En tur!

Idag har vi varit i Revinge igen med hundarna. Vädret är ju bara så underbart. Dock är det kallar idag och på vägen tillbaka till bilen bet kylan ordentligt i kinderna.
Hundarna tycker det är kanon skönt att slippa täckena i allfall. Annars idag sov jag ända till halv elva, lite depig blev jag när jag vaknade, då jag vill vara ute i det fina vädret så mycket som möjligt nu när det är sol.
Så det blev snabbt att man röjde undan här hemma innan vi stack.
Så nu sitter kagge och tittar på tv med sin kaffe kopp och jag här vi datorn med min kaffe kopp. Vi tryckte i oss varsin bit safrans sockerkaka innan, fasen vilken god kaka det är. ^^

Torsdag idag nu är det bara en jobbe dag kvar innan det är helg, ska bli skönt med helg. Vet ej riktgit vad som händer i helgen men vi har planerat saker men jag vet ej vad som blir av, av det.
Kanske blir bio med mamma på lördag. Wolfman som hon och jag har snackat om så länge att se ^^..

Satt och tittade efter nya kanin burar då ´de jag har börjar bli kassa, men vet ej om jag ska länga en peng på det, så klart beganade burar blir det. Men så fort stallet är klart ska de ut där.
Ja jag tycker så synd om toppsi. Hon tror verkligen att hon ska ha bäbisar. Innan har hon varit en liten bitch men nu är hon så kellig och när jag tar henne på magen lägger hon sig rak lång. Lyfte upp henne och tittade på magen och hon har plockat bort päls runt brösten. Hoppas hon snart kommer av det. Och kommer inte gå in i det igen. Tycker så synd om henne.

Nej nu ska jag gå och göra i ordning det sista innan jag sticker.
 ha det NiCe






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0