Spårning och funderingar

Då är det tisdag och det är bara ett par dagar tills det är i helgen igen. Och helgens aktiviteter är jakt med hund och spårning. SKOJ SKOJ ^^

Annars är man allt mer än seg, tyckte det var så fint väder idag när jag vaknade och det var det, men attans vad kallt det är ute. Nu åker verkligen vår kläderna in och fram med vinter klädderna. 8 grader har vi nu och det går snart över till efter middag.

Igår satt jag ner och skrev en lång lista på vad som ska göras denna veckan. Och min tanke är att innan veckans slut så ska alla sakerna vara strykna från listan, men så länge jag sitter här så får jag inget gjort, men tänkte få i mig denna koppen kaffe så att huvudvärken släpper.

Har funderat på att skaffa mig en liten dagbok till hundarna. Att skriva på nätet och sedan skriva ut det för att sätta det i hundarna pärm, skoj att sätta sig ner och läs ahur det har gått, man kan ju också gemför från första och från den sista man gjorde.

Spårningen i söndags, börjae med att vi begav oss ut i skogen vid 2 tiden, det är verkligen kanon skönt att vara ute i skogen hela tiden. Man får så mycket frisk luft i sig och inte bara det man blir så härligt trött också.
Men här kommer de under på rak hur det gick för varje hund.

Acke: acke gick det inte alls bra, han tog spåret i början bra, men sedan började han flacka. Vinkeln tog han kanon bra men gick bara en bit och kissade igen. Flackade mäst fram och tillbaka hela tiden i spåret. men vet ej om det handla om att det var sur i marken som det blev svårare för han, men sedan hade han inget större intresse för klöven.
Sigge: Sigge var kanon duktig och det gick verkligen kanon bra, näsan i backen hela tiden och konsentrerad hela tiden. tog vinkeln kanon bra också gjorde han så han gjorde mig riktigt stålt.
Grimm: Grimm fick bara ett änkelt spår som var rakt, och det var inga problem med han, har ändrat lite för han. han är väldigt speedad så jag sätter han ner och klappar han innan vi går på spåret. Men han hade inga probem med spåret mer än när vi nådde fram till en vatten pöl som gjorde det lite svårar för han.
Hekla:Hekla var duktig ,men i hennes spår hade nog ett annat djur passerat som tog upp hennes intresse. Men hon sig till slutet med hjälp av jocke i mellan åt.
Bozz: Gick bra i spåret och sköte sig kanon hela tiden. Han makerade bra där ben bitarna låg i spåret. Duktig som vanligt lille Bozzen.

Kvällen avslutade med pizza och titta på tv innan vi bäddade ner oss. Riktigt trötta efter en hel dag ute i den friska luften.
Kommer någon bild och film

 


Vilt spårning 2010-09-26 from Casandra Söderberg on Vimeo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0