
Efter maten satte vi igång igen, och då började det närma sig slutet. Ett rum efter ett rum blev klart. Alla låder som skulle med var färdig packade och färdig lastade. Även ett helt las skit till tippen i ett släp var fylt.

Då kommer mamma yterligare en gång till med kaffe och glass tårta som vi allesammans började smascka i oss.
Super duper gott.
Så efter den pausen tog vi det sista och sedan var det klart. Yterligare kom min mamma med muggar och kaffe termos som vi kunde ha när vi körde.
Så när allt var klart. Sällde jag mig i hus öppningen och skrek hejdå huset.
Sedan loste vi dörren. Jocke hoppade in sin bil och körde, johanna och andreas hoppade in i bussen och körde och kvar var jag med bilen lastad, med hela akvariet med fiskar, hundarna och alla tre kaninerna. Pratade med mamma lite innan jag också stack. Stannade till uppe på macken så att andras fick tanka sedan begav vi oss iväg.
Klockan var då halv tolv på natten.
Vi gjorde ett stop och det var på E4 det första mack vi såg.
Blev en kopp kaffe, acke fick vatten och kissade och johanna och jag fick även besöka taoan. Över trötta och galna som vanligt. ^^
Efter det blev det vägen igen och efter att de två andra redan stack så kom jag efter då jag fick sätta igång GPS och klydda lite innan jag kom iväg, men tillsist kom jag också iväg och efter en stund kom jag förbi Andreas och johanna. men ingen jocke såg jag på vägen mörkt så långt ögat kunde nå.

Helt plötsligt kommer det en bil med släp flygande förrbi mig. och då visade det sig att han hade kört fel.
Så vi körde och körde och jag var verkligen as trött.
Precis när vi var i närheten missade jag nästan avfarten och med världens kasaste bromsar så kassade jag as långt, ja johanna och andras undrade nog vad jag höll på med. Skrattade gjorde jag och vaknade till det gjorde jag också.
Tillsist var vi framme, och klockan var då 4. Johanna och andreas hade beslutet sig för att köra hempt igen med en gång. Och efter att vi hade tämt deras buss begav de sig iväg.

Tusen tack ska ni ha johanna och andreas. vi hade alldrig klarat oss utan er. Ni är verkligen världens bästa vänner.
Vi ska göra något förr er och behöver ni hjälp med något så bara hojta till. Det vet ni.

Så nu har vi fått lite ordning här uppe allt är nästan upp packat. allt utan det på ovanvåningen. Där står en massa låder. Fattar inte var jag har fått allt ifrån och var jag ska göra av allt.
Skämt nästan för allt jag har asat med mig, men en andra sortering gör jag nu i allfall..
Och ännu mer ska jag kasta. Nu har vi börjat ett liv tillsammans och vi kommer införskaffa egna saker och då kommer det vi har nu att kastas. Men det är bra att ha något att starta med ^^ he he

Nej så nu ska jag hjälpa han att skruva lite och sådant.
Sedan ikväll vet jag inte vad det blir, snackade lite om att jaga grävling men jag vet inte än hur det blir med det.

Här kommer lite bilder i allfall förre och efter bilder.


Så här såg det ut när allt var inlastat en massa saker över allt.

Efter det har blivit tömt och någer lunda till ordning

Förre (med en liten grimm i soffan)

Efter

Köket innan

Köket efter


Och slutligen ett kort på två glada hundar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0