Energie knippet här

Ja då har man varit uppe sedan klockan åtta idag. Det var inte bara jag som vaknade då utan jocke med då vi hade 6 kissiga hundar som gnydde så fint, så det blev ut med hela högen och sedan la vi oss igen och tittade på jakt film. Dock somnade jocke om igen men inte jag. Utan morgonen har jag spenderat med att prata i tel med johanna som ringde mig strax efter klockan 10.


Så nu är i allfall hemsidan ner laggd och en ny hemsidan kommer byggas. Tror inte jag börjar med den nu utan jag börjar med den när älsklingen har börjat jobba. Då kan jag hitta på det om dagarna.
Min adress ändring landade även i post lådan idag, så jag ska bara skriva på sedan ska jag skicka in det, sen ska det inte ta många dagar innan det är ändrat.

Även nu är alla hundarna i huset. Igår hämtade Jocke hem Lotus. Och det kanon bra med Sigge, acke och grimm.
Vi släpte ihoppa Acke och Lotus igår. De två gammla gubbarna.
Och man kan inte tro att de var äldst. de lekta fint, eller ja leker och leker. Acke har fått för sig att Lotus är en tik och vill jucka på han jämt. Så lotus blir lite förbannad och murrar till då och då. Men det förrstår man. Men de kommer i allfall fungerar fint tillsammans.

Annars har morgon varit kanon lugn. Har suttit här vid datan och ätit frukos tillsammans med Sigge. det tyckte han var både mysigt och gott. Älsklingen har tagit lite sov morgon som sagt och vanknade nu för en stund sedan.
Vad som händer idag. det blir hundträning.
Om kameran kommer vara med det vet jag ej men alla vovvarna är fulla av energi och när vi ska ha besök ikväll är det skönt om alla hundarna är trötta och ligger och sover.
Så får sticka ut med rullerna med Grimm och Acke. Sedan sigge tänkte jag att jag skulle lära in rutan på, bara för skoj skull.

Nej nu kan jag inte sitta här längre, får ju inget gjort.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0