Vad sägs om att bli bättre på att blogga

Det är kanske något för mig. Har verkligen inte haft tid att sätta mig ner på senaste tiden och blogga.
Dagarna har varit full späckat med både det enna och det andra och varit uppe sent på kvällarna.
Har varit på BK en stor del, och har mycket som jag nu under vår och sommar ska ha att göra med. Ska bli spännade och otroligt skoj.

Gick mitt första personspår med Marianna i förra veckan. Tack för att du hjälpte med och lärde mig Marianna. Har ju lärt in på ett helt annat sätt på sig med godis i spåret. Nu på Grimm gjorde jag inte det utan la två föremål i spåret. Min tanke var ju helt klart att han inte alls skulle vara intresserad av det då jag bara har gått vilt med han, men det gick kanon bra. Så stolt över min lille kille.
Glad som man var gick jag tillbaka till bilen och upptäcker att acke har ätit på bilen.. Jäkla galning, jag bara stod och tittade på dörren och sedan på marianna, helt schokad över det som hade hänt. Kan detta verkligen vara sant.
Jag som är så rädd om min bil hela tiden har nu orsakat av mig själv två stora skader på bilen, först lampan som jag kastade bollen i och sedan sätter jag acke lös i bilen och han äter upp den. SUCK säger jag bara så nu inom kort får jag ner till skroten och se om jag hittar en ny dörr inredning i samma.


I fredags var det löning och det är ju aldrig dumt och denna lön var ju inte alls dum. Blev efter jobbet att skynda sig hem in med Sigge i bilen sedan begav jag mig till Malmö till Johanna. Blev en snabb kopp kaffe innan vi bagav os ut för att leta efter netonet butiken. Till slut kom vi rätt och efter att vi hade babblat med folk i butiken så blev det en bärbar data. Glada som vi var skuttade vi ut därifrån igen och sedan var det bara att hitta tillbaka till Lindägen. Dock kan johanna och Ja ha skit skoj, så det blev en massa skrattande och shoande i bilen mitt inne i malmö rusnings trafik. Efter att vi hade kommit hem till johanna blev det att johanna dök datan och jag hennes och så fixade hon allt som behövdes på den :).. Så nu har jag äntligen fått min bärbara data..

Onsdag är det idag och det har blivit en massa röjande här hemma. Skönt att ha det över stökat. ^^ Har gått och dragit på det nu i ett par dagar. Inte bra men nu är det äntligen gjort.
I morgon ska jag och becca ut och promenera i Snogeholm, var länge sedan vi träffades och babblade av oss. ^^

Nej ska röja lite till nu innan jobb..
Ha det nice idag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0