LK1 hundträning i sövde

Jag höll på att försova mig idag då min mobil har blivit knäpp sedan jag hade den avstängd. Alla sms kommer sist på sms listan och igår som vanligt stälde jag klockan. Hade planerat att komma upp kvart i noi så att jag kunna åka och handla tränings godist till hundarna.
Klockan var nio när jag öppnade ögong och såg att klockan var alldeles för mycket. Suck. Tittade på min mobil och den var 21,00 hmm datum var den 1 Jan 2000.. Igår var den inte så när jag stälde den så jag vet ej vad som hade hänt. Så det var bara att göra sig i ordning och lasta alla hundarna och sedan bar det av att åka och handla.
Blev även två baguetter som vi käkade innan vi kom fram till sövde där Ipsen och emma väntade.
Vi började träna var för sig med sedan behövde jag hjälp med ställandet. Då jag har tidigare tränat att grimm ska komma in och sätta sig framför mig så gjorde han det. Fick tipps av emma att träna så fort han står så ska jag klicka. Det tog inte lång tid för grimm att fatta att han fick belöning så fort han stod. Så nu ska vi jobba med ställandet 5 gånger om dagen 5 min.
Ipsen var kanon duktig och det var skoj att se emma och han att jobba ihoppa. Framförgåendet såg så fräkt ut har aldrig sätt något sådant tidigare.
Vi körde igenom LK1 och jag kan ju verkligen säga att jag är ingen bra människa på att vara dommare. ^^ he hë
 framfåt march halt halt halt. tror jag hände upp mig på det. hehe ^^

Platsliggningen som grimm gjorde så kanon fint på lydnads kursen klarade han inte alls av idag. reste sig gång på gång, tror att miljön gjorde mycket då det körde bilar bakom honom bara en bit ifrån..

Så nu har jag skrivit upp vad vi måste träna mer på innan April kommer. Och det är
Stå
insittandet
Platsliggandet
Apporteringen

Stå Kan han knappt så det måste vi verkligen jobba med.
Insittandet gör han mycket slarvig tycker jag, han kommer och sätter sig inte bra direkt. Det blir snätt och jag får kommendera han två gånger.
Platsliggandet Han är mycket förrviden om vad som händer runt om kring. Så vi får träna det över allt att han ska ligga kvar och bara titta.
Apporteringen Kan han faktist inte alls, jo han kan hålla den med sedan spåttar han ut det. Ska köra det sättet som jag körde på lydnads kursen.

Har skrivit upp allt i mitt lilla block som jag har. Tänkte att jag skulle skriva som en liten tränings dagbok där. Kan vara kanon bra när man skaffar en ny hund i framtiden och slå ett öga på...

Nej nu ska jag plcoka undan och göra mig i ordning innan jag sticker och jobba. Ikväll när jag kommer hem ska jag bada två hundar, men måste hämta mitt shampo hos mamma innan.
Sedan i morgon ska jag röja innan och flyta bort kaninerna, samt bädda innan eike och hennes vän kommer.
Sedan på söndag är det utställning.. Vet att acke kommer åka ut men jag gör det bara för att det är skoj och acke börja komma åt åren.

ha det NiCe
bjuder på lite bilder här under från idag





Untitled from Casandra Söderberg on Vimeo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0