Onsdag

Dagarna verkligen bara springer iväg, men det är skönt det med, läntar ju framåt nu för tiden :) Men samtidigt vill man ju vara här och nu också.

Igår blev det Skövde på kvällen för at införskaffa sig en ny hårddisk och det gjorde vi också. Jocke som är bättre än mig på sådant hittade en som var bra. Sedan blev det även ett putts sätt till datorn så att jag kan hålla den ren och fin, och den behövde verkligen städas, den var inte precis jätte ren, dammig som tusan, men nu blänker det ifrån den. :) Ska även ta Jockes dator och Tv med det meddlet idag, tänkte jag.
Sedan blev det rusta också. Och där blev det så klart lite mer än vad vi skulle ha. Blev en matta till Tv rummet under soffan. Sedan en matta till köket. Köks mattan har varit upp skattade av hundarna och de tycker att den är skön att sova på.
Sedan blev det lite godis och hårband. Sedan leksaker till hundarna. Tåv leksaker en tutleksak och en trasa. Sedan blev det en stor dyna till spisen som de kan ligga och gotta sig framför när brasan är tänd. :)

Annars idag är det relaterat lungt, har planerat att ta storstädning idag här hemma innan älsklingen kommer hem. Funderar även på att dra ner skrivbordet och ha det här nere så att man får väck skrivaren från vardagsrummet. Ser inte snyggt ut där den står och då kan man även ha andra viktiga saker där.

Bjuder på två bilder från det jag har handlat, den anna bilden på leksakerna är den fågeln till vänster. Sedan madrassen är inte lika dan men någon liknande.

Sedan kommer det filmer under från spårningarna

Vilt spårning 2010-09-19 from Casandra Söderberg on Vimeo.


Hekla from Casandra Söderberg on Vimeo.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0