Det var mycket länge sedan

Vet ej om det är någon som över huvud taget läser bloggen. Men jag skriver i allfall ändå. Hemsidan händer det inte mycket på, funderar på att lägga ner den för ett taga och jobba på en snygg nya layout i stället.
Men då just nu inte är som det har varit innan och dagarna är fulla med en massa saker så vet jag ej än hur jag ska göra.
När jag får tiden för att kunna slå ner häcken och göra det.

Hus är till Salu vid intresse Maila mig
Chnchillorna är till Salu maila mig också om nu är intresserade eller har fråger.

Igår vart jag på Mh hela dagen. Planerarna var något annat men slutade med att jag gick med min gammle gosse Acke i stället. Dock var det som förväntat. Sveriges pisse nisse är han och han reagerade ingenting på något. Jo lite raktion vart det på overallen annars var det lungt med allt annat. Lite tråkigt men jag hade räknat med det.

Annars så ska jag till veterinären med sigge i morgon och göra en hel kontroll och bedömning på han. Tror bara sigge är med till Juli. Att flytta med mig tror jag inte han kommer göra. Både sigge och jag har kämpat tillsammans nu i 4 år tillsammans. tror valet jag kommer göra kommer vara bra både för mig och sigge.

Annars Grimm börjar bli könsmogen, pissar över allt han kan. Har även börjat jucka på folk, men det slutar varje gång lika tråkigt för han. Så då är det ju inget skoj..
Sedan har han väll visat lite tuff het mot både Sigge och Acke men när de väll kommer till kritan är det han som har svansen mellan benen och springer iväg..
så det blir att ta kulerna på han alldeles snart. Har bara sagt det nu i två år :)

Nej nu får jag lägga mig om jag ska orka upp i morgon en massa på jobbet nu!
Ska försöka Blogg oftare..
tjaooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0