Acke bättre

Acke är betydligt bättre idag, han går på alla fyra men haltar till i mellan åt. Men han lär ju helt klart vara helt frisk till Söndag.
Mycket står på planeringen denna veckan. Ska måla väggen inne i gästrummet där kaninerna har slitit av tapeten. Sedan ska Grimm och Acke badas, avmaska ska jag göra med hela bunten. Har alldeles för många packeter avmaskning. Tre packeter. En 250 mg en 500 mg och en annan sort som bara behövs ges en gång. Så de får olika sorter. Det tråkiga är att jag vet inte om det räcker till var och en av dem. Och det är onödigt att man låter asken ligga sedan med några kvar precis som det har hänt nu.

Solen skiner idag, så jäkla skönt, det är rätt segt nu när allt tinar bort men också så otroligt skönt. Men nu börjar man se allt där ute. Får ta ett ryck nu innan helgen. Baksidan är en kattastroff med andra ord.
Idag på promenaden sa jag till kagge tänk när det är sommar, då kan vi ta pick nick och åka ut med hundarna. Så jäkla mysigt.

Helgen bara springer iväg, man hinner inte med den. Skulle vilja spola tillbaka igen till fredag. Men nix nu är det mondag och en ny arbets vecka.

Nej nu ska jag ta och plocka undan och sedan ska jag köra och jobba. Hoppas på att det är vår väder i morgon med, tänkte att jag skulle städa bilen då. Får dra ut förlängning sladd till gatan för det är alldeles sur utanför.

Ha det NiCe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0