Hundar och skendräktig kanin

Tisdag och det har börjat gå neråt till helg igen aja tre dagar till ^^
Idag när man vaknade blev man bländad av solen, kan ju säga att det är länge sedan man blev det, men det var härligt :).. Dock har jag inte fått så många timmars sömn då jag satt uppe alldeles fölänge i natt.

Annars idag har vi varit i Revinge med pojkarna. Platsen som vi brukar stanna till på var upptaget av någon annan som var ute med sina hundar. Och då vill vi inte släppa ut våra galningar där :)
Så det blev på andra stället där vi brukar släppa dem och där var ju totalt ner sketet med ko skit. Suck men vi hoppade i allfall av där. Så nu stinker vi alla sammans här hemma ko skit. Så får ta och tvätta filtarna i bilen och mina byxer då godis grisen acke hoppade på mig med sina koo skits tassar :) he he..

Annars har min kanin blivit skendräktig här hemma. Lilla Toppsi tror att hon ska ha bäbisar. Blev så shokad när jag tittade in i buren idag och såg att där var ett fint litet upp puffat hål fult med päls ifrån henne. Så lilla damen har blivit skendräktig.
Så nu står jag i beslut om att ta en kull eller sterlissera henne. Väntar tills nästan gång hon löper och om gör om det så får jag göra något. Inte bra då hon kan framkalla livmodersinflamation.

Annars här här tomt hemma sedan vi lämnade prinsessan igår. En sådan goo hund är hon. Så vi saknar henne massor. Får ta och höra när vi snart kan sno henne igen :)...

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning sedan blir det att jobba.

Ha det NiCe




Coola gänget, två som blundar, en som sitter med öronen bak och en trött acke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0