Snogeholms promenad

Ska ju bättra mig på att blogga ju :)
Kan ju börja med att lägga upp en bild som jag tog igår. Inte klokt bara på ett par dagar och knoppar börjat slå ut i träden och man känner riktigt hur våren är här. Blir galen hi hi hi


Idag blev det promenad med Becca nere i Snogeholm vi kvart över tio knackade hon på hos mig sedan blev det en kopp kaffe innan vi begav oss ut. Var tvungen att köra inom Apoteket och köpa min älskade epsid duo :) Halsbrännde tabbletter. Lika bra att förr bereda sig förr nästa vecka. Har alltid halsbränna när jag jobbar morgon vecka. ^^ Kan det var vitlöken ^^
Efter det kom vi ner till Snogeholm, förrst var vi lite skeptiska ik med att det regnade men när vi väll kom ner där så blev det uppe håll och efter promenade så tittade solen fram lite :)..
Vi hade massor att babbla om, dock träffas vi aldrig lika mycket som vi gjorde förr men båda jobbar som två galningar :) Men som vi kom överrens om så får vi ändra på det.
Var jätte mysigt för vi kom fram till en brygga och så klart skuttade jag ut på den. Skulle kunna sitta på den bryggan hela dagen och bara njuta :)
Men i stället blev det bara ett snabbt kort på Grimm som mer än gärna ville slänga sig i vattnet :)


Annars  tnte så myccet mer här hemma idag, för snart är det dags att sticka och jobba. Känns rätt hårt nu när det är så fint väder. Torsdag idag och i morgon är det FREDAG :) Gahhh Aja det blir lungt ska ner och Grilla bara med en massa folk, men det blir tidigt hem. Det är ju inte som uppe i Värmland, då minns man bara fyverkerierna på kvällen och att man var rätt rund under skorna. saknar Värmland.

Det var som nu när becca och jag var ute och gick och vi gick förr bi stället där jag hade min studentfest. Läskigt var det för jag fick genast en bild framför mig när vi alla spelade brännboll. Såg allt så verkligen framför mig.
Denice, Robin och Martinsson kom ner.
Ja vi var en del folk, och lilla puma som bara var en liten buse, kan aldrig glömma morgonen där på när hon hade täcke på sig och fick för sig att hon skulle bada. Såå söt hon var. ^^

Nej nu har tiden sprungit iväg, får ta och fixa lite innan jag sticker.

Ha det NiCe

Kommentarer
Postat av: RebeccaღNilsson

Vi får ta och träffas snart tycker jag. Var för länge sen nu. Hur jobbar du i veckan?

2010-05-18 @ 13:48:11
URL: http://beckyslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0